Football Manager 2018 | Galatasaray
Herkese merhaba,
FM 17 başlığını da ben açmıştım, FM 18 Galatasaray başlığını da açmak istedim.
FM 18 için Galatasaray ile ilgili yorumları ve paylaşımları buradan yapabiliriz.
Beta'yı 1 sezon oynadım.
Artı ve eksi olarak düşünecek olursak,
+ Takım gerçekten kağıt üzerinde olduğu gibi, oyunda da dikkat çekici, cezbedici.
+ Mali durum olarak, bu denli yeni transfere rağmen yaklaşık 4,5-5 milyon Euro gibi bir bütçe ile başlıyorsunuz.
+ Geçen sezonlardaki rezaletlerden sonra orta sahada Fernando ve Badou gerçekten iyi şeyler yapıyor.
- Geçen seneki sorum devam ediyor, bazı oyuncuları elden çıkartmak büyük problem.
- Bir çizgi-kanat oyuncusu transfer ettiğiniz zaman (Ben oyunu açar açmaz Pavon'u aldım mesela) hemen Emrah ve Sinan bu transferden olumsuz etkilenip sorun çıkartıyor.
- Eren'den performans almak realdeki gibi çok zor.
- Savunma belki TR ligi için ideal gibi ama uzun vade de kesinlikle iyi bir sol bek ve rotasyon istiyor.
Bazı oyuncular ile ilgili özellikle ayrı yazmak istiyorum,
Bunlardan ilki Gomis, tek forvet oynattım ve yaklaşık 50 maçta 35 gol 15 asistlik bir performans gösterdi. Taktik ve kadro uyumunu sağlar, iyi beslerseniz Gomis 1-2 yıl size sorun çıkartmaz gibi.
Belhanda'da realdeki gibi süreklilik problemi var. Sezona tutuk başladı sonra güzel form yakaladı. Bir ara Roma ilgilendi, gitmek istediğini söyledi ama Roma hiç teklif yapmadı. 35 maç 10 gol 7 asist gibi bir verim aldım.
Feghouli, eğer iyi form tutarsa sağ kanatta aynı forvetteki gibi kafanız çok rahat. Formayı kimseye vermiyor. 47 Maç, 17 gol 22 asistlik performansı var.
Herkese iyi oyunlar.