-
Dev Futbol Şöleni TRT'de
2010 Dünya Kupası'nın yayın haklarını TRT aldı.
Futbolseverler, dünyanın en büyük futbol organizasyonunu yine TRT ekranlarından izleyecekler.
Avrupa Yayın Birliği EBU'nun Spor Bölümü Başkanı Mark Jörg ile TRT Genel Müdür Vekili Ali Güney arasında yapılan görüşmeler sonunda, 2010 Dünya Kupası finallerinin yayın hakkının TRT'ye satılması konusunda anlaşmaya varıldı.
Güney Afrika Cumhuriyeti'nin ev sahipliğinde yapılacak Dünya Kupası finallerinin TRT'den yayınlanacağına ilişkin ön protokol imzalandı.
TRT Genel Müdür Vekili Ali Güney, TRT'nin, futbol yayınlarında yeniden ön plana çıkacağını söyledi.
İlk kez Afrika kıtasında düzenlenecek finallerde maçlar Güney Afrika Cumhuriyeti'nin 9 kentinde oynanacak. 11 Haziran ile 11 Temmuz 2010 tarihleri arasındaki 1 aylık sürede futbolseverler tam 64 maçı, TRT farkı ile izleyecek.
Dünyanın en güçlü, en renkli 32 takımını buluşturacak dev organizasyona, ev sahibi sıfatıyla Güney Afrika Cumhuriyeti doğrudan katılacak. Diğer 31 takım için ise kıta elemeleri yapılacak.
Eleme gruplarının kuraları, bu yıl 23 Kasım'da Güney Afrika'nın ikinci büyük kenti Durban'da çekilecek. A milli futbol takımımızın da rakipleri belli olacak.
-
2010 Yılına kadar yaşarsak İyi olmuş Dünya Kupasını Seğredebiliceğiz :)
-
Daha şimdiden Dünya Kupası'nın nerde yayınlanacağı bile belli oldu.Maşallah.
-
iyi olmus.Ozel kanallar yayinliyamiyor yok sifre falan bu yaz cok urastirmisti TRT bu isi Iyi yapiyor
-
ya trt spikerlerini seymıyorum ben..
-
iyi olmuş TRT nin alması Kanal 1'i sevmiyordum ben
-
Bence Kanal 1 daha iyidi Trt 1'in Spikerleri Hiç iyi değil :(
-
İnşallah güzel spikerler olur 2010'da..
-
ozamana kadar spiker bulunur
-
ozaman kim öle kim kala be abiler.
-
yav bizim televizyonda TRT'nin görüntüleri çok kötü ve spikerleride hiç iyi değil :(
-
Katılamazsak trt için hüsran olur..
-
Kanal 1'den daha iyi olacağı kesin.En azından Gökhan Telkenar'ın Van der Sar'a Van Basten demesi gibi feci hatalar yaşamayız.
-
Efsane geri döndü :D :D :D :D TRT'de olduğu bence çok iyi oldu.. İnşallah görürüz Türkiye min de mücadele edeceği o günleri
-
Kanal 1'den iyidir Trt ..
-
Arkadaslar TRT nin spiker leri Türkçeyi en güzel kullanan spikerlerdir.. Hepsine burdan selamlarımı iletiyorum...
-
o zaman a kadar belki trt nin spikerleri değişir...
-
trt iyi ya trt 2 trt 1 farkli maclar olur
-
trt1,trt2 felan değişik maç verirlerse süper olur.
-
Hiç olmazsa maçları telefondan dinlemek zorunda kalmayacağız
-
bu iyi oldu geçenki güzel diildi inş bi terslik olmaz zaten trt her yerden çekkiyo
-
Kim öle kim kala ;) Şaka bi yana TRT'nin alması güzel olmuş Kanal1 bir türlü randıman sağlayamadı.
-
Allah'ın izniyle sağlıklı ve huzurlu bir şekilde kendi milli takımımızında olduğu bir dünya kupası izleriz,inşallah.
Ahmet Çakar ile Tahmincinin ilginç tartışmalarını özleyeceğiz:)
-
-
TRT en baba kanaldır... Yine güzel bir organizasyon izlicez...
-
trt ercan taner i spiker olarak alsın müthiş olur...
-
bence spikerleri iyi TRT nin ama Ercan Taner,Murat Kosova,Okay Karacan gibi isimler olursa daha iyi olur Kanal 1 kiralamıştı dünya kupası için ama TRT öyle yapmaz
-
-
Bence TRT en doğrusu.Seni seviyoruz TRT...:)
-
Bencede en iyisi TRT en azından tecrübeliler geçen DK'sında çok sıkıntı çekmiştim çünkü uydudan şifreli yayın yapıyorlardı:mad: TRT o zaman iyi bir kadro oluşturur ve inşallah milli takımımızı TRT den seyrederiz:)