Printable View
yener finale kalırız
mert
orhan serdar yobo zıegler
dıa selcuk cris ozgur
stoch
bienvenu
Çok büyük bir aksilik olmaığı sürece Fenerbahçe kazanır.
Kesinlikle bir lig maçı gibi ciddiye alınması gerekiyor bu maçın.Rotasyon filan gereksiz.Eger rotasyon sacmalıgı filan yapmassak rahat eleriz Karabükspor'u.
Umarım rotasyon saçmalığı yapar ve diğer adamları dinç tutarız
Hafiften rotasyon yapılmalı bu maç. Dia-Serdar-Orhan-Mert-Semih sahada olmalılar. Pazar Arena'da sonra perşembe Ankara'da sonraki pazar tekrar İstanbul'da maç oynamak kolay iş değil.Bazı oyuncularımız dinlenmeli zaten sezon boyunca hiç dinlenmemiş oyuncularımız mevcut kadromuzda.
Karabüküm yener inşallah.
Ben bu maçı Karabükspor'un bırakacağını sanmıyorum. Fenerbahçe'nin rotasyona gitmesi olası ve zaten çok eksikleri var.
Sakat veya yorgun oyuncularımız çoğunlukta. Gerçekten zor bir maç olacak ama kazanmaktan başka bir ihtimal düşünmüyorum.
Finale 1 adım kaldı, Umarım bu karşılaşmayı da kazanır finale yükseliriz.
Sow ve Alex sakat, Emre cezalı, zaten rotasyon her halükarda uygulanacak önemli olan hangi isimlere denk geleceği. Geçen kupa maçında Aykut Kocaman bizleri şaşırtmış maça 4-3-3 çıkmış geriye düştükten sonra sahada 3 forvet tutmuştu bu maçta da açık futbol oynamalıyız ama tercihler çok önemli olacak. Ben bu maç için bütün güçlerin aynı anda kullanılması yerine bölünmesi taraftarıyım. 10 numara pozisyonunda Stoch'un performansı yer yer değişiyor, Orta alan çok kalabalık olunca orada kayboluyor ama o bölgede yer yer boşluklar bulduğu anda çok iyi kullanabiliyor. Bu yüzden kendi mevkisinde ondan yararlanmak daha doğru olur düşüncesindeyim. 10 numara pozisyonunda ise Özer'e şans vermek iyi olabilir, zaten elimizde fazla seçenek yok. Bunu mutlaka değerlendirmeliyiz.
Bölünecek güçlere gelirsek
Stoch-Caner
Mehmet-Dia
Semih-Bienvenu
Bu oyuncuları ekonomik kullanırsak eminim istediğimiz verimi fazlasıyla alırız. Aykut Kocaman'da özellikle bu sezon oluşan bir hastalık var, ben buna Daum gribi diyorum : ) Gol yiyene kadar kötü giden takımı bozmuyor ve gol yeyince oyuncu değiştiriyor. Olur da işler kötü giderse umarım gol yemeden önce müdahale eder.
Fenerbahçe'de önemli oyuncuların eksikliği göze çarpıyor. Haftasonu çok zorlu bir maçtan çıktılar ve bir sonraki maçları Beşiktaş'la olacağı için sıkıntıdalar. Kardemir Karabükspor ise 2 haftadır resmi maç oynamıyor. Oyuncular tamamiyle bu maça odaklanmış gözüküyor. 3 sonuca da açık bir maç.
rahat yeneriz üstünde durmaya gerek yok :)
Bu maçı alır finale kalırız.Fazla zorlanacağımızı düşünmüyorum
MUHTEMEL 11
Mert
Orhan (Gökhan)
Serdar (Bekir)
Yobo
Ziegler
Dia
Selçuk
C.Baroni
Caner
Stoch
Bienvenu (Semih)
2 kupalı bir sezon olacak inş
Fenerbahçe - Alex, Mehmet Topuz, Yobo ve Bekir Karabükspor maçının kadrosuna alınmadı. NTVSPOR
yobo hariç hepsinin ufak sakatlığı vardı
yobo yoksa gokhan sahada olacak sanirim. Bekir de yok, o yuzden orhan ve serdar stoper oynayacak gibi gorunuyor.
Aykut Kocamandan bekledigim kadro bu sekilde;
mert
orhan serdar bilica ziegler
baroni selcuk
ozer stoch caner
bienvenu
Gökhan'ı oynatmaz bence Bilica'yı oynatır hoca.
Muhtemelen bu kadro ile çıkacağız.
------------ Bienvenu ---------------
Caner ----- Stoch ----------- Dia
-------- Selçuk - Cristian -----------
Reto - Orhan - Serdar - Gökhan
-------------- Volkan ----------------
Cengiz bence -eğer kadrodaysa- Bilica oynar, Aykut Hoca pek yama yapan birisi değil. Ayrıca Özer'in 11'de oynayacağını düşünüyorum.
Şu Bilica'yı hiç sevmiyorum.Aykut hocaya en kızdığım konu Bilica'yı hala takımda tutması
Bekir, Yobo, Topuz, Alex maç kadrosuna alınmamış. E zaten Sow sakat, Emre'de cezalı. Ayağımıza kadar gelmiş Türkiye Kupasını yine zora sokacağız.
Mert
Orhan - Bilica - Serdar - Ziegler
Dia - Selçuk - Baroni - Stoch
Bienvenu - Semih
Şeklinde çıkarsak güzel olur.
Kendime yeminim var Bilica'nın oynadıgı maçları izlemiyorum.Boşuna sinir stres gereksiz.
Lig ZTK'dan daha önemli. Dolayısıyla bence rotasyon doğru. ZTK'nın lig kupasının yanında fazla önemi yok. Ama yine de kazanırsak güzel olur tabi.
KARABÜKSPOR: Bora, Uğur, Mabiala, Jahic, Seric, Birol, Ragued, Mustafa, Cernat, İlhan, Mehmet Yıldız
FENERBAHÇE: Mert, Orhan, Serdar, Bilica, Caner, Selçuk, Cristian, Stoch, Dia, Özer, Semih
Fenerbahçe bu gazla farklı kazanacaktır diye düşünüyorum.
Ziegler'i keseceğini düşünmemiştim :) Özer'in patlama maçı olabilir diye düşünüyorum keşke Bienvenu ile başlasaydı Semih 90 dakika oynayamıyor.
Belki biyenvenüyü lig'de direk oynatacak olduğundan dinlendiriyordur.
Bienvenu'yu dinlendirmesini anlarımda Semih 90 dakika çıkaramıyor.
Semih 90 dakikayı çıkaramazsa 60'da değiştirir hoca sorun değil bu. Beğendim kadroyu ben,kazanırız ama uzamadan kazanırsak daha iyi olur.
Bence Semih Bienvenu'den daha iyi olduğundan oynuyor : ) Ziegler ve Bienvenu geldiği zaman ikisinden de çok umutluydum başlarda iyi performans gösterdiler ama sonrası hayal kırıklığı, sezon sonunda gönderilirse ikisi de gram üzülmem.
Kadro iyi inşallah kazanacağız başarılar Fenerbahçem...
Bienvenu>Semih
diyorum ben. Ve geldiğinde kötü oynarken son zamanlarda iyi oynuyor tam tersi. Ziegler ise benim izlediğim hep kötüydü.
Yok artık Semih :)
Hey yavrum Semih :)
Baroni'ye ayrı bir parantez açmak lazım. Semih kullanmak isteyince sorun değil dedi. Kamera net yakaladı mimiğini :)
Semih'ten de frikik golü gördük ya :) Çok güzel attı ama :D
Semih isteyince vardır bir şey dedim zaten :D çok ince gördü yahu kalecilik bir şey yok yani...Karabük alıştı Fenerbahçe'den frikikten yemeye en son lig maçında da yemişti :D Ayrıca Shelton sakat mı yoksa yedek mi ?