evet her gün aynı konudan 2-3 tane açılmasın diye bu konuyu açıyorum. Bu sorunun tek çözümü var orjinal oyun almak korsan oyunların bir çoğunda bu hata var. yani düzeltilmesi imkansız
Printable View
evet her gün aynı konudan 2-3 tane açılmasın diye bu konuyu açıyorum. Bu sorunun tek çözümü var orjinal oyun almak korsan oyunların bir çoğunda bu hata var. yani düzeltilmesi imkansız
bu konuyu sabitlemekle ii etmişler.Neredeyse hemen hemen haftada 1 böle bi konu açılyodu.
bencede ii olmuş
Bu sorun tam olarak ne oluyor? Hiç karşılaşmadım.
Ewt Bende Hiç Karşılaşmadım - Diğerleri Alıyolar Hem Korsan Hem Sakat Cd - Sonrada Hata VAr DİYOLAR
bende anlamadım arkadaslar biraz bilgi werirseniz iyi olur
ewet ya arkadaşlar nasıl bir sorun bu
Ya oyuna para birimi olarak bunla başlıyorsunuz ve deişincede değişmiyor ;)
çok güzel açıklamışsın :D:D:DQuote:
Originally Posted by sasanargiz
Muhterem şampiyon ahbabım (:D) ;
Bazı kendini bilmez dahi(!) insanlar Sigames'in orjinal sürdüğü ve bazı şirketler tarafından dağıtılan lisanslı oyun kurulum cd'sini almamakta ve internetten indirmekte , kopya cd almakta vs. yapmaktadır.Bunun sonucu oyun ilk kurulduğunda para birimi Thai (Tyland) Bahtı olarak görülmekte ve değiştirildiğinde bu değişiklik bazen olmamakta ; insanları sinirlendirip küfür ettirmektedir :) ... Ama medeni insanımız lüfür etmek yerine gidip turksportalda bilenlere sorayım demekte ve sürekli topic açarak yöneticileri rahatsız etmektedir.Bu forum kirliliğine ve bilimum salaklıklara yol açar.Bu tür üzücü felaketlerin yaşanmaması için yöneticiler böyle bir topic açıyor.
Gerçi tahi bahtı daha iyi euro - dolar kullanmayın çok riskli borsa filan :D
açıkladımmı sence :)
İnt ten Oyunmu İner - Beklemesi Bi Sorun - Al Orjinali Gitsin
ne çekmiştik şu sorundan
bana cdcinin biri bunu verdi ben orjinal diye aldim yapiyorum yapiyorum olmuyo abimede vermistim diyoki olm one tayland bahı felan diyo :D gittim cdyi başına attım paramı geri aldım:D:D
evet en iyisi orjinali
Gidin orijinal alın diyenlere bakın, sadece oyun demiyorum. Bilgisayarlarınızın yüzde kaçı orijinal program veya oyunla yüklü bir söyleyin bakalım. Hadi onu geçelim kaç kişi orijinal işletim sistemi kullanıyor.
Burada hava atmayın orijinal alın diyerek.
Ben çatır çatır korsan kullanıyorum. İyide yapıyorum. Kazık gibi fiyatlarla satıldığı sürece ve makul bir fiyata inmediği sürece asla korsandan vazgeçmeyecem.
saol acıklama icin kardes
Korsana HAyIIr!!!En İyisi OrJinall;)
ewet destekliyorum!!!
kahrolsun korsan....
yaşasın ornijal!!!:D:D
Kardeş çok akıllıca bi iş yapmışsın ellerine sağlık
yaw arkadaşlar benim sorun daha büyük. options'tan ayarlara geliom. sonra kaydetme zamanı warya onu her ay yapıorm ama her zamn deişio we her gün kaydet oluo kendi kendine.
ewet orjinal alcan
hergün kayıt oluyor bende fm 2005 oynamaya başladım
ben orjinal kullanıyorum ama yinede para birimi olarak tayland bahtını seçiyorum
bencede ama napcan türk milleeti işin kolayına ve uczuna kaçyo
Ben Sana orjinal Kullanıyorum Demedim - Kafası Çalışmayan Adamlar Gidiyo Korsan Alıyo - Bi de Sonra Yok Şu Hata Yok Bu Hata Var :mad: -Quote:
Originally Posted by alierennet
bunun kafa çalışıp çalışmamayla bi alakası yok;Quote:
Originally Posted by eser3131
lütfen mesaj yazarken işi hakaret boyutuna getirme ve forumda tartışma yaratma.bu tamamen parasal bi mesele.
varya bu sigamesin tuzagı bence
Arkadaşlar boşuna tartışmayın, Tayland' da korsanla mücadele kapsamında bazı değişiklikler yapıldı ve lisanslı ürün sahipleri ile sözleşmeler imzalandı. Buna göre Tayland' da satılan lisanslı ürünler olduça ucuz. Mesela bir windows xp 30 dolar mı öyyle birşey, FM de orada 15-20 dolar civarında.... Ama buraya özgü lisanslı kopya süsümleri satılıyor, ülke dışında da satışı yasak...
İnternetten indirilen veya kopya cd alanlar muhtemelen Tayland' da satılan FM sürümüne denk geliyorlar ve bu durumda da böyle sorunlarla karşılaşıyorlar...
Buna yapılacak bir şey yok maalesef...
yahu burda orjinal vardı da biz mi almadık ...
ya ben dısardan aldım ama kopyasıydı yani orjinal deildi,orjinalleri cok pahalı kim alcak
sen:):) korsan almak tamamen sans işi
o zaman katlanacan bütün sorunlara kardeş
yazım neden silindi??? bu mudur sizin adaletiniz?
Quote:
Originally Posted by devilsunti
Forum Kurallarımız:
C.rack ve Muhteviyatı
- Turksportal, SIGames' in Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi' dir. Forumlarımızda c.rack veya benzeri yöntemleri sormak, hakkında bilgi verici konular açmak, cevaplar vermek yasaktır.
bence senin görevin insanlara yardım etmek.
Tamam biz yardım isyeten herkese elimizden geldiğince yardım ediyoruz. Ama bu forumun belli kuralları var. Ona uymak zorundayız. Bu kuralları ben koymadım eğer kuralları beğenmiyorsan şikayetini adminlere bildirebilirsin. Kurallar açık ve net. Bu forumda illegal içerik hakkında yardımda bulunmak yasak. Ben de bu kuralları uygulamakla yükümlüyüm ve senin mesajını o nedenle sildim.
Yoksa kurallara aykırı olmadıktan sonra bildiğim kadarıyla her konuda yardım isteyenlere yardım etmeye çalışıyoruz....
bence sen orda yazan bazı kelimeler yuzunden sildin mesela çaresizliğiniz konusunda. o sorunu çözemediniz ve çözüm yolu aramak yerine orjinal oyun alın dediniz. yazının silinmesine gerek yoktu çunku yazıdan hiç bir şey anlaşılmıyordu zaten forumun ayarları ile zaten oynamışsınız bazı kelimeler çıkmıyor yani forum kendi kendine görevi yapmış senin yazı silmen sizin millete yardım etmemek ve çaresiz kaldığınız bu durumu ört pas etmektir. 9 yıldır netteyim ama bu kadar banazlık olmaz. sanki ilk kuralı olan forum burası... bende zevk almıyorum bazışeylerden ama insanların sorunlarına çözüm bulmak için yapılmış bir site olduğunu düşünüyorum unutmayın bu sitede orjinal oyun alanlardan çok sahte oyun alanlar var bazı şeyleri onlara borçlsunuz ve insanlara yardım etmekte sizin göreviniz. kural var deyip ahkam kesmekle yönetici olunmuyor.
madem sigames in bilmem neyisnizi oyundaki hataları düzeltin... türk ligini daha gerçekçi yapın... çok övünüyorsunuz ya sigames sigames diye...
ve unutmadan yazıyı fiziksel olarak sileceğine, silme nedenini belirtip silebilirdin. bende hiç kafa patlatmazdım neden silindi diye.
şuraya bakarmısın sanki ben milleti sahte oyun almaya zorluyorum. alanların şekilde düzeltebileceğini yazmıştım ama demekki yardım anlayışımız farklı. unutma bu sitede sadece orjinal oyun alanlar kalırsa bir elin parmaklarını geçemez üye sayınız.
kolay gelsin.
Öncelikle Türk Ligini daha gerçekçi yapın demişsin. Burada sigames 6.03 yamasını çıkartıktan sonra biz Türkiye Ligi güncellemesi yaptık. Forumu araştırsaydın görürdün. O yamada özellikler gayet normal bir şekilde ayarlanmış.
Ayrıca ben mesajında herhangi bir oynama yapmadım. Şu anda yöneticiler o mesajı görebilmektedirler. Ben o nedenle direk sildim.
Biz her gelene sormuyoruz senin oyunun korsan mı korsansa yardım edemeyiz diye. Tekrar söylüyorum biz site olarak illegal içeriğe karşıyız. Ben buraya üye olduğumda da burada yönetici olduğumda da bu böyleydi. Ve yine tekrarlıyorum; forum kurallarının ilk maddesi benim yukarıda yazdığım maddedir ve bunu adminler belirlemiştir. Memnun değilsen öneri ve istek bölümüz var oraya bu kural değişsin diye yazabilirsin. Bana kurallar bunlardır, uymayanlara böyle böyle yapacaksın dendi. Ve ben de gerekeni yapıyorum...
Şimdi online olan herkese sorabilirsin korsan oyun hariç hangi konuda yardım istemişlerde biz yardım etmemişiz. Elimizden geldiğince illegal olmadıkça her konuda yardım etmeye çalışıyoruz...
Abi neden durup dururken gerginlik yapıyorsun.Buradakardeşlik var ya.Kimse irbirinin hakkını yemez,yardımını da esirgemez.Sen şimdi ortalığı birbirine kattın...Quote:
Originally Posted by devilsunti
Ben Böyle edepsizlik görmedim kardeşim avrupanın göbeğinde mi yaşıyon sanki git orjinal al bilmem orjinal almayan kafasız falan.:mad: madem bilmiyon veya bilmezlikten geliyon bırakta gferçekten işi bilen ne yaptığını bilen yardım etsin.:mad: buna niye engel oluyon.sanki daha önce hiç forum görmedik.Yok efendim kurallar öyleymiş yok bölemiş falan geç bunları.Ben alıyom ayda 3 kuruş onunda yarısını orjinale vercem ölemi.olum hep bizi böle sömürüyo bu gavurlar.sen oyunun kopyasını satarsan ya mecburen fiyat indircek ya da hiç satmıycak.Biz yine internetten indircez.Ama görüyom ki kimse bunu düşiünmüyo üstüne üstün düşünenlere de engel oluyo.Benim bildiğim forum siteleri insanlara yardımcı olmak için açılır biraz daha sömürülmelerine yardımcı olmak için değil.:mad: :mad:
arkadaşıma katılıyorum,şimdi düşünün 1,5 milyara bilgisayar alıyosunuz,13 oyunda bilgisayarın parası çıkıyo,ama korsan alırsam bi galeri bile açabilirim,eğer oyun bozuk çıkarsa gider bi tane daha alırım,baba gibi de oynarım,benim evde 3 tane orjinal oyun var birisi shogun total war öbürü rise of nations biide pusu bunların 3üde 20 milyonaydı ve orjinaldi,tüm oyunlar 20 milyon olsun,gider orjinal alırım anasını satayım,ama 140 milyon 70 tane oyun alacaıma 1 tane oyun alamamQuote:
Originally Posted by alierennet
ben korsan kullanıyorum,daha hiç bir sorun tesspit etmedim oyunda,1 yıldan beri de oynuorrm(betalarıyla berabr fln)
allah allah illa bu siteye parası olanların mı üye olması gerek,sen daha ne diosn,o paraya gider ps2 alırım hala orjinal almı diosn bana,böle kural mı olurQuote:
Originally Posted by sekopej
Edit:
Kullandığımız kelimelere dikkat edelim.