http://img301.imageshack.us/img301/8401/rizejg0.jpg
Maç hakkında ki yorumlarınızı buradan belirtebilirsiniz.
Printable View
http://img301.imageshack.us/img301/8401/rizejg0.jpg
Maç hakkında ki yorumlarınızı buradan belirtebilirsiniz.
Kuşkusuzki Beşiktaş kazanır..Ama biz çıkarsak Beşiktaş elensin ters geliyorlarda bize :p
Beşiktaş önceki iki maçın rövanşını bu iki maçtan çıkarır ve turu atlar.
Beşiktaş'ın rizeye karşı tutmayan bir şansı var rize ne yaparsa kendi sahasında yapar diye düşünüyorum.İlk maçı rize alır. tek farklı skorla olabilir.
Beşiktaş bu form grafiği iLe turu geçmeye en yakın takım. Rizenin süpriz yapabiLeceğini sanmıyorum.
Rize ile görülecek 2 hesabımız vardı.Bu turda eşleşmemiz iyi oldu.İlk maçta turu geçmemiz için yeterli olacak bir skor alırız diye düşünüyorum..
Rizenin sahasının zemini çok kötü.Çok fark olmaz ama Beşiktaş kazanır.Ama azda olsa beraberlik ihtimali var.Beşiktaş Tello-Delgado-Bobo-Holosko 4'lüsünü iyi kullanırsa zevkli maç izleriz.
ilk maçda berabere kalıp Kendi Sahamızda İşi Bitiririz diye Düşünüyorum...
2 maçı da rahat alır Beşiktaş bana göre, iyi form tuttular..
Formdayız Rize'yle hesabımız var.
2 maçıda rahat kazanıp turu geçeriz..
Bence Besiktas 2 maci da rahat alip yari finale yükselecek.
Beşiktaş bu turun mutLak favorisi iLk maçtan beraberLk aLır ikinci maçda evinde bitirir işi..
Rizespor form yakaladı. Beşiktaş'ta son haftalarda iyi; ama defansında aksaklık var. Bu maç çekişmeli olacak ve berabere bitecektir. Gruplarda Rize almıştı; ama bu grup maçı olmadığı için Beşiktaş temkilli olacaktır. İlk maç berabere biter. İkinci maçı Rizespor alır.
Rize'nin bu sefer şansı tutmayacaktır Beşiktaş'a.Şu an iyi bir durumda Beşiktaş.İki maçıda rahat kazanıp yarı finale çıkarlar.
Susiç: "Beşiktaş´ı Yenip, Turu Geçeceğiz"
Çaykur Rizespor, hafta sonu sahasında Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Gazetecilere konuşan Susiç, turu geçmeye kararlı olduklarını belirtti.
Teknik direktör Saffet Susiç, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş’ın gücünü bildiklerini belirterek, "Beşiktaş, ligin ikinci yarısında iyi bir çıkış yakaladı ve bunu üst üste aldığı seri galibiyetlerle gösterdi. Ligin ilk yarısında hem kupada hem de ligde oynadığımız maçlarda Beşiktaş’a karşı kaybetmemiştik. Fakat şimdiki Beşiktaş ile o zamanki Beşiktaş arasında çok fark var" dedi.
İki ayaklı maçların her zaman çok zor olduğunu ifade eden Susiç, "Kupada bazı şeyleri başarmak istiyoruz. Bunun için özellikle kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmada gol yemeden kazanmamız gerekiyor.
Maçın zorluk derecesinin farkındayız. Kağıt üzerinde favori Beşiktaş gözükse de turu geçmeyi hedefliyoruz. Bunu başarabilecek gücümüz ve inancımız var" diye konuştu.
Kadroda mecburen bazı değişikliklere gitmek zorunda olacaklarını kaydeden Susiç, şöyle devam etti:
"Altan sakatlığı, Fahri ise özel anlaşması nedeni ile bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Bunlar takım içerisinde liderlik vasfı olan önemli oyuncular. Hafta içerisinde yapacağımız çalışmalarda farklı taktikler deneyerek bu futbolcuların yerine oynatacağımız futbolcuları belirleyeceğiz. Fakat sahaya kim çıkarsa çıksın hepsinin iyi işler yapacağına inanıyorum."
KAMERUNLU STOPER
Ligin ikinci yarısının ilk üç haftasında kalesinde 13 gol gören yeşil-mavililer, Letonya’nın Ventspils takımında forma giyen 25 yaşındaki Kamerunlu stoper Jean Paul Ndeki’yi denemek için Rize’ye getirdi.
Takımla birlikte çalışmalara başlayan Ndeki’nin hafta boyunca çalışmalara katılacağı ve teknik direktör Saffet Susiç’in bu futbolcuyla ilgili kararını vereceği bildirildi.
Çaykur Rize'nin formu düşük, Beşiktaş ise dolu dizgin gidiyor. Fakat Beşiktaş'ın Rize'ye karşı bir şansızlığı olduğunu düşünüyorum. Şansızlığını kıramazsa Rize maçı kazanacağı gibi turuda atlayacaktır.
tek olsa hadi bir sürpriz derdim ama 2maç üzerinden oynanıyor kesin turu geçeriz...
Bu maçta sakat oyuncular Tello ve Delgado'nun yerine Aydın ve Ricardinho forma giyecek.Ben onların bulacakları şansı iyi değerlendireceğini düşünüyorum.Ayrıca iyileşen ve Milli Takıma çağrılan Gökhan Zan artık ilk 11'e dönmeli!Bu maçta da Baki oynayacak sanırım...
Tur için de 2 maçı da alıp turu rahat geçeceğimizi düşünüyorum:)
Maç Rico nun üstün zekası iLe Beşiktaş için rahat geçer.
Rizespor gol yeme formu yakaladı.Trabzon'dan 4,Galatasaray'dan 5,Gençlerbirliği'nden 4.Bizimde artık 3,4 yapmamız lazım.Çok açık veriyor defansları.
İki maçıda BJK alır gbii geliyor bana
İlk 11 ler
Ç.RİZESPOR
Gonzales
Riberio
Gökhan
İgor
Sedat
Kürşat
Victoria
Emrah
Cumhur
Serhat
Anıl
BEŞİKTAŞ
Hakan
Gökhan Zan
İbrahim Kaş
İbrahim Üzülmez
Ali Tandoğan
Cisse
Serdar Özkan
Holosko
Ricardinho
Bobo
Nobre
İlk yarım saat itibariyle oyunun kontrolü bizde.Bobo ve Holosko ile goller kaçırdık.İlk yarı bitmeden golü buluruz büyük ihtimalle...
İlk yarı 0-0 bitti.Bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilseydik ilk yarı önde bitirebilirdik.İnşallah 2.yarı bulacağımız gollerle maçı kazanırız..
Tek kale oynadık ilk yarı ama gol yok.
Dk. 72
Bir türlü girmiyor,Bobo neler kaçırıyor.Bobo çıktı Aydın girdi...
gol Rize attı İbrahim Kaş golde hata yapmış galiba