Marsilya'da Sıcak Saatler
Sezona mutlak olarak ''Şampiyonluk'' parolasıyla giren Marsilya'da sıcak saatler yaşanıyor , kadrosundaki bir çok yıldızı teklif gelen ancak bunları takımda tutmanın en büyük transfer olacağını savunanan Marsilya'nın genç teknik adamı ; ''Bu zorlu maratonda kadromuzu korumamız şart , ancak takımın kilit isimlerine gelen astronomik teklifler başkanımızın kafasını karıştırmış durumda , özellikle Steve Mandanda konusunda Manchester United kulübünün 26.000.000 € 'luk ciddi bir teklifi var , ben Steve ile konuştum ve onun takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğu anlattım ve kendisi ile sözleşmesini 2 yıl daha uzattık , ancak başkanımızın bu teklifi kabul edebileceği konuşuluyor , umarım böyle bir hata yaşanmaz , zaten transfer konusunda birşey yapamıyoruz elimiz kolumuz bağlandı , bütçemiz yok , takımımızın as kaleciside giderse sıkıntılı günler bizi bekliyor demektir.'' dedi.
''Iaquinta'' Her An Gelebilir
Transferde hangi oyunculara yöneleceksiniz , sorularını yanıtsız bırakan teknik adam '' Dediğim gibi bütçemiz yok , en büyük transfer kadromuzdan hiçbir oyuncuyu bırakmamaktır , ancak herşey olabilir , kiralık isimlere yönelmiş durumdayız Iaquinta için nabız yokluyoruz , Juventus kulübüden anlayış ve kararlılık bekliyoruz , şartlar gelişirse İtalyan forveti 1 senelik kadromuza katabiliriz.'' dedi.
Öte yandan Marsilya Kulübünün , Owen , Hesseelink , Afellay , Dos Santos gibi oyuncuların peşinde olduğu , Iaquinta olmazsa Owen isminin kulislerde konuşulduğu ifade edildi.