Zokaspor (Turksportal Gazetesi) Transfer ve Bilumum Spor Haberleri
Haldun Üstünel Sözünü Tuttu Dünyaca Ünlü bir yıldızı Galatasaray'a getirdi işte karşınızda o yıldız...
http://i25.tinypic.com/mwxra9.png
Jim Carrey 1yıl opsiyonlu 7 yıllık sözleşmeye imzasını attı. Hal ve tavırlarından çok mutlu olduğu gözlenen ünlü komedyen medya mensuplarına verdiği bu esprili pozla gülmekten kırdı geçirdi.
Kaynak: Zokaspor Geliştirme, Değiştirme, Biliştirme ve Görüştürme Ekibi adına Özgür Kadir Altuntaş Tanzanya'dan bildirdi...
Zokaspor (Turksportal Gazetesi) Transfer ve Bilimum Spor Haberleri
Medyamızın muhteşem masa başı haberlerinden çok sıkıldınız öyle değil mi? Ben de öyle...
Belki bir tepki, belki biraz eğlence belki de bir protesto olması amacıyla böyle bir konu açmaya karar verdim. Zaten stresli, sancılı bir dönem olan transfer döneminde medyamızın şişirmelerinden biraz olsun kaçmak isterseniz arada bu başlığa da tıklarsınız.
Sizler de katılım göstermekten çekinmezseniz mutlu olurum.
Hergün yeni, eğlenceli haberlerle konuyu ayakta tutmaya çalışacağım. Keyifli okumalar diliyorum...
Bugün ilk haberi Galatasaray bölümünde yayınlamıştım.Buraya kopyalayarak açılışı yapayım...
Galatasaray'a muhteşem sambacı!
Adnan Polat'ın "Transfer düşünmüyoruz" açıklamasına rağmen inatla girişimlerine devam eden Haldun Üstünel bu akşam saatlerinde Brezilya'ya uçtu. Havaalanından ayrılırken transferi kimse duymasın diye sadece gazetecilerin kulağına fısıldayan Üstünel aradıkları sambacıyı Brezilya'da bulduklarını açıkladı.
Peki kim bu müthiş Sambacı? İşte ilk kez Zokaspor farkıyla sizlere açıklıyoruz.
Galatasaray'ın çok gizli yürüttüğü operasyonda kadroya katılması beklenen Brezilya'nın ödül almış sambacılarından biri olan Florencia da Correira "Galatasaray'la her konuda anlaştık" şeklinde bir açıklama yaptı.
Florencia da Correira kimdir:
13.05.1971 doğumlu ünlü sambacı profesyonel kariyerine "Dance hola Sêmana" dans okulunda başladı. 2 yıl profesyonel samba eğitimi alan ünlü dansçı eğitimine Palmeiras'ta bulunan "Viva la Fiesta" dans okulunda devam etti. Daha sonra Corinthians'taki "Robson Mendes" dans okulunda eğitmenliğe başladı. Şu anda da Brezilya'nın en ünlü samba okullarından biri olan "Rumba de Buendetta" nın en kıdemli samba eğitmenlerinden biri olarak gösteriliyor. Ayrıca Brezilya'da düzenlenen "Haydi Dansa" adlı yarışma programına katılan Correira katıldığı 2 yarışmadan da birincilikle ayrıldı.
2 gün içerisinde ponpon kızlarla birlikte kampa katılması beklenen ünlü sambacının "Hayallerim gerçek oldu" şeklinde yakınlarına açıklamalar yaptığı öğrenildi...
Ayrıca Brezilya'dan İtalya'ya geçen Haldun Üstünel'in burada da ünlü İtalyan balet Sallamassioni ile bir transfer görüşmesi gerçekleştirmesi bekleniyor
Kaynak: Zokaspor Geliştirme, Değiştirme, Biliştirme ve Öpüştürme Ekibi adına Selman Öztürk...
İşte ünlü sambacının muhteşem görüntüleri:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ulcXYjb4eBU[/YOUTUBE]