Güzel goller bnm eklediğim son videoyuda izlemeni öneririm çok kaliteli goler hepsi.
Neyse ben Kaka' sen Ronaldo Video topiğine fazla döndürmeden bitirek..
Printable View
Güzel goller bnm eklediğim son videoyuda izlemeni öneririm çok kaliteli goler hepsi.
Neyse ben Kaka' sen Ronaldo Video topiğine fazla döndürmeden bitirek..
kaka da premier ligde oynasa en az ronaldo kadar gol atar.çünkü premier kig o kadar düz lig..orta sahayı geç sut çek..%80 i böyle..ama kaka dünyanın en zor liginde oynuyor ve bileğinin hakkını veriyor..+ kaka dünyanın her liginde oynayabilme kapasitesine sahip...
hepsini geçtim..cl de herşey ortada zaten..en basiti : kaka man utd maçlarında man utd nin defans oyuncularını bilardo oynar gibi birbirine çarptırırken,kaleya attığı sutların çoğu hedefi bulurken, c ronaldo nerelerdeydi yahu?öyle kendi ekseni etrafında artistlikler yaparak olmaz bu işler..takıma ne kazandırdığı önemli.
Öncelikle PremierLigeden başlamak istiyorum.PremierLig'i o kadar küçüyorsunda neden Şampiyonlar Liginde 4 takımı hersene tur atlıyor ? Mesela İtalyan takımı Lazio gruptan çıkamıyor veya Roma 7 tane yiyor ManUtd'den ?!?! Bir başka örnek daha Sheva İtalyada gol kralıydı Chelseaya geldi 4 ayda 1 gol atıyor neden acaba ?
İtalya Ligi en zor lig mi :smismileyiw2: :smismileyiw2: kime neye göre ? kim demiş ?
Şlde hala karşılaştırma sözkonusu o zaman Bu sene Ronaldo'nun 5 gol var ya Kaka'nın ?!?
İlla oyuncuları büyük turnuvalarda karşılaştaracaksak 2006 Dünya Kupasında Kaka ne yaptı ? Ronaldo ne yaptı ? Kim madalya aldı ?
Arsenal'in yıldız futbolcusu Cesc Fabregas, Thierry Henry'nin ayrılmasından sonra takımdaki diğer futbolcuların parladığını söyledi.
Öncelikle takımın başarıya aç olduğunu vurgulayan Fabregas, "Önümüzdeki 12 aylık süreçte birçok başarı kazanmak istiyoruz. Eğer girdiğimiz tüm turnuvaları kazanırsak, bu muhteşem olurdu ama asıl önemlisi Premier Lig'i kazanmak," dedi.
Bu sezon attığı 11 golle takımın başarısında büyük pay sahibi olan İspanyol oyuncu; Alexander Hleb, Emmanuel Adebayor ve Tomas Rosicky gibi takım arkadaşlarının performansındaki artışı da sezon başında Barcelona'ya transfer olan Thierry Henry'nin gidişine bağladı.
Fabregas konu hakkında, "Eskisine göre daha çok sorumluluğum var. Bir ya da iki yıl önce Arsenal'e baktığınızda, yalnızca Thierry Henry'yi görüyordunuz. Sanki diğer futbolcular ortada yok gibiydi. Ama o gittiğinde hepimiz bunu, ne kadar iyi bir takım olduğumuzu göstermek için bir fırsat olarak gördük. Dünyanın en iyi futbolcusunu kaybettiği halde bile başarılı olan bir takım olduğumuzu kanıtlamalıydık," diye konuştu.
Geçen sezon Premier Lig'i 4. sırada tamamlayan Arsenal, şu anda ligde lider durumda bulunuyor. Londra ekibi Şampiyonlar Ligi'nde de ikinci tura çıktı.
pardon ama sen benim dediklerimden ne anlıyosun?premier ligi kümsediğimi kim söyledi.benim dediğim şu:ortayı geç şut at..ayrıca her ligde olduğu gibi premier lig de de köklü klupler var..ve de onlar ülkelerini şampiyonlar liginde temsil ediyolar..bu dünyanın heryerinde böyle..
son olarak da kaka kendisi tüm dünyaya kanıtlamış bir futbolcu..milli takımda kendisini gösterse ne olur?!konu neden saptırılıyor anlamıyorum..konu bir anda milli takım olayına döndü..2006da ronaldo diğer futbolcu vatandaşları gibi bir tane madalya aldı..kaka ise fifa nın en büyük ödüllerini tek başına aldı..neden hala tartısıyosunuz gerçekten anlayamıyorum
Bir bakıma haklı ama Henry gibi bir yıldızı kaybetmek pek ballandıra ballandıra söylenecek bir şey değil.
OrtaSahayı geç şutu çek , düz lig vs. bunlar küçümseyici sözler doğru şekilde anladığımı düşünüyorum ...
Ben zaten geçen senenin Kaka'sına birşey demiyorum ama bu seneside var di mi ? Ben şahsım adına takımıma Ronaldoyu alırım ilk yazdıımdan beri savundğum bu benim.Ronaldo kendisini sürekli geliştiriyor ama Kakada düşüş var Mailan'n Ligdeki performansı Kakanın iyi olamamasına bağlı
Arkasından konuşuyolar resmen.. Zamanında Ashley Cole gibi olamadılar.. O Henry varken söyledi bunları ve gitmek istiyorum dedi gitti..
Henry bu takımın herşeyiydi zamanında unuttular bitleri kanlandı şimdi tabii...Cesc'de sevdiğim bir oyuncu ancak talihsiz bir açıklama olmuş. Öyle olsa bile gereği olmayan bir açıklama.
Haklı bence.Zaten Henry gittiğinde ben bu transferin Arsenal'e fayda sağlayabileceğini söylemiştim forumda.Ki haklıda çıktım zaten.:)
Modern futbolda artik 1 kisinin üstüne oynanilmiyor. Takim halinda oynayacaksin, yoksa yenilirsin.
normal bir açıklama gönderme sebebide buydu arsenalin zaten.
Na mağlup Şampiyon olduklarında Henry sırtlamıştı ama...
bende öyle olduğuna inanıyorum diğer futbolcula kendini daha çok göstermeye başladılar yani faydalı oldu gibi
ronaldo is good
kaka is better
messi is the best
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Zrao0ROwpAM[/youtube]
böyle bir gol atacak kişinin ya messi ya da maradona olması gerekiyor
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NmjDwoJlPzQ[/youtube]
bu golü atmak için ya messi kadar dahi ya da kakanın ronaldonun ve einstein in birleşmesi gerekir.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-Mavz5RI-wg[/youtube]
messi 2007-2008
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vxy4zt1Yew8[/youtube]
messi 2006-2007
birde şunları izleyin
kaka geçen yıl manchestaer a karşı neler yapmıştı herkes gördü.üstüne daha laf mı söylenir.
messi 18 yaşındayken chelseaye futbol dersi vermişti.geçen yıl sakatlıktan çıktı real e hat trick yaptı.
ronaldonun büyük maçların adamı değil bunu hep görüyoruz.
20 yaşındaki rosario çocuğunun üstüne futbolcu tanımam:yildiz:
Cristiano Ronaldo ve Messi'yi bir adet Seri A maçında oynamasını izleyebilsek keşke işte o zaman Kaka'nın android olduğu anlaşılır...
30 Yaşına gelmiş Henry takımı frenleyebilirdi doğru diyor olabilir
İkisini kıyasLamak gereksiz ve bir o kadar da mantıksız, anLamsız. Birisi çizgiyi kuLLanan, çizgide oynayan kendi kuLvarında Dünyada bir numara. Diğeri ise Orta saha ve forvet arasında geLip giden, serbest, kafasına göre takıLan kendi mevkisinde Dünyada bir numara. HaLa nasıL araLarında iyi kötü muhabbeti yapıyorsunuz anLamıyorum. Lampard iLe Kaka yı kıyasLamaya çaLışırsınız. Yada C.ronaLdo iLe Messi yi ama kaLkıpta RonaLdo ve Kaka arasında kıyasLamaya kaLkmak sadece kuru gürüLtüdür.
Maalesef öyle olumuştu Gerrrard.Artık ikinci yarı bi çaresine bakıcaz:D:D:D
Bolton, Saviola'ya talip
Sezon başında geldiği Real Madrid'de forma şansı bulamayan Javier Saviola'ya, Premier Lig ekiplerinden Bolton Wanderers talip oldu.
Sport.es'in haberine göre ara transferde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Nicolas Anelka'nın yerini doldurmak isteyen İngiliz ekibi, Real Madrid'de forma bulamayan Arjantinli oyuncuya talip oldu.
Sezon başında Barcelona'dan geldiği başkent ekibinde yalnızca üç maçta ilk 11'de başlayabilen oyuncunun da bu teklife sıcak bakabileceği belirtiliyor.
26 yaşındaki oyuncu daha önce Monaco, Sevilla ve River Plate takımlarının formasını giymişti.
Saviola neden gitti ki Madrid'e
bilmiyormu ki sanki orada bir sürü forvet oyuncusunun oldugunu..
Bolton'a gitse belki farklı bir şeyler yapabilir, hayırlısı olsun... :p
bi oyuncu daha harcadi, bravo...
Real harcamadı Yusuf Barca harcamıştı zaten sezon başında Saviola gelirken yedek kalıcağımı biliyorum demişti. Raul gibi takımın sembolü varken ve Ruud gibi Dünyanın en iyi forvetlerinden biri varken takımda Saviola nın yedek kalması normal ötesi..
Bolton a giderse Saviola-Anelka çok çok iyi 2li olurlar ...
2007 Asya Kupası şampiyonu Irak Milli takımının as oyuncularından olan Nashat Akram, Premier Lig ekibi Manchester City'den 10 günlük deneme için davet aldığını ve İngiltere'ye gitmek için kulübü Al Ain'den gerekli izni aldığını söyledi.2007 Asya Kupası finalinde maçın adamı seçilen 23 yaşındaki ortasaha futbolcusu, kendisine ait internet sayfasına yaptığı açıklamada, "Sven-Goran Eriksson tarafından alınan davetten ve kulübümün duruma yeşil ışık yakmasından sonra en yakın zamanda Manchester City kulübü ile 10 gün boyunca antrenmanlara katılmak üzere İngiltere'ye gideceğim" dedi.Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisi Al Ain'in kulüp başkanı Mohammad Khalfan Al Rumaithi ise yaptığı açıklamada, "İngiliz ekipten Akram'ın transferi için iyi bir teklif gelirse anlaşmaya sıcak bakıyoruz. Akram Asya'daki en yetenekli futbolculardan biri ve iyi bir teklif almayı hak ediyor" dedi.Irak'lı Milli futbolcu, Asya'da yılın futbolcusu seçilen Suudi Arabistan Milli takım kaptanı Yasser Al Qahtani'den sonra Manchester City antrenmanına katılacak 2. Batı Asya'lı futbolcu olacak. Qahtani de İngiliz ekiple geçtiğimiz hafta antrenmanlara çıkmıştı.Irak U-17 ve U-19 Milli takımlarında gösterdiği etkileyici performanstan sonra henüz 18 yaşındayken A Milli takım formasını giyen ortasaha futbolcusu, Al-Shorta ve Al-Nasr takımlarında oynadıktan sonra 2006 yılında Al Shabab'a transfer olmuştu.Suudi Arabistan ekibine, kazandığı lig şampiyonluğunda yardımcı olmanın yanı sıra yılın en iyi ve en iyi yabancı futbolcusu seçilme başarısı gösteren Akram, 2007 yılının Ağustos ayında 1 Milyon Dolar karşılığında Al Ain'e transfer olmuştu.Leicester City ve Sunderland takımlarının da transfer listesinde olduğu iddia edilen Irak'lı futbolcu, Milli takım formasını ise toplam 63 defa giyerken 8 kez de fileleri havalandırmıştı.
İşte öyle olmaz; devre arasında Anelka Chelsea'ya gider Saviola onun yerine gelir;;)
Saviola biraz akıllı olsaydı sezon başında gelirdi bize, babalar gibi oynardı.
Saviola büyük takımöarın oyuncusu değil anlaşılan