Zorlu derbide kim kazanır iki takımda şampiyonluk mücadelesi ne olur bu zorlu maç hakkında yorumlarınız neler?
Printable View
Zorlu derbide kim kazanır iki takımda şampiyonluk mücadelesi ne olur bu zorlu maç hakkında yorumlarınız neler?
Tabiikide Galatasaray'ımız kazanacak.Tahminimce 0-2 biter maç...
İki formsuz takım .. Beşiktaş'ta Gökhan Zan oynayamayacak .. Bu bizim için bir avantaj .. Tigana'nın Galatasaray'dan puan almışlığı yok .. Galibiyete yakın olan taraf biziz .. 1-2 biter maç ..
Çok zor bir maç olacaktır. Ama yine gülen taraf biz olacağız ve 3-0 yeneriz..
Ben o kadar iddialı konuşmayacağım. Bu kilit bir maç. Bizim kaybedecek birşeylerimiz var. O kaybedeceğimiz şey 2.lik. Beşiktaş ise bu maça BİRŞEYLER KAZANMAK için çıkacak. Kazanacağı şey 2.lik ve ileriye bakmak. Biz stresli ve çekimser oynarken, Beşiktaş azimli ve hırslı, 2.liği ele geçirmek için oynayacak. Bu maç berabere biter gibime geliyor. Ama inşallah yanılırım ve Galatasaray'ımız kazanır.
ortada bır mac olacak her iki takiminda şansı aynı
ortada bir mac olur iki takımında formsuzluğunun bu macı etkileyeceğini dusunmuorm ew sahibi takım avantajlı sayılır ;;)
0 bitebilir..gollü beraberlik..
berabere biter
Erciyes maçından sonra tahminimi değiştiriyorum ve Beşiktaş 3-0 alır.. :D
Erciyes maçını izledikten sonra bu maç zora girer umarım hepimizi yanıltır takım
0-0 biter.
ben bu mac ustunde kararsizim
Bence gene Beşiktaş alacak ve klasik geyik devam edecek.
Galatasaray takım oyunundan tamamen kopmuş bir durumda ve Beşiktaş da çok dağınık oynamasına rağmen aslında çok pozisyona da giriyor.
Galatasaray demorolize oldu, form sıkıntısı da yaşıyor.Beşiktaş ofansif oyuncularının daha teknik olması nedeni ile bir adım daha önde bence..
kendi evimizde oynuyoruz bu bizim için bir artı
hücum oyuncularımız daha teknik bu bizim için bir artı
rakibimiz fortisden elendi zor durumdalar bu bizim için bir artı
v.manisa açık oynayan bir takım bol gollü galibiyet morallerimiz yerine gelebilir bu bizim için bir artı
gökhan zan yok bu bizim için bir eksi
gs bu tür maçlara iyi konsantre oluyor bu bizim için bir eksi
kısacası bjk'da defans iyi oynarsa kazanırız yoksa gelenek devam eder
0-1 alırız bu maçııı. yada berabere biter diye düşünüyorum.
inşallah kazanacağız ama beraberlik gibi gözüküyo beşiktaşın defansı kötü bi gününde olursa iş kötü ozaman...
galatasaray cok cok zorlanacak burdan alacagimiz bi beraberlik iyidir.Ama ins Gs alir
Beşiktaş 3-1 kazanır diye düşünüyorum. Galatasaray çok formsuz, BJK'nin de son şansı yarıştan kopmaması için. Sahasında oynuyor, taraftarını da arkasına alarak Beşiktaş bu maçı alır.
fenerbahçe açısından düşünürsek en iyi sonuç beraberlik
beşiktaşın yükselmesi gsnin farkı kapatması lazım ama inş gs alır bekle bjk
Berabere biter diye düşünüyorum(inşallah).
Beşiktaşımın kazanacağını düşünüyorum.
Gerçi fark etmez artık şampiyonluk falan zor ama ikincilik için önemli bir maç.
Benim içinde özel bir yeri olacak,bu sene CSKA Sofia maçından sonra ikinci kez İstanbul İnönü stadyumunda olacağım(İnşallah 3.sü Fenerbahçe maçına) bu bile beni sevindermeye yeterken birde galip gelmemiz herşeyi çok güzel hale sokar benim açımdan.
Besiktas macini mutlaka kazanmaliyiz.Kazanacagizda.
berabere bence
gollü bi beraberlik bekliyorum...
Galatasaray kazanır bu maçı
bence yenilcez umarım fark yemeyiz 1 veya 2-0 a razıyım
Bence Beşiktaş bu maçı alabilecek güçte. Yaratıcı oyuncularımızı iyi kullanmalıyız.
Beraberlik maçı.Son haftalarda kötü oynayan iki takım.Eğer GS kazanırsa yarış BJK yarıştan kopar.Onun için beşiktaş kendi saha ve seyircisi önünde baskı kuramaya çalışacaktır.Bence berabere biter ama 3 puana daha yakın olan taraf Beşiktaş...
Türk futbolunun kalbi yarın Dolmabahçe'de atacak.
Turkcell Süper Lig'de 2007'nin ilk derbi maçında ezeli rakipler Beşiktaş ile Galatasaray, yarın karşı karşıya gelecek.
BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak maçı FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Derbi maçta Fırat Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Alpaslan Dedeş yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Kuddusi Müftüoğlu.
Öte yandan derbide federasyon temsilciliklerini Recep Arı ve Hasan Mazlum, hakem gözlemciliklerini ise Doğan Şen ile M.Serdar Tatlı yapacak.
Ezeli rakipler, maçın hazırlıklarını bu akşam basına kapalı yapacakları idmanlarla tamamlayacak ve kendi tesislerinde kampa girerek, maç saatini beklemeye başlayacaklar.
ZİRVEDE ''TAMAM MI, DEVAM MI'' MAÇI
Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesi her iki takım da sıkıntı günler geçiriyor.
Lider Fenerbahçe'nin sürpriz puan kayıplarına rağmen, 22. haftanın sonunda Galatasaray 6, Beşiktaş ise 8 puan geriden zirveyi takip ediyor.
Beşiktaş, 2'si lig, 1'i de kupa olmak üzere deplasmanda üst üste yaptığı son 3 resmi maçı da yitirdi.
Galatasaray ise 2'si Turkcell Süper Lig, 1'i de Fortis Türkiye Kupası olmak üzere son 3 resmi maçını kazanamadı. Ligde bu süre içinde toplam 5 puan yitiren sarı-kırmızılı ekip, kupaya ise çeyrek final rövanş maçında Kayseri Erciyesspor ile kendi evinde 1-1 berabere kalarak, sürpriz biçimde veda etti.
BEŞİKTAŞ İÇERDE İYİ, GALATASARAY DEPLASMANDA KAYIP
Dolmabahçe'deki derbi öncesi Beşiktaş, iç sahada oynadığı maçlarda genelde başarılı sonuçlar alırken, Galatasaray ise rakip sahalarda galip gelmekte zorlanıyor.
Siyah-beyazlılar, kendi evinde yaptığı son 8 resmi maçı da kazanırken, Galatasaray ise bu sezon ligde dış sahalarda oynadığı 10 maçın sadece 2'sinde galibiyet alabildi, rakip sahadaki son 3 lig maçında ise galip gelemedi.
BEŞİKTAŞ CEPHESİ
Derbinin ev sahibi Beşiktaş'ta, Galatasaray maçında sakatlıkları bulunan Gökhan Zan ve Kleberson forma giyemeyecek.
Son lig maçında omzundan sakatlanan ve hafta içinde kupa maçında oynayamayan Baki'nin yarınki derbide forma giyebileceği, kupa maçında sakatlanan Nobre'nin ise bu akşamki son idmanda deneneceği ve durumuna göre karar verileceği açıklandı. Ancak Brezilyalı futbolcunun büyük olasılıkla derbide forma giyeceği öğrenildi.
GALATASARAY CEPHESİ
Galatasaray'da ise derbi maçta sakatlığı nedeniyle Orhan forma giyemeyecek, bir diğer sakat oyuncu Cihan'ın da oynama olasılığının çok az olduğu açıklandı.
Sarı-kırmızılı takımda ayrıca Hasan Şaş ile Inamoto'nun durumlarının bu akşamki idman öncesi yapılacak kontrolde belli olacağı bildirildi.
Diğer yandan, sarı kart cezası ve hastalığı nedeniyle takımını son 2 resmi maçta yalnız bırakan Song ise derbi maçla birlikte sahalara dönecek.
MUHTEMEL 11'LER
Derbi maça ezeli rakiplerin şu 11'lerle çıkması bekleniyor:
Beşiktaş: Runje, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Baki, İbrahim Üzülmez, Delgado (Burak), Serdar, Koray, Ricardinho, Bobo, Nobre.
Galatasaray: Mondragon, Sabri, Tomas, Song, Ferhat, Hasan Şaş (Okan), Inamoto (Ayhan), Iliç, Arda, Ümit, Hakan.
-----------Mondi-----------
--Sabri--Song--tomas--ferhat
----------ayhan-----------
--okan------------------arda
-----------ilic--------
-------ümit---hakan-
madem mehmet güven,mehmet topal,hasan kabze oynatilmiyor bari kadro böyle olsun.
Baran içimden geçen kadroyu yazmışsın ..
Hasan kabzenin ben maca ilk 11´de baslatilmasini bekliyordum.Hizli,cok iyi sutlari olan,bitiriciligi iyi olan birini besiktasa karsi oynatmiyor,ümit karanlada iyi bir ikili.Hemde gecen sene herkes gördü hasan kabzeyi bjk macinda.Hakan eger macin ilerleyen bölümlerinde ihtiyacimiz olursa oyuna alinmaliydi,ilk 11de baslamasi hata!
valla defansımız inş çok iyi oynar yoksa yeniliriz
Bakalım ayhan oynayacakmı?Onun içi taa buralardan geliyorum. :)
İnşallah iyi oynarız ve kazanırız.Bir sürü iddaa'ya girdim,hiç değilse kaybetmeyelim.
Bence kazanırız...