TSL 4.Hafta | Beşiktaş - Kayserispor
http://img256.imageshack.us/img256/7202/adszap9.jpg
Stad: İnönü, İstanbul
Saat:21:00
Maç hakkındaki görüşlerimizi,yorumlarımızı burada konuşalım..
Printable View
TSL 4.Hafta | Beşiktaş - Kayserispor
http://img256.imageshack.us/img256/7202/adszap9.jpg
Stad: İnönü, İstanbul
Saat:21:00
Maç hakkındaki görüşlerimizi,yorumlarımızı burada konuşalım..
Fırat yine erken acmıssınız avrupa macları var:):)
Kolay maç olmayacak.Kendi evimizde oynamamız,moralli olmamız ve Ertuğrul hocanın Kayseri'yi iyi tanıması maçın ibresini bize doğru döndürüyor.
Beşiktaş ne kadar hazır olduğunu gösterdi.Zor bir maç olacak orası kesin.
Beraberlik kalbimden, Beşiktaş mantığımdan yana..:)
Berabere bitmesini istedigim bir mac Kayseri puan veya puanlar alabilir.
Ertuğrul Hoca ile bu sene İnönü'de Anadolu takımlarına puan vereceğimizi sanmıyorum...
Beşiktaş'ım kazanacaktır Higuain oynarsa gol de atar :)
Kayseri geçen senelerde istanbuldaki maçlard en az 3 4 yediği için favori bjk
Kayserinin ciğerini biLen ErtuğruL hoca ve haLa Kayserinin onun kurduğu sistem üzerinden gitmesinden ve Müthiş seyircimizLe bobomuzLa deLgado iLe kazanırız.Seriye devam..
bobo coscak bence
Berabere gibi..
zor maç besiktas bobo nun tek golüyle galibiyete uzanır...
Bence kazanırız.Takımın oynadığı oyundan bi taraftar olarak çok memnunum;)
Delgado ve Tello'nun golleriye 2-0 biter diyorum. Ayrıca Higuain de oynarsa gol atabilir.
Yine canlı canlı Serdar Özkan'ı izleyip,keyiflenmek istiyorum...
Beşiktaş kendi seyircisiniz önünde zorlansada maçı kazanıcak güce sahip.Beşiktaş'ın yeniceğini düşünüyorum...
Ortada Bı Maç
ErtuğruL Hoca N Kdrda BıLse Yenı Bı Hocamız Var Artık
Kayserımden Puan BekLıorum
Yense BıLe Raat Olmaz Bjk Icın
Yahu zaten ne zaman rahat oynadık ki bize geLince nedense her maç zorLu ve berabere kaLma ve yeniLme ihtimaLimiz var.Ne zaman rahat oynayacağımız maç oLucak acaba ;)
Kazanıcaz..
Zor maç olacağı aşikar ancak kazanacağız umarım İnönü'de seyircimiz önünde.
Ertuğrul hocanın kayseriyi tanıması gerçekten işimize yarayacak.Artık yapsın bize bi kıyak:D
Şu Ana Kdr Raat Mac Kazandınızmı Yok.Bı Son Zurıch Macı Var.
Kayseri Bu Liqin En İii Top Oynayan 3-4 Takımından Bırı
KayseriyLe Oynanıcak MacLarda Sadece Bjk İçin Raat Olmaz Demıorum Bu Butun TakımLar Icın GecerLi.
Anca İddaası Yoksa KoLay OlabıLır
KazanabıLırsınızde Ama Cok Raat Olmaz Dıorum Sadece ;)
Berabere biter... 1-1
3-1 Karakartal
Berabere biter...
Beşiktaş 2-1 yener.
zevkli maç olacak bu kesin...tahminim beşiktaş alır ama gönül beraberlik ister=)
Maç hangi günde arkadaşlar? Pazar mı?
Maç ortada geçer.1-0,2-1 gibi Beşiktaş galibiyetleri veya beraberlik olur diye düşünüyorum..
Beşiktaş formda ama Kayseri de yabana atılmayacak bir takım Beşiktaş zorlanabilir beraberlik bekliyorum Beşiktaş kazanırsa bir farkla kazanır.
Ya cok kolay mac olcak bizim acımızdan.Ertugrul saglam kalbini biliyor Kayseri'nin.Banko galibiyet...
Beşiktaş farklı kazanır.
bence her zaman oldugu gıbı kayserı zorlayacak bızı ama gecen seneden cok farklı top oynuyoruz hıguaın'ın ılk macı olacak ve kendını ıspatlamak ıcn elınden gelenı yapacak delgado bobo ve hıguaın ıle kazanırız 3-0
Higuain oynarsa inşallah bir tane atar.
Besiktas tabi ki macin favorisi ama Kayserispor güclü bir ekip.Nitekim lige de iyi basladilar.Besiktas cok zorlanir ama maci kazanir gibime geliyor ;)
Berabere biter..
Kolay mac olmayacak gibi...Besiktas icin cok onemli bir sinav bu,Antep sinavindan sonra....Once Besiktas sonra beraberlik....