04 Mart 2007
Yer:Şükrü saraçoğlu
Saat:19:00
Fenerbahçe - Sivasspor
Fenebahçe alacaktır bu maçı sizin yorumlarınız....
Printable View
04 Mart 2007
Yer:Şükrü saraçoğlu
Saat:19:00
Fenerbahçe - Sivasspor
Fenebahçe alacaktır bu maçı sizin yorumlarınız....
Sivasspor ikinci yariya cok iyi basladi.Fenerbahcede kötü basladi.Bence bu macta sivasspor en az 1 puan alacaktir.
fenerbahçe alır moraller yerinde çünkü
işalla taraftarınında werdii gercek destekle kazanacak fenerbahce
Fener alır ..
Edu yok Lugano yok Can'ın napcagınba baglı hersey Baliliyi kacırmassa defansta alırız macı ama Can hata yaparsa kaybederiz
fenerbahçe kendısı sahasında fazlasıyla avantajlı
Fener kazanır maçı...
fener alır maçı
Alacağız bu maçı başka çaresi yok.
İkinci yarıya iyi başlayan bir Sivasspor var. F.Bahçe son zamanlarda kötüydü ama artık buna son deme zamanı F.Bahçe alacaktır. :)
Bu maçı alırsak Galatasaray ile 9 Besiktas ile 8 puanlık bir fark olusacak.
Umarım bu seferde fırsat tepmeyiz.
Kupada tur atlamanın verdiği moralle, rahat bir oyun ve farklı galibiyet bekliyorum. Geçen haftaki olay gerçekleşmez ve farkı açarız diye düşünüyorum...
demin arkadaşla konuşuyordum aklıma yattı fenerbahçe bütün şokları bu maçda çıkarır sivastan
berabere bitebilir ama fenerbahçe favori
Fener 2-1 yenilir.
berabere bitse tam süper olacak ama fb alır heralde
Fenerbahçe kazanır gibi geliyo...
bana gore bu bi olcu olamaz yani kopek geldi guluolar fln hepsini biliorm takip ediorm fakat macta taraftarın werecei tepki cok onemli ornek olarak 7 dakika susma olayı war olursa buyuk etki yaratır weya mactan once oyuncuları tribune caırmamakda dusunuluor buda etki eder yani sahaya cıkınca hersey deişecektir
Fenerbahçe hiç zorlanmadan kazanır.
2-0
alırız bu maçı... (3-0)
eet cok cok haklısın taraftarlarda cok kotu fakat dusunduun saman bununda sebebi yonetimdir yani 1 maca 360 milyon weripte giren bi adam baarmas tabi weya kombineler bazı bolumlar için 5 milyar , 5 milyar weren bi adamda daarmas yani biras daa uygun fiyatlar olsa baaracak taraftarda gelecek fakat maddi durumları yusunden gelemiolar...
Kale Serdar'ın !Kupada başarılı bir performans sergileyen Serdar, bundan böyle Fenerbahçe'nin birinci kalecisi. 4 Mart 2007 11:22Çok memnun kaldı
Sezona ilk 11’de Rüştü başlarken, Volkan yedek kulübesinde oturuyor, Serdar da sıranın kendisine gelmesini bekliyordu. Ardından kaleyi Volkan devraldı, Rüştü yedek kulübesine çekildi. Serdar yine 3. kaleciydi. Rüştü’nün milli maçta sakatlanmasıyla birlikte o da 2. kaleci oldu. Ta ki, perşembe günkü Gençlerbirliği kupa maçına kadar. Son maçlarda sürekli hatalı goller yiyen Volkan’ın, taraftarın tepkisi sonucu adeta çökmesi üzerine kaleyi Serdar’a teslim eden Zico, onun ortaya koyduğu performanstan çok memnun kaldı.
Tebrik&teşekkür
Genç file bekçisi, haftalar sonra şans bulmasına karşın, soğukkanlılığı, kendine olan güveni ve formuyla, başta teknik direktörü olmak üzere tüm arkadaşlarının güvenini kazanmayı bildi. Zico’nun genç file bekçisiyle bir görüşme yapıp, başarılı oyunu nedeniyle teşekkür ettiği belirlendi. Volkan’ın yaşadığı düşüş sonrası, Serdar’ın hazır olmasının çok önemli olduğunu ifade eden Brezilyalı hocanın, kaleci antrenörlerini de tebrik ettiği öğrenildi. Zico, bir aksilik yaşanmazsa sezon sonuna dek kaleyi Serdar’a teslim edecek.
Fenerbahçe tv açıklamasına göre
ilk 11
volkan
deniz
ümit
can
önder
appiah
aurelio
mehmet
tuncay
alex
kezman
ayrıca zico 2. yarında semihe hazır ol emri vermiş..
Bu maç için çıkılabilecek en iyi kadro şu bana göre :
Serdar, Serkan, Önder, Can, Ümit, Appiah, Aurelio, Yozgatlı, Tuncay, Tümer, Kezman
Ben olsam bu kadroyu sahaya sürerdim. Umarım bu fırsatı da tepmeyiz.
Buraya yazıyorum, eğer bu maçı kaybedersek tribünlerden ZİCO İSTİFA sesleri duyulacak ve maç sonrası büyük olaylar çıkacaktır.
Volkan kalede mi inanamıyorum? :( Serdar'ı kazanmışken devam edelim Volkan biraz dinlenmeli.
Bu gün taraftar protesto düzenleyecek maçın ilk 7 dakikası tezahurat olmayacak. 19.07'de tezahuratlar başlayacak.
Muhteşem futbolcu Deniz yine sahada :cool:
muhteşem Sivas'ım destan yazacak şükrü saraçoğlunda oooooooo Sivasspor kırmızı beyaz şampiyon Sivas
Deniz ve Volkan varsa sırtımız yere gelmez... Zico niye ısrar ediyor bu futbolcularda anlamıyorum ya.
Volkan varsa fener kazanamaz :)
Artık Serdar oynamalı Volkanın yerine Serdar iyi kaleci ama şans verilmiyor.Maça dönersek Fenerbahçe bu haftada ikram ederse iyice kızışır iş ama yenerse her şey bitebilir