Printable View
Gençlerbirliği form durumu ne olursa olsun büyük takımlar için zorlu bir rakip. Bu sene daha da dengesizleştiler. Bizim de iyi futbol oynadığımız söylenemez ama bir şekilde golü bulup 3 puanı almamız lazım. Yobo ve Ziegler'in takıma dönecek olması bizim adımıza avantaj. Cezalı Bekir yerine Aykut hoca Bilica'yı mı yoksa aylardır oynamayan Serdar'ı mı tercih edecek merak ediyorum.
İlhan Cavcav 3 büyüklerin taraftarını yolma politikasına son hız devam ediyor.
Gençler Kapalı - 112.50 TL
Fenerbahçe Kapalı - 112.50 TL
Gençler Maraton - 67.00 TL
Fenerbahçe Kalearkası - 56.00 TL
Serdar'ın artık oynaması lazım.
Geçen sezon gençlerbirliği maçında zorlanmıştık tabi hava şartları ve gençlerbirliği oyuncularının ekstra motivasyonu (!) bunda etkili olmuştu maçları rahat kazanmadığımızı da düşünürsek yine zorlu bir maç bizi bekliyor.
Gençlerbirliği'nin futbolunu beğeniyorum ve bize ters gelme ihtimali yüksek bir oyun yapıları var umarım kazanabiliriz.
Alex'ten gol bekliyorum, en azından iyi oynayacaktır, Gençlerbirliği'ni sever :) 2-1 kazanırız. Goller Bienvenu - Alex
İnş kazanacağız yeni seriye devam edeceğiz
Çok kötü oynayıp 3 0 kazanıcaz
GENÇLERBİRLİĞİ
Ramazan-Mehmet Sedef-Kulusic-Aykut Demir-Cem Can-Özgür-Azofeifa-Soner-Erdal-Hurşut-Herve Tum
FENERBAHÇE
Volkan-Gökhan-Bilica-Yobo-Ziegler-Özer-Emre-Selçuk-Caner-Alex-Bienvenu
Yahu Stoch'u oynat Aykut hoca.
Nerde oynatsın Stoch'u? Sağ kanatta oynayamıyor aynı zamanda sevmiyor da sağda oynamayı, solda da bu Caner'i Ribery falan kesebilir ancak. Cristian sakat mı? ve Serdar'ı neden oynatmıyor bunları merak ediyorum sadece ben.
özer yine orta sahadan gol atmayacaksa bu takımda oynamasın :D
Stoch'a bir maç aykut hoca sağa geç işareti yaptı Dia ile kısa süreli pozisyon değiştireceklerdi ve Stoch nasıl isyan etti Aykut Kocaman'a bu birinci sebep, ikincisine gelince adamın üstüne gidip içeri giren ve şut/orta atan bir adam Stoch, özelliği bu. Sağ kanatta bunu yapma imkanı yok.Takım savunmasına katkısı da olmadığı için sağda Özer tercihi normal geliyor bana.Stoch en en son ihtimal olmalı sağ kanat için.
beraberlik veya gencler kazanir bence evinde iyi oynuor gencler hursuttan bekliyorum birseyler adamim ya :)
Emre müthiş bir şut çıkardı top direkte patladı.
emrenin top direkten dondu
Çok güzel bir gol olabilirdi Emre'nin vuruşu.Hurşut iyi başladı maça dikkat etmek lazım.
Cristian neden oynamıyor anlamadım, formu da iyiydi sanırım Selçuk idmanlarda daha iyiydi eğer Cristian'da hafif sakatlık durumu yoksa.Sağda Stoch'un oynamaması da normal bence.
net gol kacirdi mehmed sedef.
Mehmet Sedef Roberto Carlos gibi bindirme yaptı vallahi. %100 lük bir gol kaçtı.
Gençler daha iyi oynayan taraf şu dakikaya kadar.İşimiz zor görünüyor.Başkent takımlarını seven doktorun devreye girmesi lazım.
İlk yarıda gol sesi çıkmadı. Üstün olan taraf bariz şekilde Gençlerbirliği'ydi. Fenerbahçe yokları oynuyor. Emre'nin direkten dönen topu dışında hiç bir olay yok.
genclerbirligi guzel oynuyor ama 3.cu bolgede yani ortasaha forvet bolgesinde baya bi pas hatasi yapiyor biraz basit oynayip dusunceli oynarsa genclerbirligi 2.ci yari gol veya goller atabilir
arkadaş fener yenilse bile üzülesim gelmiyo diyorum ki la nası olsa play of var on puan fark atsan bile olacak beş puan :D ne zevk alıyorum ne keyif :D
Bu maçı hak eden kazanmasın ya.)
Azofeifa aynı kalenin solunu salladı.
Edit direkten sonra Volkan net pozisyonu çıkardı.
direkde patladi genclerin topu volkan dokunmasa gol
Stoch'u niye oynatmiyor anlamadim sakat falan mi?
Stoch da maşallah girer girmez net pozisyon harcadı.Yine de oynatılmasından yanayım o ayrı.
Ermin Zec sakat sanıyorum adam son dakikada aldı oyuna. Büyük bir teknik direktör hatası bence eğer oynamasına engel bir durum yoksa.
Stoch'u maçın başında oynatması gerekiyordu.Caner formda olduğu için onu tercih etti fakat Caner'i çıkarırken Uğur'u almak niye? Uğur resmen yedi bütün atakları.
Bilica inanılmaz oynadı, hatasızdı.
Semih'in girmesiyle Bienvenu kanada geçince oyun kontrolünü tamamen kaybettik. Aykut Kocaman zaten söylemişti forvete takviye yapmak istiyorum diye, Bienvenu ile olmuyor, tam adamımızı bulmuştuk Niang ve üstüne katmeri de gelmişti Emenike ama işte şu saçma sapan şeyler yüzünden forvet hattı çok yetersiz kaldı, onun acısını çekiyoruz.
Bir de artık duran toplara hiç etkili olamıyoruz, çoğu korneri direk orta açmıyor artık Alex ama öyle de olmuyor, buna da bir çözüm bulması gerekiyor takımın.
Alex bir an beş kişiyi geçip resital yaptı ya sadece o an inandım kazanabileceğimizi bu maç o da olmadı. Çok kötü bir maçdı, Stoch'u geç almanın, Özer'in oynatmanın cezasını çektik.
Sene 2011 ve Selçuk Şahin hala Fenerbahçe 11'inde
Nasıl 80 yaşında bir adamın 15 yaşında bir kızla evlenmesi absürtse
Emre gibi bir adamın yanına şu Selçuk'u koymak o kadar absürt
Olumlu pas yok, top kapma yok, oyunu yönlendirme yok, şut yok, futbol yok ama 11 de var !
Aykut Kocaman'ı da anlamakta zorluk çekiyorum zaten ofansif anlamda zayıf durumdayız şu kısır geçen maçta bırakın koşmayı yürüyecek hali olmayan Uğur Boral ve Semih Şentürk değişikliğini orada ancak karşı takımın teknik direktörü yapmak ister.
Emenike ve Niang gibi iki oyuncuyu kaçırdınız ya ulan hergün sizi anıyorum tarifsiz kişilikler.
caner i çıkarıyorsan alacağın adam o durumda Stoch olmalı.. önde değilsink ki; Uğur a da şans vereyim diyorsun.. Stoch ne yaptı da bu durumda bilmiyorum.. sağ açığa Stoch u koymuyorsan Özer i de mümkünse koyma, Sezer i koy. Cristian ın oynamasına engel bir durum yoksa Selçuk niye oyundaydı ? Selçuk'a gelince; tamam elinden gelen bu da kardeşim, niye uzaktan şut çekersin. 1 olmadı 2 olmadı 3 niye denersin ?
Özer Hurmacı denen adama verilen şansın yarısı Sezer'e verilse Sezer'i kazanmış olurduk şu ana kadar. Aykut Kocaman'ın bu Alex + 10 defansif adamla sahaya çıkmasını anlayamıyorum. Burası Fenerbahçe ! Neyse şu maçta 1 puan bile fazla . Galibiyet Gençlerin hakkıydı. Bilica'yı da tebrik ederim müthişti.
Bienvenu'ye 83 dakika nasıl dayanılır ? Uğur Boral kurtarıcı olarak oyuna alınır mı ? Stoch oyuna neden bu kadar geç alındı ? Aykut Hoca neden iyice Daum'a benzemeye başladı ? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ?
Stoch pozisyona giren,pozisyon oluşturan bir oyuncu,o pozisyonu harcadı diye kimsenin ona kızmaya hakkı yok oyuncu soğuk daha maça,Aykut hoca kadro oluşturmasını bilmiyor şu Özer senelerdir ne bekliyorsun bu adamdan olmuyor işte patlama yapacak adam yarım dönemde belli eder kendini adam kaç senedir patlama yapacak yeter artık ya.
Caneri çıkartıp Uğuru almak ne mantıktır Uğur bitmiş artık okadar sakatlıkta boğuştu nasıl güvenebiliyorsun
Stoch ve Dia bu takımın as oyuncusudur böyle oyuncuyu küstürüp durma hoca
şunu da eklemek gerekir: Dia nın sakat olduğu, Stoch un oynamadığı, forvette Bienvenu-Semih ikilisinin değişimli oynadığı , Bilica ve Bekir den birinin banko oynadığı Selçuk un forma şansı bulduğu bu takım ligde hala lider durumda.. Tebrikler FENERBAHÇEM...