-
Kings Come Back
Merhaba arkadaşlar.Cengiz Haskan abimle bir kariyer açmaya karar verdim.Kendimizi pek kasmamak için Arsenal ve Manchester United gibi takımlarla oynayalım dedik.Cengiz abi 2015'e kadar yolu var diyor.Umarım ilerleyebiliriz :D Zevkli olması için elimizden geleni yapacağız.Umuyoruz ki siz de zevk alabileceksiniz.Sadece akşamları oynayabilecek durumdayız şu anlık.Sadece devamını bekliyoruz gibisinden boş mesajlar yazmamanız önemle rica olunur :) Haydi artık başlayalım.Resimleri en kısa zamanda ekleyeceğiz.İzleme de kalın :)
-
Hadi bakalım hayırlı olsun.Güzel bir ortak kariyer olacağa benziyor.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.2 tarafada başarılar..
-
hmm cok ilginc olucak şimdiden 2 nizide başarilar takipteyimm
-
Başarılar.Favorim Chelsea :D Cengiz abi Allah sabır versin :p
-
Kupanın, turnuvanın her şeyin favorisi benim, çekilin önümden engellemeyin :D
Oyunuzu bana verin, herşeyinizi bana verin :D
-
Ooo ben diyorum emre neden msnde cevap vermiyo meğerse ortak kariyer yapıyomuş:zuhaha favorim abooo dur:D ayrıca başlığınız hatalı olmuş kings come back olması lazım:)
-
m. utd ye iyi bir AMC alınırsa (m.fernandez gbi :D) bide c.ronaldo nun ters kanadına bi adam iyi bir açık oyuncu bide çok iyi olmayan 6-7 MN luk yedek kalabilcek forvet tavsiye ederim çünkü ben M.UTD ile çok uraştım sakatlıkla başarılarrr
-
Benim taktikten haberiniz yok tabi :)
Turnuvada kullanacağım taktiği deneyeceğim..
-
hadi bakem arsenal-ABOOO şampiyonluk bekliyoruz senden:)
-
ABOOO bu Arsenal Şampiyon olur :D:D
-
-
İnşallah hedeflediğiniz başarılara ulaşırsınız..
-
2'nizede başarılar.Favorim Man utd.
-
TransferLer ve taktiklerinizli ilgili haberlerinizi bekliyoruz.BaşarıLar
-
Başarılar dilerim favorim Emre.
-
ikinizede başarılar favorim emre
-
inş. güzel ve zevkli bir kariyer olur doğru yerlere transfer yapılırsa favorim
man utd
-
devamını bekLiyoruz:D
şaka tabi manU da görev yaptım sakatLık çok oLuyor kanada kiraLık oLarak miteayı aLın ben aLdım süper iş görüyor
-
başarılar.FavorimMan.UTD.
-
The Gunners'a başarılar :p Taktik ve transfer açısından pek bir tavsiye bu iki takıma :D
-
-
-
-
keşke resimLeri upLoad ederken aLttaki forums 1 kodunu kopyaLasanızda resimLer sayfayı kapLasa:)
aguero bomba oLmuş tebrikLer:)
-
arsenalin transferleri mükemmel ama favorim transfere gerek kalmadan manU
-
Ben sadece 24 m dolar transfer bütçesi alabildim.Cengiz abi ise 114 m dolar transfer bütçesi aldı.Ben de elimden geldiğince iyi ve bütçeme uygun isimleri almaya çalıştım.Cengiz abi ise maşallah parayı bol gördü önüne gelen herkesi almaya çalıştı :D:D Ama yine de 1.likteyiz gördüğünüz gibi.Tek beraberliğim var.Onda da Petr Cech'a dua etsin Chelsea.Cengiz abi bile Cech'in formundan ürperdi :D Birkaç genç yeteneği kiralamayı düşünüyorum.Ondan başka transfer yapmayacağım çünkü yapamayacağım :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada vaktim olmadığından hepinizin yorumuna tek tek cevap veremiyorum.Kusura bakmayın.Yorum belirttiğiniz için çok teşekkür ederim :)
-
aguero ile arsenal bombayi patlatmiş.manuya fazla transfer gerekmez zaten.sağ bekteki problemi rafinya ile kapatmiş ve orta sahada iyi oynayan ve sol bektede görev yapan methieu ile super işler yapacaktir.başarilar 2 nizede
-
Arsenal favorim başarılar dilerim
-
Tebrik ederim Emre lige çok güzel başlamışsın.
-
Bu transferlerden sonra arsenal iyice favorim oldu fakat man utd da iyi gidiyor ikinizede başarılar