Printable View
Sivasspor'un son dönemde müthiş bir form grafiği var. Bizim de bir o kadar düşüşümüz. Artık kaybetme lüksümüz kalmadı , futbolcular bunun bilincinde olursa galibiyet zaten gelecektir. Fenerbahçe maçının yaklaşık 65-70 dakikalık bölümünde oynadığımız oyunu oynayalım , o top illa çizgiden çıkacak , direkte patlayacak , kaleciye gidecek değil ya.
148 gundur sivas evinde yenilmiyor gelenek devam eder sivas kazanir.
Çok zor bir deplasman. Sivas çıkışta, biz düşüşteyiz Anıl'ın da dediği gibi, ayrıca soğuk hava şartları ve buz gibi bir zemin üzerinde oynanacak. Bunlar etkileyecektir, fakat tabii ki bahane olamaz, olmamalı. 3 maçtır gol dahi atamadan kaybeden bir takım, muhakkak kazanmak zorunda bu maçı. Ve inanıyorum ki kazanacağız. Fernandes'in takıma dönecek olması da bizim için bir avantaja dönüşür umarım.
Almeida yine kadroda yok. Zeminin sertliğinden dolayı hava toplarına sıkça başvuracağımızı düşünürsek işimiz biraz zor. Gerçi Pektemek'i aman aman zorlayacak bir stoperi de yok Sivas'ın ama yine de sıkıntı.
Bu maç berabere biter.Muhtemelen zemin çok iyi olmayacak.Sivas'ta yoğun kar yağışı var.Futbol adına zevkli bir maç olucağını sanmıyorum.İlk golü bulan olursa alıcağı maç gibi duruyor.
Kar birikmez, buz tutmaz belki ama zemin çamur olacaktır. Söylendiğine göre dün akşam biraz fazla ısıtıldığı için çok yumuşakmış zemin.
Derbideki kadroyla farkı Ersan ve Fernandes. Bu kadroyla galibiyet çıkarmamız gerek artık.
Ben maçı daha geç sanıyordum yahu.:icon_confused: Neyse fazla geç olmadan fark ettik bari.
Saha felaket gözüküyor.
Sivok 1-0.
İlk yarıda üstün taraf bizdik.Havaya ve zemine rağmen bence iyi oynuyoruz.Önemli fırsatlar yakaladık ama değerlendiremedik.Golün ilk yarıda gelmesi iyi oldu.İnşallah ikinci yarıda farkı artırıp galibiyet alırız.Ayrıca Fernandes'in dönüşü baya fark ettirdi.Nazar değmez inşallah Mustafa da çok iyi oynuyor.
Bariz bir şekilde iyi oynadık ilk yarı. Fernandes yetti duran topta. Ama pozisyonlardan yararlanamama hastalığımız devam ediyor.
Fizik olarak çok iyi bir takıma sahibiz. Ortada olan topların hepsini ikili mücadelelerle alıyoruz. Biraz sakin olabilsek çok farklı girerdik devre arasına. İyi oynuyoruz, umarım geri çekilmeyiz.
Bu Digiturk web Tv yi varya bir daha sittin sene almam. Arıyorum müşteri hizmetlerini açmıyorlarda. Ah bir açsalar demeyeceğim kalmayacak. İzleyen var mı Web TV üzerinden?
digiturkplay.com.tr den izleniyor artık Görkem biliyorsun değil mi ?
İkinci yarıya pozisyonla başladık yine ama Pektemek ağır davrandı.
Cenk yine yakıyordu bizi
Sivas sıkıştırmaya başladı. Biz kontraları harcamaya devam ediyoruz. 2 gelmezse maç sonu kanser oluruz.
Valla üst olmalı hacılar.
su an 1-1 gol erman
Gel de küfür etme ya! Ekremle Ersan'ı al oyuna sen aferin hoca.
Carva yaktın bizi be. İntihar ettin resmen.
Şimdi Mehmet Akyüz'ü alıyor oyuna. Dalga mı geçiyorsun Carva !!!!!!!!!!!!!!!
bence carlos'un görevini kısıtlayıp, tayfur havutçu'yu daha aktif hale getirmesi lazım beşiktaş'ın.
vizyon farkı beşiktaş'ı da değiştirir.
Yemin ediyorum sinirden delireceğim.
Adamlar top oynamadan puan alacaklar. Her maç aynı senaryo.
yok böyle olay ya vallahi yok ya ! bağıra bağıra hocanın sayesinde gitti 2 puan !
İkinci yarıyı seyredemedim.Çok kötü oldu bu puan kaybı.
holosko-ekrem dağ
veli-ersan değişiklikleri saçmalığın daniskası. Sen ne korkak çıktın be Carva. 3 olacak maçı ne hale getirdin. Koskoca Beşiktaş böyle değişiklik yapacak takım mı? Yazıklar olsun o kadar koşan oyuncuların emeğine yazık oldu. Sonra da dalga geçer gibi Akyüz'ü alıyor oyuna. Ne oldu gol mü atmamız lazım Carva?
Ermanin golu cok guzeldi.
Son 5dk skor degisir gibi gorunuyordu. Biraz daha sure olsa Sivas kazanabilirdi maci. Riza hoca hucumcu aldikca Carlos da defans soktu oyuna, santrancin galibi Riza Hoca gibi duruyor.
Erman 7 gol,7 asist
Ne satrancı yahu. Baya gelin bizi yenin dedik adamlara. :)
Cenk 2 kez asisst yaptı Sivaslı oyunculara ama değerlendiremediler. Bir de maç 1-1 olduktan sonra Mehmet Nas Fernandesden topu kaptı ama hakem faul verdi bence faul yoktu hakem çok tehlikeli bir atağı kesti.
Carvalhal Holosko'nun yerine Ekrem'i almış.:icon_smile: Mehmet Akyüz bu kadar mı kötü futbolcu arkadaş diyeceğim ama aynı şeyi Tanju için de düşünüyordum,öyle olmadığını gördük.Carvalhal gereksiz bir ısrar içerisinde bazı futbolcularda.Ben her seferinde acayip gıcık oluyorum bu duruma,Mehmet ne düşünüyordur acaba.
Ben bugünkü değişikliklerden sonra Carvalhal'in futbol bilgisi olmadığını anladım ve artık bu görüşüm değişmeyecek. Böyle değişiklikler yapmaya hakkın yok senin hocaaaaaaaaaaa...!!! Biz Anadolu takımı değiliz, Beşiktaş'ız Beşiktaş...!!! Bu saatten sonra hocalığını bir gram dahi savunmam, tartışmam artık.! Sezon sonu da altyapının başına mı geçersin, çekip gider misin, orası senin bileceğin iş. Tayfur her halükarda başımıza geçecek zaten.
Maça gelirsek de, ayrıntı üstte yazdıklarımda gizli zaten. Hocanın korkaklığı ile gitti 2 puanımız. Bu kayıpla da artık, playoff bizim için sadece bir formaliteye döndü. Bilhassa ilk devrede kaçan goller olmaz böyle bir şey yaaaa dedirtti. Zemin ve hava şartları da etkiledi ayrıca. Futbolcular ayakta duramıyordu, kaç kere kayıp düştüklerini ben sayamadım.
Özetle, bu sezon da geride kaldı lig açısından. Geçmiş olsun.
Fernandes, Sivok, Hilbert hariç bütün yabancıları gönderin. Başkan diye o koltukta oturan cismi bu takımdan uzaklaştırın. Toptan temizlik yapın. Beşiktaş taraftarının kupaya falan ihtiyacı yok. Beklenir gerekirse 5 sene. Ben şahsım adına sadece iyi yönetilen bir kulüp ve sahada iyi oynayan bir takım görmek istiyorum.