04 Mart 2007
Yer:Şükrü saraçoğlu
Saat:19:00
Fenerbahçe - Sivasspor
Fenebahçe alacaktır bu maçı sizin yorumlarınız....
Printable View
04 Mart 2007
Yer:Şükrü saraçoğlu
Saat:19:00
Fenerbahçe - Sivasspor
Fenebahçe alacaktır bu maçı sizin yorumlarınız....
Sivasspor ikinci yariya cok iyi basladi.Fenerbahcede kötü basladi.Bence bu macta sivasspor en az 1 puan alacaktir.
fenerbahçe alır moraller yerinde çünkü
işalla taraftarınında werdii gercek destekle kazanacak fenerbahce
Fener alır ..
Edu yok Lugano yok Can'ın napcagınba baglı hersey Baliliyi kacırmassa defansta alırız macı ama Can hata yaparsa kaybederiz
fenerbahçe kendısı sahasında fazlasıyla avantajlı
Fener kazanır maçı...
fener alır maçı
Alacağız bu maçı başka çaresi yok.
İkinci yarıya iyi başlayan bir Sivasspor var. F.Bahçe son zamanlarda kötüydü ama artık buna son deme zamanı F.Bahçe alacaktır. :)
Bu maçı alırsak Galatasaray ile 9 Besiktas ile 8 puanlık bir fark olusacak.
Umarım bu seferde fırsat tepmeyiz.
Kupada tur atlamanın verdiği moralle, rahat bir oyun ve farklı galibiyet bekliyorum. Geçen haftaki olay gerçekleşmez ve farkı açarız diye düşünüyorum...
demin arkadaşla konuşuyordum aklıma yattı fenerbahçe bütün şokları bu maçda çıkarır sivastan
berabere bitebilir ama fenerbahçe favori
Fener 2-1 yenilir.
berabere bitse tam süper olacak ama fb alır heralde
Fenerbahçe kazanır gibi geliyo...
bana gore bu bi olcu olamaz yani kopek geldi guluolar fln hepsini biliorm takip ediorm fakat macta taraftarın werecei tepki cok onemli ornek olarak 7 dakika susma olayı war olursa buyuk etki yaratır weya mactan once oyuncuları tribune caırmamakda dusunuluor buda etki eder yani sahaya cıkınca hersey deişecektir
Fenerbahçe hiç zorlanmadan kazanır.
2-0
alırız bu maçı... (3-0)
eet cok cok haklısın taraftarlarda cok kotu fakat dusunduun saman bununda sebebi yonetimdir yani 1 maca 360 milyon weripte giren bi adam baarmas tabi weya kombineler bazı bolumlar için 5 milyar , 5 milyar weren bi adamda daarmas yani biras daa uygun fiyatlar olsa baaracak taraftarda gelecek fakat maddi durumları yusunden gelemiolar...