Geçtiğimiz hafta Konyayı yendik ve moraller biraz olsun yerine geldi ve bu haftada (BENİM) En korkutğum deplesman Bursadayız bakalım neler olacak.Eğer şampiyonluğa inanmış takım olarak shaya çıkarsak bu maçıda alırız..
Printable View
Geçtiğimiz hafta Konyayı yendik ve moraller biraz olsun yerine geldi ve bu haftada (BENİM) En korkutğum deplesman Bursadayız bakalım neler olacak.Eğer şampiyonluğa inanmış takım olarak shaya çıkarsak bu maçıda alırız..
maçı fener rahat alrı
Tartışma çıkaracak mesajlar atmayın. Mesajlarınız sadece konuyla ilgili olsun.
f.b maçı çok rahat alır ......
ya bu çok rahat alırız falan.1.devrede de herkes rahat alırız falan demişti ama sonuç bursasporun lehıne bitti.bursasporu küçük görmeyin...
he çok erken olmuş konuyu açman
Bursaspor fenerbahceyi kadiköyde yenmisti.Valla bursaspor iyi oynayan bir takim gol yollarinda sikinti cekmezseler biraz daha becerikli olabilseler maci alabilirler.Ama benim görüsüm mac berabere bitebilir.
bursasporum alır bu maçı inş.ben yine stat da yerimi alacağım..hep destek tam destek
şu an itibariyle fener yenilmez ama çok da rahat yenebileceğini zannetmiyorum
bence beraberlik gözüküyor
fb rahat alamaz bu maçı hatta bence berabere bitcek gibi . bursa kendi seyircisi önünde fb ye rahat futbol oynatmaz. inşallah bu maçta fb puan kaybeder.
konular cok erken acilmis bence
Bu mac berabere
bu maç berabere biter
Fenerbahçe rahat alır. Bursaspor kardeş kulübümüz zaten, maçta olay olmaz, 3 puanı alır dostça gideriz.
İnşallah Bursaspor alır...
fener alır inş ve onlarında alması lazım işler dahada kötü olmadan.konyadaki 3 gol alıcak gibi yanıltabilir ama yinede dikkatli olmalı ve alır inş
bence bursaspor rahat kazancak
Biz Antalya'lılar Bursa'yı pek sevmeyiz .. :) Onlarda bizi .. :) Galatasaray'lı olarakta Fenerbahçe'nin kaybetmesini isterim, nasıl olacak şimdi :) En iyisi berabere bitsin .. ;;)
Tehlikeli bir deplasman maci. Fenerbahcem galibiyet almasini bilecektir. Hadi hayirlisi.
fenerbahçe alır maçı...
Zor maç olacak.
Zor bir deplasman olacak diye dusunuyorum
artık puan kaybına tahammulumuz olmadıı için 2 farklı alırız bu macı yoksa sampiyonluk iice zora girecek
fenerbahçe maçı için turksportaldan gelen var mı bursaya
Maça Kısmet oLursa Gideceğim Fenerßahçeyi Tutuyorum ßursada Oturuyom Kim Kazanırsa Kazansın Yeterki Dostça ßir KarşıLaşma oLsun.;;)
İnşallah Bursaspor alır ;;)
kesin diil ama dusunuorm gelmeyi simdiye kadar cok deplasma gittim ama bu sefer tek gitmek zorundaım biraz zor gibi ama yanıma bi ark bulursam gelicem inş. hazır biletlerde 10 milyonken inşallah her zamanki gibi takımımın yanında olacağım ama bu hafta olmasada Allah kısmet ederse 10 nisanda kayserideim