uyku düzensizliğinden nefret ediyorum :mad:
Printable View
uyku düzensizliğinden nefret ediyorum :mad:
Sigaradan nefret ediyorum.
FUtbolu bıraktığımdan dolayı hastalığımdan nefret ediyorum :mad:
bende taşkınmahmut a katılıyorum
sevgilimden nefret ediyorum..
sınav sisteminden de,bu sistemi getirenden de,binlerce öğrencinin kaderinin içine edenlerden de,silgiden de kalemden de sorulardan da nefret ediyorum.
futbola şike karıştıranlardan nefret ediyorum!!!!
Aynen bende uyku düzensizliğinden nefret ediyorum ! :2:Quote:
Originally Posted by Vieri
Quote:
Originally Posted by ermoon
o benim ikinci nefretim :mad: ( SİBEEEL Senden Nefret Ediyoruuum )
bende uyku düzensizliğinden nefret ediorumm
alkoldan nefret ediyorum
Sigaradan nefret ediyorum.
İstanbul trafiğinden nefret ediyorum.
Quote:
Originally Posted by comandante
Çok haklısın arkadaşım binlerce insanın kaderini 195 dk ile sınırlandırıyorlar...:( bunlardan nefret ediyorum...
Niye yaptığımı bilmediğim işleri bana yaptırmak zorunda bırakan sistemden nefret ediyorum...
oyunu savelerken elektriğin kesilmesinden..
ÖSS ye hazırlanmak zorunda olmaktan nefret ediyorum.
ben sinir oldugumu seylerden nefret ediom
günah olan herşeyden nefret ediyorum
Hayattan,bana bu hayatı çektirmek zorunda olanlardan,çocuklardan,kalabalıktan,sigaradan,hava yı kirletenlerden,sınavlardan(ÖSS,OKS,TOEFL,...),hiçb ir şey bilmeyipte bilen geçinenlerden,senden,...
nefret ediyorum
Terlemekten nefret ediyorum,telefonumu sinirden yere vurdum bulamamaktan nefret ediyorum
commandante nin yazdığı her şeyden bende nefret ediyorumQuote:
Originally Posted by comandante
okulumdan nefret ediyorum sigaradan nefret ediyorum ama günde en az 1 paket içiyorum içmeden de duramıyorum bunu yazarken bile elimde o meret var
Fenerbahçeden Nefret ediyorum...
(/4)sıkılmaktan nefret ediyorum,Benden nefret edenlerden nefret ediyorum(/4)
Bişeylerden Nefret Etmekten Nefret Ediyorum...
yalan söylemek zorunda kalmaktan nefret ediyorum..
aynen :(:(:(Quote:
Originally Posted by gookhan
sigara,içki,uyuşturucuyu ilk bulanların sülalesinden nefret ediyorum ,hemen soğuyan çaydan nefret ediyorum
abim bilgisayar dan kalkıp da sıra bana gelince içimdeki anti-fm ilhamından(yani fm ilhamsızlığından) nefret EDİYORUM.............................
sevilipte sevmeyenlerden nefret ediyorum boyum kısa olduğundan kendimden nefret ediyorum
bizde boy varda neye yarıyor kardeş boşver takma bu tip şeyleri boymuş şuymuş buymuş.. her insanı birbirinden ayıran güzellikler var...
bende arabamın 1 aydır süren amortisör sorunu yüzünden her çukura girdiğimde çıkan sesten çok nefret ediyorum !!!! tamir ettirmek istiyorum ama ingilteredeki tüm tamircilerdende nefret ediyorum. paramla rezil olmaktanda nefret ediyorum. ingilteredende nefret ediyorum. kız arkadaşımdanda nefret ediyorum