hayli hayli yetiyor, ama gerek var mı onu bilmem. bence yok yani şimdilik.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkür de, ben orada bu soruyu sormuştum cevap gelmemişti, gelseydi direk ö.m. hazırdı yani. :schaf: neyse tekrar hayırlı olsun.
Printable View
hayli hayli yetiyor, ama gerek var mı onu bilmem. bence yok yani şimdilik.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkür de, ben orada bu soruyu sormuştum cevap gelmemişti, gelseydi direk ö.m. hazırdı yani. :schaf: neyse tekrar hayırlı olsun.
Harika bir transfer teşekkürler Haldun Üstünel teşekkürler yönetim.Leo-Keita-Elano-Kewell-Baros-Linderoth rahatlıkla ilk 11de oynayabilir.6+2nin yedeği de Nonda olur hatta 1 boşluk bile kalır.
Aman diyim anilton böyle haber vericeksen ne ala. :zuhaha
Keita'nın kine İstanbul'da olmadığım için gidemedim Elano'nunkine gitmeyi planlıyorum güzel bi karşılama yapmak lazım adama :zuhaha
anilton her haberin böyle olacaksa yaz gitsin teşekkürler :zuhaha
Aziz Yıldırım'ın Arda yerine Haldun Üstünel'i transfer etmesi lazım :D
Tebrikler, müthiş bir transfer. Bu yıl da en iyi yabancı transferleri Galatasaray yaptı.
Keita, Baros, Kewell, Arda, Elano
Rakip takımları korkutan bir hücum hattı. Elek gibi savunmaya sahip takımlar fark yer Galatasaray'dan.
Artık Lincoln'ün no look pasları olmayacak artık elano'nunkiler olacak :D
http://www.youtube.com/watch?v=VohMK...eature=related
Lincoln sözleşmesi fesh edildi..Carusca arjantine eski takımına transfer oldu...1kontejanımız daha var..Nondada gidici olabilir..
Nondayı biz istemişiz GS ile anlaşmışız para konusunda ama Nonda Gsden yılda 2 mn dolar alıyomuş heralde yüksek maaşı nedeniyle vazgeçilmiş Nondayı yollayacaksınız heralde
Nonda'yı Ankaragücü'de ciddi anlamda istiyo. ANkara'yada gidebilir Nonda .
Az önce yaptığım bir çalışmayı paylaşmak istedim...:D
Nonda Gitsin adam gibi biri gelsin birde defans bizi kimse tutamaz takım birbirine uyum sağladığı zaman...:D:D
http://i31.tinypic.com/s16is5.jpg
Arkadaşlar burada hiç bir Fenerbahçeli arkadaş, transfere gölge düşürmek amacında değil. böyle birşey de olamaz zaten.
Herkes tebrik ediyor, ve dikkat ettiyseniz kendi yönetimine sallıyor.
tekrar yeni transferiniz hayırlı olsun diyor ve tebrik ediyorum.
Nonda gibi beceriksiz bi futbolcu bu yıldızlar arasında kesinlikle forma şansı bulamaz gitmesi hem bizim için hemde kendisi için en iyi yol.
Galatasaray çok iyi transferler yaptı helal olsun.
Elano - 7 M Avro
Mehmet topuz - 10 M Avro
Biz gene paraları savuruyoruz...
Nonda tamam istenilen performansa dgeil suan ama beceriksiz de demek ayıp olur Tsl'nin bana kalırsa ilk 10'a girecek forvetlerinden biridir Nonda.
Nonda istikrarsız bir oyuncu , 1 maç oynuyor 2 maç kayıp..Ama öyle çok kötü bir forvette değil.
Elano? Bu ne yahu. Köye gidip geliyoruz habire bir yıldız getiriyo Galatasaray.:) Bundan sonra köye gitmem.:p :) Hayırlı olsun Galatasaray'a gerçekten muhteşem transfer...
Ama yerli piyasayla avrupa piyasası bir değil yani oda var
yabancı sınırı kalksa 4 milyon euro bile vermez büyükler mehmet topuz gibi oyunculara ama el mahkum türkiyede biraz parlayan oyuncuları almak zorundasın
Ne alakası var yerli piyasanın farklı oluşuyla.Ücreti yüksekse avrupada ucuza daha iyileri varken niye alırsın türkiyedeki pahalı adamı.Şimdi fenerbahçe taraftarına sorsan elano + keita'yımı isterdiniz topuz+ hurmacı'yımı diye kim topuzla hurmacıyı ister?
Yabancı sınırlamasının kalkması için türk futbolcularının dışarı transferlerinin artması lazım ama olmuyor.Teklif gelmiyor mu tabiki de geliyor. Olay bonservisle bitse iyi , Avrupa'daki daha iyi kalitede oyuncuların bile almadığı yıllık 3 milyon euroları 3.5 milyon euroları o oyunculara veriyorsun , şimdi bir örnek vereyim Blackburnden teklif gelse ilk sene icin 1.750 verelim dese gider mi o futbolcu? Burda rahat keyfi de yerinde ,o yüzden eğer çok paraya önem vermeyen futbolcu olmadığı sürece dışarı akış gerçekleşmiyor. Yabancı sınırlaması kaldırılsın diyen kuluplerin bunu yapması için gerekirse o oyuncuları o paralara almayacak ,o yıllık ücretleri vermeyecek, ya diğer takımların yaptığı gibi kendi altyapısından çıkaracak ya da Ajax,Arsenal ekollerini benimseyip altyapıya gelecek vadeden oyuncuları araştırıp bulup koyacak,onları en iyi bir şekilde yetiştireceksin.
Tabi madalyonun diğer yüzü , bu dengesiz ortamda Anadolu kulupleri de bu paraları alamazsa kadrolarını güçlendiremezler.
Bu arada Elano'yu karşılayacaklara seslenmek lazım;uçaktan iner inmez aşırı sevgi göstermesinler de linç olup daha sahaya çıkamadan futbol hayatı bitmesin :n:
Adnan Polat keita için ne dedi 4 milyona kapattık. Ama gerçek öyle çıkmadı maalesef. 8,5 milyon avro ödenmiş. Elanoı da yabancı basında MAN CITY yönetiminden alınan resmi bilgiler sonucu 8 milyon STERLIN deniliyor. Bu durumda
Topuz + Hurmacı'nın ücreti < Keita + Elano oluyor.
Elano icin 9 milyon € vermis galatasaray yabanci kanyaklara göre