Ledley King(abi hakkaten king yaw :) )
Ledley King!!!Bi de oyuna sakat başlamasa:o .Daha önce 2 klüpte oynattım şuan 3. de oynatıyorum.Bana göre mükemmel bi defans oyuncusu hava topu hakimiyeti mükemmel, hızlı, 1e 1de harika adam geçirmez.Denemeyen arkadaşlara kesinlikle öneririm.Ve arkadaşlar bu süper adamla ilgili söyleyeceğim son şey (tabi ki benim fikrim:cool: ) ferdinand dan bile daha iyi.;) Deneyin, görün...
http://img381.imageshack.us/img381/1...gggg0td.th.jpg
Resime bakmayın, onu ölesine özellikleri göstermek için koydum.:D
Valla Samet bu adam king ming dinlemez
http://img240.imageshack.us/img240/9...fael7do.th.jpg
ßu adam king ming dinlemez valla. Rafael Van Der Vaart oynayamayacagı takım yok Real Madrid e koyun Zidane dan daha cok verim alırsınız kanat bile oynatabilirsiniz ama asıl mevkisi orta sahanın göbegi ayrıca oyun kurucu.Hamburg 5,5 milyon$ a ajax tan nasıl aldı hala sasıyorum
FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...
Arkadaşlar biz gerçekten bahsetmiyoruz.Gerçekte herkezin bi futbolcu hakkında yorumu vardır.Ben FM için konuşuyorum.Ve fikrim ortada eğer King i denemeyen arkadaşlar varsa buyursun denesin.Ama bi daha söylüyorum; KESİNLİKLE Rio dan daha iyi...;;)
Yaf Arkadaslar yanıs anamıs
Ben dedimki Rafael Van Der Vaart king ming dinlemez onu ezer gecer bi ofansif adam olarak yani king onun karsısında duramaz dedim arkadaslar yanıs anamıs nyse konunun yeri bura deil
Ya ne vaart ı:D .Adamım ona duvar olur geçirmez.Zaten seninle görüşücez.Bu kez elimden kaçamıycaksın.Çok kan akıcak, çokkkk:D ...
Lim10 Savas cıkacak savas
Senle AOL Arena da görüscez kim kaya kim teknik hersey belli olacak o king i yerlerde süründürcek Rafael olm:D
Ya bırak olm.Geç bu işleri.Adım attırmayacak o vaart denen adama King im:D . Hatta sert girdireyimde sakatlasın.Yok yok neyse oyunu falan bırakırsın sonra vaart sakatlandı diye:p ...
Hehehe hemen sakatlamayı düsün
Bu king adam sakatlamadan baska ise yaramaz zaten:D Olm Bak Bunun Adı Rafael Van Der Vaart :r: Boru deil yani king i de pesine takacak o tarafa bu tarafa kosturacak (dd)
Görüşcez olm.Görüşcez.Bak King diye ağlama sonra:cool::D ...
Alırım Bonservisini Lim10
Hehe olm Rafael king i takmaz bile be maca cıkarken moral olur hep kalasla karsı karsıya kalacakya :D
Ulan olm senin kalas dediğin adam 7.54 ortalamayla oynuo:D .Eğer senin için kalas buysa işin zor söyliyim:D ...
Olm değil AOL Arena Nou Camp bile olsan tıs gelirsin.Ha ilk maçtaki gibi yine yanında bi bal kavanozun olursa bişey deyemem:D .Bende vaart ı durduracak adam yok ama futbolcu çoookk;;) ...
Olm bi kere o 3-1 deil 3-2 aç fikstütü bidaa bak.Hem o maçta benim üstün oynadığımı sende bilion olm yeme şimdi beni:D .Ayrıcaaaaa!!!Ligin bitiminde sıralamada ligi benim 5x10 larımın altında bitireceğin için üzgünüm...
Haa pardon son dk balıgın unuttm
Son dk balıgını unuttum ayrıca ne senin üstünlügü be yuh artık:D
2 golünde bos kaleye:D belesci seni:D
Yürü lem ne beleşi.2side pozisyondu bi kere.Kaleciden dönen topu tamamladı adamım.Hem ona beleş değil takip edicilik denir:D
Yaw olm tamam görüşcez 2. maç.Ama bak tekrar söylüyom.O kavanozu bırak elinden öle gel:D:D :D ...
Ben stad mtad gazlamam abi;) .Gelirim-Alırım-Giderim.Olm bak bu üçlemi iyi ezberle haa.Sonra zorluk çekmezsin:D ...