Yeni teknik kadro, yeni umutlar, yeni hedefler, yeni futbolcular, yeni rakipler.
Printable View
Yeni teknik kadro, yeni umutlar, yeni hedefler, yeni futbolcular, yeni rakipler.
İlk maç çok şey belirleyecek grup lideri kesinlikle o maçta şekil alacak Hollanda karşısında 2 maçtada minimum 2 puan almamız laazım kesinlike kaybetmemeliyiz.
Lider olamasak dahi en iyi grup ikincisi olabilecegimiz bir grup. Ilk mac haric geri kalan butun maclari alabilecek gucteyiz, Hollandayi da evimizde yenebiliriz. Son yillarda dustugumuz en iyi grup oldu bu.
Deplasmanda maglup olup kendi sahamızda yeneriz Hollanda'yı.Bence bu gruptan lider çıkacak takımı 2li averaj belirleyecek.
bence hollanda yı avrupa şampiyonasındaki durumuna göre değerlendirmemek gerekiyo hollanda dışındaki tüm maçları yenersek - ki yenebiliriz - en iyi 2. oluruz hollandadan 1 puan koparabilirsek çok iyi olur bence
Hollanda önünde deplasmanda kaybetmeyelim, bize yeter.
Çok şey bekliyorsunuz yine hayal kırıklığına uğramayalım?
Hollanda'nın nasıl bir takım olduğunu söylemeye gerek yok herhalde her ne kadar EURO 2012'de gruptan bile çıkamamış olsa da çok güçlü bir takım. Hırvatistan benim beğendiğim bir takım, bu turnuvada da bir şeyler bekliyordum açıkçası ama hem grubun zorluğu hem de İtalya'nın güzel performansıyla elendiler. Bence onlar da tehlikeli bir rakip. Romanya ortalama bir rakip. Estonya ve Androrra normalde bize rakip bile olamazlar ama millilerimizin bu tip takımlara verdiği puanlar çok.
Avantajlarımız da var tabii ki, kadromuz fena değil. İlk maçımız kağıt üstünde en güçlü rakibimize karşı olmasına rağmen turnuvada umduğunu bulamamış bir takım. Hırvatistan yeni teknik direktörle gruplara başlayacak. Ligi tanıması gereken bir hocamız yok zaten ligi biliyor, futbolcularımızı tanıyor. İyi de bir hava yakalarsak niye olmasın? Umarım bir dünya kupasını daha millilerimiz olmadan izlemeyiz.
Hollanda hocasını da yollamış bu onlar için özellikle bir avantaj olacak...Yeni hocalar genellikle ilk maçlarında çok şey katarlar takımlarına...
Hollanda maçi biletleri bugün çikti ve deplasman biletleri aninda tükendi.
belki biraz hayal belki biraz gerçek ama ben hollanda futbolunun 2 sezona daha iyi olacağını düşüüyorum cidden şu anda kötü durumdalar ve eğer ilk maçı bir şekilde alırsak diğer maçlarda puan kaybetmemeliyiz rakiplerimiz güçlü değiller önceki yıllarda olduğu gibi ve belki gelecek bir başarı gelecek sene daha iyi torbadan girmemizi sağlar biz bu fırsatı hep kaçırdık tam oldu derken 2002 de 3.olduk eğer 2004 de bir yarı final oynasak ilk torbadaydık aynı şekilde 2008 içinde aynısı geçerli inşallah bu sefer şansımız yaver gider ingiltere gibi takımları geçeriz
Hollanda'ya iki maçta kaybetsek de çok önemli değil bence.Yeterki diğer güçlü olduğumuz takımları yenelim ve bu sefer zorlanmadan 2.liği kazanalım.Birincilik sonraki hedef olmalı bence.Tabii bu konuda,her işini son dakika halleden bir milletin evladı olarak çok umutlu değilim.:)
Hollanda maçından 6 puan alırda diğer maçlarda puan kaybederek 2. olursak işte bizim Türkiye derim :D
Hollanda'nin teknik direktörü van Gaal oldu.
Van Gaal Kötü Olmuş Hollanda Yeniden Coşar ve İstediği Yerlere Gelebilecek Nadir İnsanlardan.
Allah Milli Takımımızın Yardımcısı Olsun
Andorra deplasmanında puan kaybederiz kesin...Hollanda'yı içerde alırız dışardan da en kötü 1 puanla döneriz ama gel gelelim en kötü takıma yeniliriz :D :D huylu huyundan vazgeçmez :D
Gerçekçi olmak gerekirse eğer Andorra futbolunda patlama yaşanmazsa =6 puan cepte
hollandayla ilk maçı yapacağımız için ben kolay kolay toparlanacaklarını düşünmüyorum van gaal öyle hemen toparlayan bi yapıya sahip değil (az alkmaar gibi) ilk maçın avantajıyla 1 puan alır ikinci maç yeniliriz bence=1 puan alırız
macaristanda yetenekler var fakat bizden puan alamazlar içerde dışarda yeneriz =6 puan
romanyayı içerde yeneriz dışarda beraberlik alırız diye düşünüyorum = 4 puan
estonyayı iki maçtada yeneriz zorlanabiliriz ama = 6 puan gelir
benim tahminim bu gruptan 23 puanla büyük ihtimal 2.olarak çıkarız 1.de olabilir duruma göre :)
Andorra Sanıldığının Aksine Zorladı Daha Doğrusu Üretken Olamadı Adamlar Taş Gibi Savunma Yaptılar.
Estonya Maçlarıda Sakat Olabilir. Eğer Erken Gol Bulamazsak Bu Takıma Bayağı Zorlar Bizi.
Romanya ile Beklenilen Aksine Çok Rahat Geçti Maçlarımız. Darısı Reel Hayata.
Macarlar ile Olan Maçlarda Hakimiyet Hep Bizdeydi. Yalnız Romanya ve Macarlara Ayrı Bir Dikkat Etmek Lazım.
Hollanda ile Dengeli Maçlar Oynadık Oyunda Kuyt Tam Bir Kabusumuz. İnşallah Gerçekte Oynamaz.
Sonuç Olarak Rahat Çıktık Gruptan
http://tnypic.net/c69a5.png
http://tnypic.net/195c8.png
http://tnypic.net/89761.png
Macar futbolu yükselişe geçmişti ve hala bu formlarını sürdürüyorlar, Hollanda ise tamamen yenilenen ve uluslar arası tecrübesi kısıtlı olan bir kadroya sahip. Ayrıca iyi de oynamıyorlar. Macarlar, Hollanda'yı yenerler kendi sahalarında.
Estonya ve Andorra ile yarışacağımız günleri de gördük :0:
macarlar ilk kez yillar sonra elemelerde bu kadar iddiali konumdalar. grupta paslanmis takimlari parlatmayi seviyoruz. herkese kiyak yapiyoruz ama bize yapan yok maalesef :)
Macar ekolünün son demlerini kalan kırıntılarını yaşadığı 90'lı yıllarda (Bu yıllar bizim çıkış yıllarımız) Macaristanla bu statda 1994'te 2-2 berabere kalmıştık. Maç sonu oyuncularımız baya baya seviniyordu. Aradan 18 yıl geçti. Bugün aynı noktadayız yalnız rollerde kısmi bir değişim söz konusu : )
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=202&ftxtID=17614
Gökhan Zan dahil edilmiş kadroya.
Tamam Gökhan Zan iyi oynuyor bu sıralar ancak ondan önce alınacak 3-4 isim var.
Diyorum Abdullah Avcı rastgele seçim yapan bir teknik adam.3 büyükler hariç aldığı oyuncuları basından duyup kadroya alıyordur.
Ersan Gülüm, Serdar Aziz, Aykut Demir dururken adam gidip Gökhan Zan'ı alıyor. Allah akıl fikir versin bu adama.