Arkadaşlar Beden Eğitimi öğretmenim Antalyaspor'un alt yapısında koç bir aratıyım dedim FM'de ve buldum işte beden eğitimi öğretmenim :D
http://img217.imageshack.us/img217/7464/bedenci.png
Profili biraz kötüde olsa severim keratayı :zuhaha
Printable View
Arkadaşlar Beden Eğitimi öğretmenim Antalyaspor'un alt yapısında koç bir aratıyım dedim FM'de ve buldum işte beden eğitimi öğretmenim :D
http://img217.imageshack.us/img217/7464/bedenci.png
Profili biraz kötüde olsa severim keratayı :zuhaha
Ben Cem Sultan'ın uzaktan akrabam olduğunu söylüyo muyum hiç :p :n: Senin olayda ilginçmiş :n:
CM 03/04 te Bekir Kavas vardı Galatasaray'ın staffında. Bizim beden hocasıydı lisede. Sonraki oyunlarda hiç bakmadım.
Bir tek disiplini 16 doğrudur :D
Fm 2005'te Tarih Hocam Hüseyin İlbasan hakemdi :)
FM 2011'de amcamınoğlu Necip Uysal wonderkidler arasında.
Ohohohoho 2009 - 2010 serilerinde Samsunspor hep bizim okuldaki arkadaşlardan kuruluydu neredeyse :n
Karabükün teknik direktörü Yücel İldiz de babamın arkadaşı.Ta öğretmen okulundayken beraber okuyorlarmış.Sonra Yücel İldiz okulu bırakıp futbola başlamış.:D:D
Meğer herkesin futbol ailesinden bi tanıdığı varmış forumda :D
Kartalspor'da Rahmi Şen vardı. Ben de onu iyi tanırım :D Darıca GB'ye gittiydi 2 sene önce. Şimdi nerde napar bilmiyorm :D
Alex'in babamın uzaktan kuzeni olduğunu bence siz bilmiyosunuzdur... :n:
Karşıyaka taraftarları bilir , Rıza Tuyuran'da bizim aile dostumuzdur :)
Oğlu da şuanda Karşıyaka yönetiminde bulunmakta (:
Adam maytap geçiyo yahu :D
Ben, kendi adımı ve soyadımı taşıyan bir regene denk gelmiştim, oyunun ilerleyen yıllarında. :D Bir takımın altyapısındaydı ve kaleciydi yanlış hatırlamıyorsam. :D Biraz bir şeye benzeseydi alacaktım, ama çok kötü değerlere sahipti. :D
Öhö öhö Göksel Gümüşdağ.Anladınız siz onu. ;)
En son biri Fatih Terim'e yada Aziz Yıldırım'a kadar çıkıcak konu biticek :D
Onları da tanımıyor değilim. :p
Şimdi bu işin Cumhurbaşkan'ına kadar yolu var uzatmayalım :1:
Hüseyin Kartal'ın eğirdirde kalırken akrabaları vardı kendisinide gördüm.O zamanlar popülerdi ama :D
Volkan Nariç'te bizim yukarı mahallede oturuyor olması lazımdı. Birkaç sene önceydi fakat şimdi bilemem.
Yasin Avcı yan apartmanda oturuyordu.Tabii ismi öyleydi belkide farklıdır.
oda bişi mi c.ronaldo benim üç beş bin kuşak dedemden akrabaD
adıymanasporun yarısı akraba gerçi adıyamanda yolda gördüğün biriyle akraba çıkma oranı %75 :D
Genşler Levent Eriş babamın arkadaşı.
Şakayı bir yana bırakıp ciddi bir şey yazmak istiyorum, İlyas Tüfekçi (Galatasaraylı arkadaşlar yakından tanır) bize ait bir kahve var binaya bağlı, 7/24 oradaydı yazın falan.Programlara çıktığında babam telefonuna mesaj atıyordu, oturup muhabbetimiz oluyordu falan.Söylemek mantıksız belki bunu ama ne biliyim herkes bir yakınını yazmış e bari bizde yazalım dedim.