Originally Posted by
Spy.94
Sizin yine iyi sevgiliniz, eşiniz sonuçta. Benim durum değişik biraz :D. Ben 1 senedir takip ediyorum sevdiğim kızı. 1 senedir araştırıyorum kızı, hiçbir ortak yönümüz olmadığı için muhabbet falanda açamıyorum. Böyle lak diye gidipte seni seviyorum demekte olmaz. Gittiği güzergahı araştırarak okulunu buldum, ismini sınıfını biliyorum ama oradan bi kişi bulamadım. Kaç aydır telefon numarasını bulmaya uğraşıyorum bulamadım, hiçbir sosyal paylaşım sitesinde hesabı yok, kaç kişi soktum araya tanıyan yok. Aslında öyle biri yok benim hayalgücüm coştu diye bile düşündüm. Sabahları aynı duraktan otobüs beklediğimiz için hemen hemen hergün görüyorum. Sırf ona bakıyorum bana doğru dönünce de gözlerinin içine bakıyorum o da bana bakıyor ama devamını getiremiyorum. Bi gün gidicem açılcam valla sapık muamalesi görmekten korkuyorum, linç ederler beni :D Bi de şöyle bi durum var aynı yaştayız ama ben hazırlık okuduğum için ondan bi sene daha fazla okucam lisede. Gittiği üniversiteyi öğrenip orayı yazmayı ciddi ciddi düşünüyorum, gidicem orda tanışcam, açılcam son çare olarak. Bu arada amma dolmuşum, bu konuyu bekliyomuşum resmen :n::n: