Printable View
Yenebileceğimizi sanmıyorum ama hadi hayırlısı bakalım..
Fenerbahçe çok çok rahat kazanacaktır...Fark bekliyorum...Alex'in yerine Sezer oynamalı bence...
Anlamadın Alex'in yerine Sezer oynamalı derken Sezer'i oynatmalı diyorum hoca başkasını değil :D yoksa biliyorum yediğini...
Fenerbahçe'nin çok zorlanacağını hatta yenilebileceğini dahi düşünüyorum.Formda isim Grosicki gol atacaktır,Eneramo Yobo,Hele ki Bekir'i çok zorlayacaktır.
sivas evinde iyi oynuyor gozlemledigim kadari ile ve fenerbahce galibiyetlerde zorlaniyor birde alex oynamicak iyice zorlancaklar diye dusunuyorum Sivasspor kazanir 1-0 veya 2-1 Grosicki bu macda en az 1 tane gol atar.
kesinlikle yeneriz. hatta skor tahminim 2-0 ya da 3-0 ... 27 maçlık serimizi gelip de sivas ta bozmayız.. buna eminim..
Aslında Sezer ile başlamak da iyi bir tercih olabilir sistemi hiç değiştirmeden.Sezer yapacağı topla birlikte yapacağı koşularla Bienvenu'ye iyi pozisyonlar servis edebilir.
Sivasspor'un 3 Temmuz sonrası yaşananlardan dolayı bu maça ayrı bir motivasyon ile hazırlanacağını düşünüyorum.Zor bir maç olacak.1-0,2-1 gibi bir skorla kazanıp serimizi sürdüreceğimizi düşünüyorum.
Farklı bir skor beklemiyorum mücadele edersek kazanırız aksi takdirde puan kaybetmek muhtemel.
Mesele Karabükspor maçında 10 kişi kaldıktan sonraki mücadeleyi,hırsı sahaya yansıtmak.Öyle mücadele etmeye devam edelim kazansak da kaybetsek de çok bir önemi yok benim için.
Sistem de değişikliğe gidip Semih - Bienvenu ikilisiyle sahaya çıkmalıyız bence eğer skoru yakalarsak 2.yarı o anda ki duruma göre Bienvenu - Semih ikilisinden biri çıkar Sezer, Stoch veya başkası girer.
özer sakat mı neden kadroda yok ?
SİVASSPOR
Milan Borjan
Uğur
Murat Akça
Navratil
Ziya
Pedriel
Kadir
Kıvanç
Erman
Grosicki
Eneramo
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Bekir
Yobo
Ziegler
M.Topuz
Cristian
Emre
Caner
Sezer
Bienvenu
Sezerin oyunu herşeyi belirler diye düşünüyorum.
Kaptanımız olmasada yeneceğiz :o:
Fenerbahce rahat alir maci, Alexin eksikligi birsey degistirmez.
Haydi Sezer sahne senin,maç kendini ispatlama ve gösterme maçın.
abi bu adamın yüzünü görünce ne biliyim kötü oluyorum :D
http://img217.imageshack.us/img217/2392/2h2jn.jpg
Belki oyun olarak Sezer Alex'ten daha iyi yönetebilir takımı fakat Alex'in verdiği istatistik değerleri veremez fakat verirse bu maç fark olur.
çok rahat alırız:D
Grosicki insanmisin sen ya :D gercekten cok guzel tasidi 45-50 metre 2 oyuncuya gecti gokhan olmasa cok net bir pozisyondu gol olma sansi yuksekti
gezme şansımız oldu nası söylediler aynı anda:D
Pedriel"in kafa vurusunda topu cizgiden cikartti fenerbahceli bekir
Eneramooo 1-0 sivas yeniyor
Ofside var sanirim
Edit: evet ofsayt
Ne olursa olsun kazanacağız :icon_wink:
Ofsayt var ama itiraz etmiyor FB'li oyuncular...Saçma olmuş o bu arada ilginç bi ayrıntı seri Sivas maçıyla başlamış Sivas maçıyla mı bitecek :D görücez...
Ofsayt"mi tartisilir ? gecen hafta galatasaray-antep macinda ujfalusininde bole bir pozisyonu vardi vucudunun yarisi cizgiyi gecmis yarisi gecmemisti ve pozisyon devam edip gol olmustu bu pozisyonda aynisi ofsayt cizgisine gore hakem ofsayt verebilirde vermiyebilirdi insafiyetine kalmis birsey.
gol apaçık ofsayt. yazıklar olsun...
hakemin yorumlamasına kalmış bir pozisyon değil bir ayağı bayağı önde hani kafası falan önde olur sadece o zaman tartışılır ama bu net ofsayt.
Güzel attı Eneramo :) Ofsayttı ama olsun :D
Tribünler yarı yarıya mı ?
Sivasspor oyunu iyi yönLendiriyor. Çok iyi atağa çıkıyorLar ve iLk yarı da Fenerbahçe yi çok zor durumLara düşürdüLer. İkinci yarı Sivas farkı arttırabiLir.
Aytekin Durduramadı Bahattin de Durduramasın. 2. yarıda toparlanmamız lazım.
Maçla ilgili en ufak bir fikrim yok izlemediğimden, ama Cüneyt Çakır hatalarıyla ön plana çıkıyorsa bir sonraki Fenerbahçe maçında hakem Fırat Aydınus demektir. Mhk'nin elinde hakem kalmadı çünkü. Heyecanı kaçmış futbola biraz ısınmışken bu hakem hatalarıyla her takımın hakkı yeniyor.
Sivasspor'un golü net ofsayt.Fakat kabul etmek lazım sahada mücadele anlamında futbol anlamında ortaya koyduğumuz birşey yok.Reto'nun sakatlığı ciddi değildir umarım.2.yarı toparlanmamız lazım.
Ofsaytın hakem insiyatifine kaldığını da yeni duydum :) Ama ofsayt gole sığınmak istemiyorum,
Çok kötü oynuyoruz sanki oyuncular oynamak istemiyomuş gibi.. Konsantrasyon adeta sıfır.. Bütün toplar Sivasta kalıyo.. Umarım 2. yarı kendilerine gelirler, yoksa seri sivasla başlar sivasla biter.. Ama ben güveniyorum yine de..
http://img507.imageshack.us/img507/1...0e79b409a7.png
Gol pozisyonu..