Bundan sonra kura çekimlerini bu konu altından konuşalım :)
Rakiplerimiz :http://img211.imageshack.us/img211/5769/59461912.png
http://img204.imageshack.us/img204/8423/lllyw.png
Şampiyonlar Ligi kura çekimi Perşembe günü saat 18.45'te başlayacak.
Printable View
Bundan sonra kura çekimlerini bu konu altından konuşalım :)
Rakiplerimiz :http://img211.imageshack.us/img211/5769/59461912.png
http://img204.imageshack.us/img204/8423/lllyw.png
Şampiyonlar Ligi kura çekimi Perşembe günü saat 18.45'te başlayacak.
Şu konuyu görünce bile içim kıpraştı.Çok özlemişiz.Kim çıkarsa çıksın ben zevk almaya bakıcağım.6 yıldır katılmadığımız bir turnuvada bu yıl katılıp çok sürpriz yapıcağımızı sanmıyorum.Zamanla katılmayı alışkanlık haline getirebilirsek o zaman başarıda gelir.
Şampiyonlar ligi müziği,maç öncesi o klasik maça giriş görüntüsü felan baya özledim.Özel kareografilerde olacak.Onlarıda baya merak ediyorum.Kareografi olayında aştık zaten avrupada görsün neler yapıcağımızı:)Hayırlısı olsun.En azından 3.lük için avantaj elde ediceğimiz bir rakip çıkarsa güzel olur.İlk 2'den zaten zor rakipler gelicek.
Galatasaray - Milan - Olympiacos - Nordsjaelland
Gönlümden geçen grup bu.
Juve, Juve, Juve ! Gel artık :(
Juventus'un 3. torbadaki yeri garanti, biz de büyük ihtimalle 3. torbada olacağız, zor Cihan.
valla 1.torbadan real madrid ve barcelona gelmesinde kim gelirse gelsin :D
Pana büyük ihtimalle elenecek bi takım daha mı elenmeli tam bilmiyorum ama 3. torbada olma ihtimalimiz yüksek görünüyor...
Cluj, Malaga, M. Gladbach ve AEL Limassol takımlarından ikisi turu geçtiği anda 3. torbadayız. Gladbach evinde 1-3 ile yenildi ve elendi diyebiliriz rakibi D. Kiev.
Cluj deplasmanda Basel'i 1-2 yendi. AEL içerde Anderlecht'i 2-1 yendi. Malaga ise Panathinaikos'u sahasında 2-0 yendi.
Real madrid yada bi ispanya takiminin gelmesini cok isterim maca gitmek icin.
ael ve malaga tur atlarlar gibi ael biraz riskli skor aldı gerçi ama deplasmanda sağlam savunmayla 0-0 a yatsınlar :D
Gerçekçi bakarsak %75 ihtimalle 3. torbadayız. İstediğin kadar destekle, ayrıca Juventus ile aynı grupta olursak ilk 2 torbadan gelen takımlarla birlikte 3.lük bile oldukça zor olacaktır. Benim üstte yazdığım grup iyidir iyi. :D
Takımın iyiliğini düşünen mi var Allah aşkına :n:
Kalınladıklarım kazanır bence. Diğer 2 maç hakkında tahmin yapamıyorum. Çünkü son durumlarını bilmiyorum.Quote:
Özet geçiyorum.
Anderlecht, Panathinaikos, Dinamo Kiev, Basel dörtlüsünden ikisi elenirse Galatasaray gruplara 3. Torbadan girecek.
İlk maç sonuçlarına bakarsak 3. torba ihtimalimiz yüksek görünüyor.
AEL Limassol 2 - 1 Anderlecht
Malaga 2 - 0 Panathinaikos
Mönchengladbach 1 - 3 Dynamo Kyiv
Basel 1 - 2 CFR Cluj
bizim icin onemli olan malaga ve cluj"un kazanmasi diye biliyorum 3.cu torbaya girebilmek icin
http://pclionfc.blogspot.com/2012/05...ligi-yolu.html
Burda detayları var mevzunun.
Anderlecht, Malaga ve Kiev rahatça elerler rakiplerini bence.
edit: Zaten Malaga ve Kiev avantajlı skorlarla döndüler.Anderlecht'te rövanşı evinde oynayacak turu geçerler diye düşünüyorum.
Merak edenler için özetlemeye çalışayım:
Galatasaray şu anda, gruplara doğrudan katılacak takımlar arasında 19. sırada. Elemelerde mücadele etmekte olup puanı Galatasaray'dan yüksek olan 10 takım var (Braga, Spartak Moskova, Udinese, Lille, Dinamo Kiev, Panathinaikos, Kobenhavn, Fenerbahçe, Anderlecht ve Basel). Bu 10 takımdan 6 tanesi gruplara yükselirse Galatasaray 25. sıraya gerileyip 4. torbaya düşecek. Bu 10 takımın 6'sı zaten birbirleriyle oynuyor (Spartak Moskova - Fenerbahçe, Lille - Kobenhavn, Braga - Udinese). Bu da demektir ki 3 tanesi kesin gruplara yükselecek. Kalan 4 takımdan (Dinamo Kiev, Panathinaikos, Anderlecht ve Basel) 3 tanesi turu geçerse Galatasaray 4. torbaya düşer, 2 veya daha azı turu geçerse Galatasaray 3. torbada kalır. Bu 4 takımın elemelerdeki ilk maç skorları da şöyle:
Mönchengladbach 1 - 3 Dinamo Kiev
Basel 1 - 2 CFR Cluj
[YOUTUBE="9pJ2-CPVbvk"]GALATASARAY - CHAMPIONS LEAGUE INTRO[/YOUTUBE]
Basel maçına kalır iş. And, Pana maçı yarın, Basel, Kiev maçı öbür gün.
Ben size bir şey söyleyeyim mi, Real Madrid kesin bizim grupta. Yani Galatasaray'ın :)
Real Madrid ile bence de eşleşeceğiz ve hatta Arenada yeneceğiz hissediyorum :D
Arsenal gelsin, Arsenal. :)
İnşallah bizde Çarşamba gecesi bu konuya yazmaya baslarız. :D
ins madrid gelir :D simdi barca vs gelirse yol parasi vermeyim bosuna :D :D
Fenerbahçe'de ŞL'de olacak. Artık olması gerekiyor 2 takımında.
Fenerbahçenin gruplar zaten cepte Trabzon düşünsün Bursa'da %75 kaldı diyebiliriz ama belli de olmaz tıpkı bizim 3. torba durumu gibi...
Real yada Barça gelsin kombine varken onları görmek lazım :D
Persembe 18:45 Uefa Sampiyonlar Ligi Grup Kura Cekimi (Canli) STAR TV - Smart Spor - Eurosport - GS TV
Birisi bugün 3.torbada olmamız için kazanması gereken takımları yazabilir mi ?
Börk :
Fener kaçıncı torbada olacak bu arada ? Benim için takım önemli değil. İstanbula gelsinler yeterli :DQuote:
Özet geçiyorum.
Anderlecht, Panathinaikos, Dinamo Kiev, Basel dörtlüsünden ikisi elenirse Galatasaray gruplara 3. Torbadan girecek.
İlk maç sonuçlarına bakarsak 3. torba ihtimalimiz yüksek görünüyor.
Mönchengladbach 1 - 3 Dynamo Kyiv
Basel 1 - 2 CFR Cluj
O zaman biz 3.torbayı neredeyse garantilemişiz zaten :)
biz katılırsak 3.torba garanti diye biliyorum.
Fenerbahçe de elediği takdirde 3. torbada olacak diye biliyorum.
Edit: Basel, Panathinaikos, Anderlecht, Kiev, Braga beşlisinden biri elenir, FB tur atlarsa; Fenerbahçe, ŞL'de 3. torbada yer alacak.
Kimse yazmamış, ben yazayım: Dün akşam oynanan maçlar sonucunda Anderlecht ve Malaga rakiplerini eleyerek Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldı. Böylelikle Fenerbahçe'nin, eğer turu geçerse, 3. torbada yer alması kesinleşti. Galatasaray'ın durumu ise bu akşamki Cluj - Basel maçına bağlı hale geldi: Galatasaray, turu Cluj geçerse 3. torbada, Basel geçerse 4. torbada yer alacak.
Abi uzak bir ihtimal ama futbol sonuçta bir Gladbach süprizi de bizi 3. torbaya taşır.