Arkadaşlar Fm 2015 Beta sürümü çıktı seçtiğiniz ve ya seçeceğiniz zevkli kariyerler yaşayabileceğimiz takımları buradan önerelim diğer arkadaşlar fikir sahibi olsun kararsız kalan arkadaşlara önerimiz olur :)
Printable View
Arkadaşlar Fm 2015 Beta sürümü çıktı seçtiğiniz ve ya seçeceğiniz zevkli kariyerler yaşayabileceğimiz takımları buradan önerelim diğer arkadaşlar fikir sahibi olsun kararsız kalan arkadaşlara önerimiz olur :)
sassuolo :)
dünden beri oynuyorum.. oyundan soğumak üzereydim ki kendileri tekrardan oyuna bağladı beni :)
verelim o zaman :)
sassuolo serie a liginde hedefi küme düşmeme olan bir takım..
simone zaza ve nicola sansone gibi yetenekli, çok paraya satabileceğimiz oyuncularımız var..
ayrıca domenico berardi gibi bir wonderkid adayının bonservisinin yarısı bizde.. henüz ilk sezonu tamamlamadığım için ve ilk szon öncesi transfer bütçesini kapattığım için bonservisi alınabiliyor mu deneyemedim.
ilave olarak saphir taider'de inter'den satın alma opsiyonlu kiralanmış durumda. bonservis ortaklığı bulunan bir diğer oyuncu ise savunmadan 22 yaşındaki luca antei.. antrenörlere göre yetenekli bir oyuncu.
geleceğe yönelik bir kadro bulunuyor takımda.. kulübün mali kaynakları son derece iyi.. ilk sezon sonunda yaklaşık 30 milyon euroluk bir transfer bütçesi verecekler.. ligi iyi bitirirsek bu rakam artacaktır tahminimce..
4-3-3 içe kat eden kanat oyunculu taktik kullanıyorum.. içe kat eden adamlar berardi ve sansone.. zaza ise komple forvet..
berardi ilk 3 maç cezalıydı sonra sakatlıktı falan derken 7 maç oynatabildim ama 6 asisti var.. sansone 13 maç 7 gol 2 asist, zaza 12 maç 9 gol 4 asist..
beşiktaş eğlenceli bir kariyer oturmuş kadro tavsiye ederim
Fenerbahçe
kariyerlerde kadroyu sıfırdan oluşturup dünya devi yapmayı sevnler için biçilmiş kaftgan
Beta sürecinde oyunu oynamıyorum zira her ne kadar adı betada olsa oyuna kendimi kaptırdığım zaman saçma sapan bir olayda camı çerçeveyi indirmek istemiyorum
Full sürümde süper ligden gözüme çarpan üç takım var 1.si Karabükspor; iyi bir kadroları var ve uefada mücadele edecekler hem lig hemde avrupada zevkli olabilir. Diğerleri Konyaspor ve Akhisar; Konyanın gayet güzel bir kadrosu var, torje, hleb, marica'yla birlikte anadoludan şampiyon çıkarma potansiyelinde bir takım oluşturdular bence en azından oyunda ve yeni yapılan stadlarıyla birlikte bu sezonun fm içinde süpriz takımlarından birisi olabilir.
Akhisarı zaten hepimiz biliyoruz Gekas ve bilal ile üç büyüklere kafa tutabiliriz.
Bu sezon forumda en çok tercih edilecek takımlardan biriside trabzon olur diye düşünüyorum
Altınordu FK... Benim için Beşiktaş kariyerinden daha zevkli geçiyor.
Parma Fc eski günlerine döndürmek eğlenceli olabilir.
fiorentina ve lyon çok eğlenerek oynadığım 2 kariyer şimdilik.
Kasımpaşa'yı önerebilirim. Babel ,Viudez, Donk gibi kaliteli yabancılara sahipler. Alparslan ve Atila gibi iki genç yetenek kiralık olarak kadroda yer alıyor. Sizin yapmanız gereken takım içindeki yabancı - Türk kalitesi farkını mümkün olduğunca kaldırmak. Finansal konuda en güvenli Türk takımlarından biri olması bu hedefin gerçekleşmesine yardımcı oluyor.
Psv nasıl beyler 4 senedir ilk kariyerimi Psv ile yapıyorum da, hatta kadro ssi atabilir misiniz?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Wolfsburg, Roma ya da Dnipro olabilir.
RB Leipzig'i tavsiye ederim arkadaşlar :)
Türkiye liginde başakşehr nasıl olur sizce ?
cska moskova'yı tavsiye ederim.
şampiyonlar liginde çoştuk :)
Swansea veya Beşiktaş olabilir, bildiğim kadarıyla Beşiktaş hakkında rehber var frumda
Farklı bir kıta isteyenlere Fas'tan Atlético Tetuán'ı, Mısır'dan Ahly, Zamalek ve Ismaly'i takımlarını önerebilirim.
Ben de Danimarka'dan Aalborg'u ekleyeyim oraya.
Ben her zamanki gibi Gimnastic'i öneriyorum. Taraftar ve finans bazında gelişmeye açık, başarıya aç bir kulüp.
Başlık yine sabitlense iyi olur. Gayet faydalı oluyor tıkandığımız zaman.
Ben ilk kariyeri Crystal Palace ile açtım. Sezon beklentisi seçenekleri; düşmeyi engellemeye çalış(anladığım düşsen bile kovmazlar), düşmeyi engelle ve orta sırada bitir. Düşmeyi engelleyi seçtim, buna rağmen 14,5 milyon euro bütçe verdi. Kadro zaten iyi, bir iki takviyeyle çok iyi oluyor takım. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Altınordu çok zevkli gidiyor :)
Leipzig geçen yıl en zevkli kariyerimdi. 3. ligden çıkarıp 7 senede bundesliga şampiyonu yapmıştım. Sponsor sağlam, stad sağlam, iyi para akışı var. Gerçekte de 2. lige yükseldiler yakın zamanda bundesligada da görürüz. İyi genç oyuncuları var, Daniel Frahn'a da dikkat edin iyi atıyordu geçen yıl.
Red Star.. Para yok, Şampiyonlar Ligi'nden men var, yetenekli gençler var, ezeli rakip Partizan var. Son derece keyifli.
Almanya alt liglerinden en zengin ve bol genc yetenegi olanlar hangileri? Leipzig tavsiye ediyorsunuz yani.
Karabük çok tatlı zevk veren bir takım olmuş. Türkiye'de kariyer yapmayı düşünenlere şiddetle önerilir.
Halen daha oyunu tam anlamı ile oynama fırsatım olmadı. Fakat reel deki kadro yapılarına göre bakarsak düşündüğün bazı takımlar var. İngiltere'de potansiyeli yüksek olan Everton genç ve dinamik bir kadroya sahip ufak tefek takviyeler ile muazzam bir kariyer yaşana bileceğini düşünüyorum. Buna nazaran bu yıl yaptığı iyi transferler ile West Ham'da olabilir tabi Premier Lig heycanı yaşamak isteyenler için.
her ne kadar oyunu dün gece kurup şöyle bir göz gezdirip henüz inceleme aşamasında olsam da aklımda Almanya dan Liepzig ve İngiltere den Everton vardı.Bir ihtimal yetenekli kadrosuyla Monaco olabilir diyordum ama sonra aklıma taraftarı sayesinde lig için gerkli parayı bulabilen zor bir kariyer olacağını düşündüğüm hint fakiri Eibar geldi...
Benim önereceğim takım Southampton olacaktır. Kadro oldukça iyi. Bir kaç yaşlı (30-32 yaş aralığında) oyuncu var, onları satıp defansa balanta forvete fierro alındığında ilk 4 ü zorlayabiliyorsunuz rahatlıkla. 1-2 sezon sonrada şampiyonluk adayı olarak gözükebilirsiniz.
Reading ile kariyer açmayı düşnüüyorum sizce nasıl ?
Vallahi şu videoyu gördükten sonra Zonguldak Kömürspor da diyorum :) Yalnız FM'ye yansıtıldı mı bu onu da bilmiyorum.
Zonguldak Kömürspor'un seyircisi rekor kırdı | Futbol
Ben kanatsız taktik ile oynamayı seviyorum, 4-3-1-2 veya 4-1-2-1-2 gibi.Buna uygun bi takım söyler misiniz çok büyük bi kulüp olmasın? 4 büyük lig'den birinde olabilir...
Leipzig çok önerilmiş, zaten geçen yıl da gözdelerimden biriydi. Bu sezon klasik Fenerbahçe kariyerimi 7 sezon ile tamamladıktan sonra Leipzig ile bir kariyer açtım. Olağanüstü bir takım. FM'den zevk almaya birebir. Altyapı ve finansal açıdan rahatlığı cabası. Joshua Kimmich hayranı oldum çıktım :) Daniel Frahn'ın yeri ayrı tabii. Takım ilk sezon 2. ligde 10. gösteriliyor medya tahmini olarak. Ancak lider olarak 1. lige çıkmak pek de zor değil. Sadece 4-5 nokta transferle 1. ligde de kafaya oynuyor takım. Bu seride Leipzig sanırım en çok kariyer yapılan takımlardan biri olacak.
Diğer önerilerim, Southampton, Swansea, Sassuolo, Roma, Bilbao, St.Etienne ve Salzburg.
uzun süreli ingiltere kariyeri düşünenler için portsmouth' u tavsiye edebilirim. ilk sezon rahatlıkla 1. lig' e yükseliyorsunuz. önemli olan sezon içinde 1. lig için yeterli olabilecek bir kadro oluşturabilmek. çok kaliteli gençleri var, bununla birlikte ingiltere' deki kiralık oyuncu kuralları sayesinde çok kaliteli kiralık oyuncularla kariyerinizi premier lig' e kadar taşıyabilirsiniz.
Hangi takımı seçeceğin biraz da senin oyun tarzınla alakalı birşey.Sen nasıl bir oyun tarzını benimsiyorsun?
Ben bazen şampiyonluk iddiası olmayan,ligi ortalarda bitirmesi öngörülen takımları tercih ederim.Bazen de Galatasaray kariyeri açar şampiyonlar ligi şampiyonluğunu hedeflerim.
Ama en zevkli ve heyecanlı olanı İngilterede skybet1 yada skybet2 liglerinden Portsmouth,Leed United gibi eskiden iyi yahut efsane olup hali hazırda düşmüş takımları seçerim. bütün kemikleri kırılan Tarkan'ı ölüm oranı 90% olan sit suyuna sokup çıkaran kör şifacı gibi,tutarım elinden basamak basamak yükseltirim.:icon_surprised:
Premier lig en çekişmeli liglerden olduğu ve iyi para kazandırdığı için İngilterede alt liglerden bir takımı seçmek daha mantıklı geliyor.İspanya ligi de olabilir ancak La Liga da ilk 3-4 takımla diğerleri arasında uçurum fark var.Brezilya da güzel bir lig ancak Avrupa'da mücadele imkanı olmadığı için sıkıcı.
Her zaman için küçük takımları alıp hem tesisleri yükseltmek,hem oyuncu yetiştirmek ve takımı zirveye taşımak zevklidir.:)
Galatasaray gibisi yok.
RB leipzig güzel bi kariyer olabilir :)