Printable View
Bu maçı da aliırız ve Benfica maçı öncesi moral olur. Umarım Sow maça 11 başlamaz ve 2. yarı oynar, Avrupa'da çok ihtiyacımız olacak. Veya 11 başlayıp erken çıkabilir.
Takım genelde Gb deplasmanlarında zorlanıyor ama artık kader haftaları oldugu icin takımın kazanacagını düsünüyorum.Sow'un 11 oynamasından yanayım hem Benfica maçı öncesi kondisyon olur hemde rotasyon yapma gibi bir lüksümüz oldugunu düsünmüyorum kalan maçların en kritigi bence bu maç tabi Gs maçını saymassak.
Zor bir maç olacak,kazanmaktan başka çare yok
Beraberlik kuvvetli ihtimal
Volkan - Gökhan - Yobo - Egemen - Ziegler - Topal - Raul - Emre - Sow - Kayt - Webo
Fenerbahçe gol yemeden 0-1 ya da 0-2 gibi bir skorla kazanır...
Gençler evinde 3 kez yenilmiş ve hücum oyununu benimseyen bir takım olduklarını biliyoruz.Fenerbahçe'nin zorlanacağı kesin.2 Takımda gol bulacaktır gollü beraberlik bekliyorum bu maçtan.
Galatasaray maçına kadar puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Değişik bir takım oldu bizim takım,ne kadar kötü oynarsa oynasın sahada elde etmesi gereken skoru elde edip soyunma odasına dönüyor. Yine öyle olacaktır.
Volkan, Gökhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Meireles, Emre, Salih, Kuyt, Sow, Webo
Emre oynamasın bence bu maçta ve Benfica maçına nasıl çıkacaksak öyle çıkalım.
Kazanacağımızı düşünüyorum, 2. yarıda çok büyük işler yapıyor bu takım.
Kontrol futbolunu fazla abartmamamızı, Volkan'ın gününde olmasını ve bulduğumuz pozisyonların sonunun filelerle buluşmasını beklediğim maç. Geride olduğumuz için yapılacak tek şey, kazanmak.
Maç 0-0 ya da 1-1 bitecek gibi ama bakalım.Beraberlik olsunda no problem :)
Şehrimin takımı galip gelir inşallah.
Her iki takıma da başarılar diliyorum.
Bu akşamki Galatasaray galibiyetinden sonra bu maç çok önem kazandı. Bana göre bu maç Fenerbahçe için tamam - devam maçı.
Başarılar Gençler !
Galatasaraydan sonra maç oynamaktan bıktım bütün sezon..
Gençleri alt ederiz de şu psikoloji ve yoğun tempo artık takıma ağır gelmeye başladı
Beraberlik diyordum ama tek çare kazanmak .
Gençler Fener'e ters gelecek bir takım değil bence. Fenerbahçe 2,3 farklı kazanırsa şaşırmam. Gençler attığı kadar yiyen bir takım çünkü.
Kazanırız fakat bu saatten sonra önemli olan Benfica maçı.
Gençler bir iyilik yapsanız diyorum :D
Yarın Fener kazanır, haftaya da Bülent Uygun'un takımı Antep Galatasaray'dan puan koparırsa eğlenceye gel : )
Bülent başgan 2 sene önce yaptı bu sene de yapacak.
ibb maçini unutmayin gençler bulent korkmaz :p iyi olan kazansin hakem hatalari olmadan bir maç olur
Sizin Bülent Başgan bizi 2008'de durduramamıştı ne kadar zorlasa da :D
Bkz: Sivasspor 3-5 Galatasaray
bizde derken de ayri mi bitisik mi :n:
bizim maca kadar kayip olmayacak, bu belli. puan kaybeden taraf olursa da bu biz olucaz galiba. umutlarimizi son haftaya kadar koruruz umarim. son hafta trabzon da elinden geleni yapar bizi sampiyon yapmak icin (:
gencler maci benfica maci icin iyi bir prova olucak, oyun mentalitesi acisindan benzer takimlar. sonraki maci oynayan taraf olarak dezavantaj yasiyor gibiyiz. her hafta 7 puan farkla sahaya cikiyoruz. yine galip geliriz umarim.
Fenerbahçe en son hangi maçta tempolu ve baskılı oynadı inanın hatırlamıyorum :) Rakibi resmen uyutuyor ve durduk yere bir pozisyona girip gol atıyor.Ben yine böyle bir maç bekliyorum.Fakat olur da Gençlerbirliği tempo yapmayı başarıp gol atarsa o zaman işler değişir...
uplayalım hemen 1-0 olsun bizim olsun temennim fazla yorgunluk olmamasından yana
Maç niye 8'de ?
Çok rahat galibiyet alacaktır Fenerbahçe.Galatasaraylılar boşuna ümitlenmesin.Şampiyonluk son haftaya kalmazsa LİGTV nasıl para kazanacak :D
Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum. Gençler puan alırsa fena olmaz ama :)
Ya saat 7 maçları güzeldi , 8 olunca maç izleyesi gelmiyor insanın.
Volkan, Gökhan, Yobo, Egemen, Reto Ziegler, Cristian, Raul, Salih, Caner, Kuyt, Webo
Webo , Sow yokken olmuyor bence. Sow oynamayacaksa Kuyt merkeze çekilip Topuz , Krasiç , Stoch hatta Beykan 4 lüsünden biri oynasaydı keşke Webo yerine. Hayırlısı...
Gençlerde stoper 94 doğumluymuş
1-4 biter maç, Fenerbahçe rahat kazanır.
Fenerbahçe ne yapar eder kazanır,dara düşünce ne yapıp edip kazanmayı biliyorlar.Bu da en önemli özellikleri.
Dara düşmedi ki Fenerbahçe :D
3 kupada da devam ediyor :D