Ünal Aysal olağanüstü seçim kararı almış. Haldun Üstüneli geri getir başgan
Printable View
Ünal Aysal olağanüstü seçim kararı almış. Haldun Üstüneli geri getir başgan
Ben değiştirdi derken yaptığı işlerle değil,Galatasaray'a gelerek değiştirdi dedim.Şimdi Selçuk Fenerbahçe'ye gitse ayrı bir tablo,Beşiktaş'a gitse ayrı bir tablo,Trabzonspor'da kalsa ayrı bir tablo olacaktı.Galatasaray'da yaptığı işlerden ziyade onun gibi bir futbolcunun transferi lig için farklı bir senaryo hazırladı diyorum.Yoksa Türk futbolu dipteydi aldı yukarı taşıdı demiyorum yani her söylediğimi satırlar halinde açıklamaktan bıktım ben.
Bu lafı ortaya atan ilk isim Mehmet Demirkol zaten.
Futbolu takip edenler belli oluyor.Türk futbolunda birşeyleri değiştirmediğini yorumlarında belirtenleri kutlamak istiyorum.Selçuk İnan,Spor Toto Süper Lig'in en overrated oyuncusudur.Bunu da üstüne basa basa söyleyerek köşeme çekilirim.
Tamam o zaman izlemeye devam edin.
@zemlinskis
Muslera Galatasaray'a gelirse bu foruma bir daha gelmem,üyeliğimi kapatırım diyen kişi değil miydi?Bende bunu der çekilirim köşeme.
Olayı bilenler bilir.Yanlış mı hatırlıyorum?Bir ara baya muhebbeti olmuştu.
Doğru hatırlıyorsun ben de bundan bahsettim ama mevzu neydi unutmuştum şimdi hatırladım.Kendisinin amacı rengi belli hala konuşuyor neyse uzatmaya da gerek yok.Selçuk'un kalitesi tartışılmaz bile.
Su an turkiyenin en iyi ortasaha oyuncusu overrated olmus :D
Alper ile selçuk benzer tip oyuncu değiller ki
Alper kesinlikle selçuğun yerini dolduramaz
Alper geçen sene Engin'in yaptığı işi yapar. Ne Melo ne de Selçuk'un yerini uzun süreli dolduramaz, beklentileri karşılamaz. Hamit'in yerine 11'e girecek gibi gözüküyor. Sneijder olmadığı zamanlarda da Fatih Terim sistemi değiştirmiyor, dinamik yapısıyla Sneijder'e da alternatif olabilir gibi.
iyi transfer alper , hayırlı olsun.
selçuk inan bu yaşında daha emre seviyesine çıkamamış bir adam benim için , çok iyi oyuncudur ama sakat olmayan bir emre , selçuktan üstün bir oyuncu.
serdar gürler de gelecek gibi
Seçim kararı niye alındı bilen var mı ?
Yönetimde yorulanlar olmuş ve Ünal Aysal daha profesyonel bir ekip istiyor ondan.
Aydın yerine Serdar gibi bir alternatifimiz olsun,daha iyi olur hatta as takım oyuncusu olabilme potansiyeli de var,çalışırsa olur yani yetenekli oyuncu Serdar,FM'den herkes hatırlar zaten.
Bu arada Sabri'yi gönderirsek,göndereceksek kesinlikle Şener Özbayraklı'yı almalıyız,iyi bir çıkış yakaladı.Ne yapıp edip almalıyız.Eboue'ye pek güven olmuyor,Sabri girince iyice tedirgin oluyoruz.İstikrarlı biri lazım bize.
Sabri bence gayet iyi oynuyor yalnız. Real Madrid macının cevrilmesin de basroldeydi.
en azından dışarda yetiştirilir brezilya başarılıyken hangi brezilyalı futbolcu ülkesinde oynuyordu
İspanya da real madrid in ilk 11 de kaç ispanyolu var?
Eğer sınırlama kalkarsa ortalama bir oyuncu avrupaya normal değerlere gidebilir mesela alpere 3 milyon filan istense ispanyada filan oynar ama 5den fazla isteyince bu durum ortaya çıkıyor
Bu arada Selçuk İnan son 3 yılda sezonun en iyi oyuncusu ve ortasahasıdır bu sezon skora katkı o kadar sağlamasa da sezon boyunca düşmeyen performans ile oynuyor bence arık milli takımımızın kaptanı da diyebilir yakın zamanda oyun planımız arda-selçuk-burak üzerine kurulur milli takımda da
Son olarak
Mehmet Demirkola göre Fatih Terim verdiği listede Gökhan İnler üst sıralardaymış melo alınmazsa alınacak gibi duruyor tabi formda ve 2014 dünya kupasında oynamak isteyen hırslı meloyu hiç bir şeye değişmem
Melo'nun penaltı kurtardığı maçta, Melo abimiz kurtardı diyen Serdar Gürler miydi ? Tebessüm ettirmişti o zaman. Ayrıca o kiralık değil mi Elazığspor'da ?
Hayır abi,bonservisi Elazığspor'da.
Bu arada Selçuk 8 numara Alper gelirse büyük ihtimal 6 numarayı alacak,bu ikili bambaşka bir ikiliyi çağırıştırıyor mu ? :) Türk verisyonları olsunlar yeter :n:
Flood mlood fark etmez,çocukları hazırlayın beyler,kesim zamanı tekrar başladı.
http://amkspor.com/2013/05/21/nani-n...an-oluyor.html
Açık Mert Korkusuz yarın Nani ile ilgili detayları ve İstanbul'a geleceği tarihi açıklıyor.
http://www.ligtv.com.tr/haber/fenerb...ayi-patlatti-2
Fenerbahçe Alper'i aldı.
İyi çalım yedik,birde dün Halil Ünal ile görüştük,sabah borsaya bildirdik şimdi Fener aldı.Hayırlısı olsun.
:n: klasik aziz yıldırım hamlesi. taraftar sokaklara dökülüp "biz kimi istersek alırız,padişahım çok yaşa" sloganı atmalı bu gece :)
He Alper'i Fenerbahçe'ye kaptırdığına göre Galatasaray'ın Melo'yu almama gibi bir şansı yok bence.
alper gelse de gelmese de melo lazım bize :D
Yalnız Nani arada kaynadı gitti beyler,fazla takılmamak lazım.
http://amkspor.com/2013/05/21/nani-n...an-oluyor.html