Basklı değilsen 'Athlettic' olamazsın | 2014-2015 Mücadelesi
Avrupa Ligi Elemeleri'ni seçtim hedef olarak. Daha ilk sezondan takımın ne yapacağını bilmeden çıtayı yüksek tutmakta fayda yok diye düşündüm. Devreye kadar değişir tabiki fikrim.
Devre arası transfer yamasını kullanıyorum. İlk sezonu biraz daha hızlı geçmeyi planlıyorum.
Kuralları okudum,kabul ediyorum.
Diğer güncelleme: Taktikler,Personel Değişimleri, Hazırlık Dönemi,Transferler, Avrupa Ligi En İyiler Playofflar, İlk lig maçı.
Şampiyonlar Ligi En İyiler Playofflar !
Gayet güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Kısa ve kötü takımlarla yapılan bir hazırlık dönemi oldu. Amaç takımı taktiğe alıştırmak ve sezona moralli başlatmaktı.
Ekipten beğenmediklerimi yollayıp kendi ekibimi getirdim.
Antrenör sayımızı arttırmamıza izin verseydi başkan, çok daha iyi olucaktı. :(
Takıma kimseyi almadım ve satmadım şimdilik. Yeterli olacağını düşündüm.
Zenit ile eşleştik. Çok zorlu rakipti. Daha kolay çekebilirdik. İlk yarı oyunu domine ederken ikinci yarı performanstan düştük. Karşıya deplasman golü vermeden gitmemiz iyi oldu.
Deplasmanda zorlandım diyebilirim. Kontra taktiğiyle çıktık. Taktik hataydı, kanatları çok kuvvetli olan takıma karşı böyle çıkılmazdı. Erken attığımız gol bizi Şampiyonlar Ligi'ne yükseltti.
Lige harika futbol ile başladık. Böyle devam etmesi dileğiyle. :)
Çok kolay farka gidebilirdik. İlk yarıda direkle buluşan 3 şutumuz olunca takım sinirlendi kart görmeye başladı. Sakinleşin diye az talimat vermedim :D
Bu ne cürret menejerle böyle konuşmak ? Performansını en çok beğendiğim oyuncudan gelmesi kötü oldu bu. Bende sinirlendim otoritemi ortaya koydum sonuç bu. Bakalım ne yapacak kerata. Iturraspe'de geldi gitmek istedi, teklif gelirse değerlendireceğim dedim sağol dedi çıktı gitti. Bu neden böyle yaptı anlamadım.
Gelecek Fikstür :
http://i.hizliresim.com/LaYlPJ.png
Şampiyonlar Ligi Grup Etabı Sona Erdi
Ligin zorlu maçlarından birini çok rahatlıkla atlatıyoruz. Rakibi domine ettik.
Seyir keyfi çok yüksek maçtı. İlk yarı 2-0 geri düşmemize rağmen art arda attığımız gollerle ilk yarıyı berabere tamamladık. Devre arasında konuşmadan sonra oyuncular harika oynadı. 2 direkten dönen şutumuz var. Yenebilirdik ama canımız sağolsun. Skordan memnunum.
Rakibi kendi sahasına hapsettiğimiz maçlardan biri.
Yeni taktiğimle derbiyi kazandık.
Ligin zorlu rakiplerinden Atletico Madrid'e karşı harika bir top oynuyoruz. Ne yapacaklarını şaşırdılar :)
Bu maçtan hemen sonra Atletico Madrid maçımız vardı. O yüzden kondisyonumuzu yüksek tuttuk,sakin oynadık,rakip fazla yürekli çıktı. İyi veda ettiler kupaya :)
Almanlar iyi mücadele etti,beraberliği haketti.
İlk yarıda işi bitirdik. Yine çok kolay farka gidebilirdi.
Beklemediğim şekilde çok iyi oynayarak 1.lik maçını kazanıyoruz(Eleme Turuna hakkını daha önce kazanmıştık).
http://i.hizliresim.com/l7kW3J.png
Liverpool,çekebileceğimiz en iyi kuralardan biriydi bence. Ligde de aldık başımızı ilerliyoruz. Madrid ve Barça'nın devre arası akılları başına gelmezse şampiyonluk bize çok yakın.
Ek transfer bütçesiyle kutladılar herhalde :D
Arkadaşlar şunu söyleyeceğim,Bilbao'nun bu kadar iyi performans göstereceğini hiç tahmin etmemiştim. Beklentilerim çok çok aşağıda kaldı. Takım inanılmaz şekilde Bask ruhuyla oynuyor. Beklentilerimi yükselttim. Devre arası transfere giriyoruz. Stoper bölgesine takviye yapacağım. Her ne kadar çok az gol yesekte Laporte tek götürüyor. Unai Lopez'de Benfica'ya gitmek istedi bende biçtiğimiz değeri verirlerse gidersin dedim. 13 Milyon Euro'ya serbest kalma maddesi var zaten. Kararından dönerse sözleşme yenileyip bu rakamı arttıracağız. Önü çok açık oyuncu inşallah gitmez. Sussaeta fikrinden döndü. Fakat yinede sizden transfer önerisi istiyorum arkadaşlar. Herhangi bir isteğiniz olursa,oyuncu profili gibi,hemen paylaşırım.