-
Oyuncumu dövdüler
arkadaşlar belki başınıza gelmiştir oyuncu maçta kötü performans gösterince direk haberlerde çıkıo "... isimli oyuncu vasat bir performans gösterdi" diye
bide bunun üstüne eğer siz oyuncuyu medya ya eleştirirseniz taraftarlar o oyuncuya dayak atıyorlar :D:D
ben bu olayı çok nadir yaşıyorum,eğer sizde böle dayak olayı varsa ss koyar mısınız,teşekkürler....
-
hayır hiç olmadı kardeş nasıl bişi acaba ya bu fm 2006 da da gider ayak ne enteresanlıklar oluo :)
-
valla bende hiç yaşamadım ama bildiğim kadarıyla yeni bi oyuncu takıma gelirken takımdaki bazı oyuncular buraya sakın gelme seni parçalarız diye bişey duymuştum
-
Valla ilk defa böyle şeyler duyorum cok güzel...
-
-
cidden oluo bu olay şöle yapın:
eğer bir oyuncunuz maçta kötü oynadıysa ve özellikle haberlerde vasat bir performans sergiledi diye bi haber gelirse hemen eleştirin ardından haberle taraflarlar ... isimli oyuncuya dayak attı diye haber gelio,eğer bi daha olursa ss koyarım
-
Bende de Tomas Junu dövmüşler di manyaktı çok güzeldi ya
-
-
Bu oyunu oynayan elemanla alakalı oyuncu iyi oynayıp översen ertesi maçta gol atarsa spiker medyada çıkan övgüleri boşa çıkarmadı falan diyor.
-
-
ss koyabilirmisin ? merak ettim bende ..
-
ya ben bu oyuncu dowme konusunu gordugumde guLmekten oLuom yaa
meseLa basLıkta oLe oyuncumu dowduLer :D:D:D
bnm basımada hıc geLmedı
inş 2007 dede oLurda beLkı onda goruruz
-
aradım bi ss yok ama bulucam
-
bende de oldu bende serkan balcı dayak yedi
-
Hepte Fenerbahcedemi Olur Böyle Seyler (:
-
çok gördüğüm bi olay bende de oldu valla pawel zuk dayağı yedi :D:D:D:D:D
-
Ben oyuncularımı fazla eleştirmediğimden(olumsuz yönde.) böyle bir olaya rastlamadım :)
-
valla oldukça ilginç bi olay ya çok şaşırdım bu oyuna hastayım yaaa:D
-
şaşıracak bişi yok arkadaşlar kesske bendekiss i alsaydım bende oldu
-
birisi ss koymuştu dayak yedi diye hasan şaş boş kaleye gıcıklıına gol atmamış sonra taraftarlar dövmüş:D:D
-
ben de çok oluyo ama ss koymayı bilmiyorum
-
-
Yaw taraftarlar dövdüler demişsek kötü oyunundan feci azar işitmeyi kastediolar öle ağız burun kırmak gibi bi olay söz konusu diğil
-
evet bende de olmustu. kotu performanstan sonra elestırırsen dövuyorlar
-
bendede serhat akın ı dovmuslerdi bu takımın ekmegini yiyo die :D
-
ya çok garip ya hiç başıma gelmedi çok güldüm ya
-
bende ilk defa duyuyorum böyle seyı macta kafa atıyoar falan ama :D bu kadarda olmuyor yanı bende insallah olur du bakam bende eleştirem az :D
-
-
benim hiç başıma gelmesi ama koptum ya ''oyuncumu dövdüler'' :D
-
gerçekten hiç olmadımı hayret...ama oyuncuyu ondan sonra at çöpe