Okulda bana bulaşan bir çocuk var onu pazartesi gidip döveceğim ama adam çağırıcağım dedi her ihtimale karşı soruyorum Pazartesi Taksime Gelmek İsteyen Varmı Adam Dövmeye Hem Buluşma Olur :zuhaha ?
Printable View
Okulda bana bulaşan bir çocuk var onu pazartesi gidip döveceğim ama adam çağırıcağım dedi her ihtimale karşı soruyorum Pazartesi Taksime Gelmek İsteyen Varmı Adam Dövmeye Hem Buluşma Olur :zuhaha ?
Ben Bursa da oturuyorum eralp :)
Bize gerek kalmaz,sen halledersin Eralp :n:
Şimdiden geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. :zuhaha
Önce konuşmayı dene, hala artistik yapıyosa vuracağın bölge belli. Git yanına tam o bölgeye yerleştir bi tane. Sonra kıvransın dursun yerde.:n:
Çok isterdiiiiiim.Ama P.tesi çok önemli bir işim var :p
Ahhhh Diyarbakır'da olmasam kesinlikle gelirdim :D
taktik çocuğu korkutacak şekilde konuş çok işe yarıyor.sesini değiştir tamamdır :D:D
Zaten benden tırstı gibi epey tehdit ettim msnde :D
Eralp'in anladığı dilden konuşmuştur :)
Ah ah gönül isterdi
Murat , Turgut , İsmail , Sinan abi 4lüsünden bir ordu kurup gitmek :D
Eralp Taksim de meydanda polislerin olduğu yerde kavga et umduğun gibi gitmezse polise sığınırsın abi kapkaççı falan dersin :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben gelirsem haksızlık olur İsmaili götür sen :D
180 Boy 90 Kiloyum işler umdugum gibi gidecektir :)
Turgut abi,sen uzaktan izlersin.İşler yolunda gitmezse ..
Ağzını burnunu kır onun Eralp :D
yaş 14 boy 180 ?
Varsayımlar üzerinden konuşuyorum senin kapışacağın insanda 14 yaşında olmalı.. Eğer o yaşta 180 boyda birine bulaşıyorsa akli dengesi yerinde değildir Eralp takma çok kafana he yok oda 180 se ben gelmeyeyim 2 tane 180 14 yaş insanı görmek bünyeme fazla :D
Bu arada Turgut abi diye bahsettiğin şahıs benmiyim onu çözemedim çünkü forumda bi tane daha Turgut var bildiğim kadarıyla :D
Adın ne senin ? Turgut'sa senden bahsettim :)
Tamam,memnun oldum.Bende Deniz :)
Eralp biliyorsun bizim okulda Taksim'de gelirim sadece dikkat dağıtırım malum pek kalın ve güçlü değilim :D yani sana atacağı yumruğu ya bana ya sana atar %50 şansın olur :n: Durum ciddiyse adam toplarım;)
Yahu çocuk bu kadarmı korkak olur yahu benim arkadaşımı yollamış diyor ben ahmetten girdim neden küfür ediyorsun falan bu korkaklıktır ya :D
Eralp okuldan adamlar yok mu yav :) senin arkan falan ?
Eralp arkandayız yığamazsan haber ver gelirim ekibimle:p
Yahu Okuldaki adamlar benim yarım kadar :D lise 3 te falan bir kaç tanıdıgım var o kadar onları çagırırım bişi olursa :D
Hepsini indir teker teker:D hepsi birden sana dalarsa ordan devreye gireriz tsi psikopat timi seciyoruz
:D:D
Okulun orda bir ara sokak var bilen bilir Taksimin ara sokakları baya güvenlidir :n: orda döveceğim
:D:D burak abi listenin başına kendini mi yazıcan :)
hadi Eralp benım ıcınde vur :D:D
Aynen ben yazdım listeye kendimi katılmak isteyen söylesin:D:D Kurtlar Vadisi Tsi:p
Taksimin ara sokakları bayaa güvenilir ? :D Hacıhüsrev tarafı acayip güvenlidir tavsiye ederim Eralp :D