Originally Posted by Jesus_FB
Her 10 mesajından birinde heb bir tarafsızlıktan bahsediyorsun ama ben daha seni hiç tarafsız bir yorum yaptığını görmedim. Ben Fenerbahçeliyim ben tarafım evet ama bu forumdaki yormlarımı okuyanlar beni bilenler çok iyi biliyor.
Şu an fenerbahçe takım kaptanı Ümit özat transfer olduğunda 23 yaşındaydı ;;)
Serkan balcı demişsin Serkan Balcı geçen sene kaç maçta oynamadı? Bu sene serkan'ın kötü oyunu nedeniyle yerini genç Kerim aldı iyide oynamaya başladı son maçlarda. Ne yapılacaktı aman beyler serkan geleceğin okanı olcak varsın olsun 3 maçta bir kırmızı kart görsün mü denecekti? Selçuk örnekleri veriliyor selçuk ilk geldiği sene şampiyon olan kadroda hep oynadı geçen sene de çok iyi maçlar çıkardı ilk yarı biterken uzun bir sakatlık geçirdi ama yine de son maçlarda takımdaki yerini aldı. Kemal'i söylemiyorum bile müzmin sakat çünkü.
Şimdi bu ülkedeki en zengin takım tartışmasız Fenerbahçe doğal olarakta yetişen genç oyuncuları yetenek gördüğü oyuncularıda takımına dahil etmek için bastırıyor parasını ve alıyor. son senelerde alınan genç oyuncuları sayayım sana Volkan, Serkan Balcı, Tuncay, Kemal, Servet, Önder, Uğur Boral... şimdi bu oyunculardan hangisi takımda hiç oynamıyor yada hangisi Fenerbahçe yüzünden eriyip gitmiş? Volkan, Servet, Kemal, Serkan Balcı,Uğur Boral şu 5 oyuncudan hangisini alıp gs kadrosuna koyabilirsin kaç tanesini banko oynatıp avrupa maçlarında çok şeyler bekeleybilirsin. Mondiyi kesip volkanı mı koyarsın, song'u kesip serveti mi oynatırsın, orta sahada serkan balcı ile kemal mi oynar yoksa hasan şaş yada ardayı kesip uğur'u mu oynatırsın? Soruyorum sana?
Fenerbahçe ne yapsa göze batıyor ne yapsa tepki topluyor geçenlerde burda açılan bir haber var çok komiğime gitti Alex yine milli takıma çağrılmadı! yahu bu Brezilya milli takımında alex'in yerinde oynayan Ricardinho değilmi? bu adam bu ülkede oynamıyormu? neden onun için bir haber yapılmıyor.
Tarafsızlık diyip duruyorsun bana, bunları söylerken sende biraz oturup düşün bir maçta adamın biri eliyle yada faulle gol atıyor ezeli rakipleri söz birliği yapıp aynı pankartla sahaya çıkıyor bunlar bu ittifak değilde ne? Fener ne zaman genç bir oyuncu alsa daha hayırlı olsun demeden işallah şöle olmaz işallah böle olmaz ya bırakın bu işleri artık.
Sen hiç merak etme arkadaşım ben burda hiç kimseye kötü örnek olmuyorum eğer beni biraz tanıyor olsaydın bunu yazdığına da çok utanırdın...