1 Maçta en fazla gol atan oyuncunuz...
Mutlaka herkezin vardır.:) Oyun biyana benim gerçekte hatırladığım Raul bi maçta 4 gol atmıştı.Bide Shevchenko :mad: Kanarya ma 4 tane atmıştı.Neyse gerçek bi yana biz burda Fm den bahsediyoruz.Benim FM 2006 da en fazla Inter deyken Carlos Tevez atmıştı 6 gol bi maçta.Ama eskilerden bahsetçek olursak CM4 te Barça nın başındayken Santa Cruz bi maçta tam 8 gol atmıştı .Ya sizin:) ...
Lim10
FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...
Quote:
Originally Posted by vatansever_bjk
arkadaşlar hep söylüyorsunuz fakat bi resim koyan yok biraz inandırıcı olun kütfen
Arkadaşım senin de varsa söyle.Başkasının işine karışma.Hem yalan söyleyen kendini kandırmış olur.Sen zaten FM yi biliosan neyin yalan neyin gerçek olduğunu kestirebilmen gerekir.Ayrıca bazı arkadaşlar astronomik rakamlardan bahsetmiş, ama olabilir tabiki CM serilerindendir.Ayrıca eğer bahsettiğiniz olay FM 2006 da değilse hangi serisinde olduğunu belirtin.Ben anlıyorum ama böyle anlamayan arkadaşlar için kolaylık olur.Sonra yalancı olursunuz:D ...
Lim10
Ulan Herkes Kolpalamış...
herkes biraz gollerde sallamış.Mesela 9 goller yalan.Ben bişi Söliyim.Fernando Cavenaghi 3 sezon ortalam golü 34 ort.asist 23..Bi maçta attığıda en fazla 5..;)
pohahahhahaha
pohahahhahaha