-
Sırada Şampiyonlar Ligi Var [Sezon3]
Okundu, kabul edildi :)
Turksportal SK ile zirveye oynarken, benimle beraber eşlik etmenizi istedim. :)
Sadece Türkiye Ligi açıldı, ve Brezilya ligi oyuncu almak için seçildi. Transferler de bu ülkeden oldu zaten.
Kadromuz,
Transferler,
Hazırlık Maçları,
Transfer edilen oyuncular,
Taktik
İlk maç Karşıyaka ile, maçlar bugün oynanacak.
-
Başarılar Umutcum.
Oğuz'a da söyledim tavsiyelerimi göz ardı etme sakın. :D
-
Valla hic yakistiramadim transferleri. Hic gerek yoktu. Umarim basarisiz olursun :p
-
Quote:
Originally Posted by
MaliKaya
Valla hic yakistiramadim transferleri. Hic gerek yoktu. Umarim basarisiz olursun :p
Sifir transfer ile TSL'e cikamam. Maclarin ss'lerini ekledikten sonra lafini geri alacaksin. :D Sagol :)
Sende sagol Emre abi.
-
Quote:
Originally Posted by
Rossoneri
Sifir transfer ile TSL'e cikamam. Maclarin ss'lerini ekledikten sonra lafini geri alacaksin. :D Sagol :)
Sende sagol Emre abi.
Ben test asamasinda 1. sezonu tamamen tatile gittim. Bu Takim El Barto ve Sekopej ile 2. tamamladi ligi :D
Sen mi tamamlayamayacaksin.
Esas takimda bir isyan ciksinda gorursun o zaman. Isyan yoneticisi de takim kaptani olarak ben olacam :p
-
Quote:
Originally Posted by
MaliKaya
Ben test asamasinda 1. sezonu tamamen tatile gittim. Bu Takim El Barto ve Sekopej ile 2. tamamladi ligi :D
Sen mi tamamlayamayacaksin.
Esas takimda bir isyan ciksinda gorursun o zaman. Isyan yoneticisi de takim kaptani olarak ben olacam :p
Kaptan sensin zaten, her mac ya asist ya gol. Yakinda gelirler senin icin, ama vermem :D
-
Quote:
Originally Posted by
Rossoneri
Kaptan sensin zaten, her mac ya asist ya gol. Yakinda gelirler senin icin, ama vermem :D
Valla takimda C.A si en yuksek 2 kisiden biri benim digeride aliCHaN_FM. Cunku ikimizinde yasi 22 ve takimin abileriyiz :0: Ama P.A lar hakkinda o kadar iyi seyler soyleyemem :uzgun:
-
aliCHAN_FM gol krali olacak :) Bu arada ligin ilk macinda deplasmanda Karsiyaka'ya 1-0 maglup oldum, ustun oynadigim bir macti. Herneyse aksak eklerim maclari :)
-
Başarılar.Ben U20'deyim heralde :D
-
Başarılar Bende U20Deyim Herhalde:D
-
Hepinize şans vericem :D Sabreden, calisan formayi kapar :D
-
Hadi görelim maçları artık yahu :D
Başarılar..
-
-
Quote:
Originally Posted by
Alicanfmfan
Ben Nerdeyim :v:
Satlik listesinde :icon_twisted:
-
Önümü açın o zamanda gideyim , futbol oynamak istiyorum
-
-
Eklenen ankete bak hele :)
TR kupasina 1. sezonda alasinda 2. sezon hem UEFA hemde Ligi goturesin diye ekledim :)
Gitmezsen hemen Mustafa abi kapinin onune koyar seni :D
-
Daha büyük ve amaçları olan bir kulübe gitmek istiyorum :o:
-
Pardon ya.. 3 olacakti o :D
-
Quote:
Originally Posted by
Alicanfmfan
Daha büyük ve amaçları olan bir kulübe gitmek istiyorum :o:
Biz seni amaci olmayan kluplere onerdikte yine ilgilenen olmadi :)
Bence hazir ekmek elden su goldeyken sesini cikarma ve paf takim ile maclarini oyna :p
-
Quote:
Originally Posted by
Rossoneri
aliCHAN_FM gol krali olacak :) Bu arada ligin ilk macinda deplasmanda Karsiyaka'ya 1-0 maglup oldum, ustun oynadigim bir macti. Herneyse aksak eklerim maclari :)
Başarılar diliyorum. Valla gol kralı olmadan sakın ha beni satma gol kralı olacağıma inanıyorum:D
-
Çok mükemmel oldu bu ya malikaya hocamıza teşekkürler ve ona yardım edenlere:Dbende 9.01 de deneyeceğim olursa bende açacaığım eğer benden önce açmazlarsa:D
-
basarilar dilerim.. valla takim takir takir oynuyo takimin ana taktigi tam takima gore.manisa ve rizeyi deplasmanda yendik o taktikle gercekten potansiyeli olan bi takim eglenceli geciyo baya..emege saygiyi yinelemek istiyorum burdan:)
-
-
-
Kartalspor'a atmışım golümü..:p Başarılar abi..
-
Güzel Gidiyorsun Umut Abi
-
Tebrikler.
Alt yapıyı kendi haline bırakma :)
-
Guzel baslamissin. Umarim her maci kazandiran takım sıkmıyordur :)
-