-
http://img407.imageshack.us/img407/1...eshaftasb9.png
İlk 5 maç zor karşılaşmalarla başladı. Fener ve Galatasaray karşısında 4 puan topladıktan sonra Manisa' ya yenilmek pek iç açıcı olmadı ama ardından ankaraspor ve antepi yenerek ilk 5 maçta 10 puan topladık. Bu maçlarda Cvetkov' un performansı dikkat çekiciydi.
-
İstek üzerine konu kapatılmıştır.
-
Erciyes Aslanları Yiğidolara karşı...
-
Yazıklar olsun bensiz ortak kariyer he!
İkinizde küme düşeceniz bak görürsünüz. Akif 18. Burak 17. olur ligde.
:D:D:D
-
Bende gireyim dedim Serkan abi senin bilgi ve beceri düzeyin yeterli değil dedi Akif abi :p 2nizede başarılar dilerim Kayserisporu sevdiğimden dolayı favorim Akif Abi:D
-
Quote:
Originally Posted by
King_Theoden
Yazıklar olsun bensiz ortak kariyer he!
İkinizde küme düşeceniz bak görürsünüz. Akif 18. Burak 17. olur ligde.
:D:D:D
Serkan abi al benden de o kadar.2'si birlikte kümeye gider...:D
-
Quote:
Originally Posted by
yunusgs
Bende gireyim dedim Serkan abi senin bilgi ve beceri düzeyin yeterli değil dedi Akif abi :p 2nizede başarılar dilerim Kayserisporu sevdiğimden dolayı favorim Akif Abi:D
Akifin becerisi çok mu yeterliymiş. Acemi işte sen bakma ona...:D
-
Favorimi değiştiriyorum bu sözlerden sonra Sivasspor favorim :D Serkan abi dikkat et hava soğuk Sivasta buz ısırmasına dikkat edin :D
-
kayseri kazanır diyemiyorum eğer iyi transferler yapılırsa sivasında iyi bir kadrosu var zaten çekişmeli gider,
-
Ben tabiki şaka yapıyorum iki kardeşim de çok efendi ve saygılıdırlar, sevdiğim için uğraşıyorum . ayrıca ikisi ile de karşılıklı oynadık çok iyi birer FM ci oldukları da ortada ben ikisinin de başarılı olacağına inanıyorum.
-
Quote:
Originally Posted by
King_Theoden
Ben tabiki şaka yapıyorum iki kardeşim de çok efendi ve saygılıdırlar, sevdiğim için uğraşıyorum . ayrıca ikisi ile de karşılıklı oynadık çok iyi birer FM ci oldukları da ortada ben ikisinin de başarılı olacağına inanıyorum.
Teşekkür ederim Serkan abi güzel düşüncelerin için bizde seni seviyoruz abi ve de favorimsin :D
-
İkinizie de başarılar güzel bir kariyer olacağa benziyor:)
-
Yönetimimiz transfer bütçesinin kısıtlı olduğunu ve kiralık oyuncular almaya yoğunlaşmamı belirtti. Yabancı oyunculardan Diallo ile karşılıklı fesihle yollarımızı ayırdık. Kadromuzda bir çok yabancı oyuncu var. Yabancı oyuncu olarak 1 kişiyle görüşüyoruz. Transferlerimizi yarın açıklıyacağız.
-
Emrah Cole'u Sivasspor'da görmek istiyoruz :)
-
Akif ve Burak abi basarılar..Burak abi oyuncu işinden iyi anlar..Akif ise taktik işlerinden:)
-
Aldığım duyumlara göre Akif ligde duman olmuş Burak ta ligin tozunu atıyormuş Akif 1 galibiyet alabilirse ssler eklenecek....
Kaynak: Bir dost
-
kalecı sorunu yasıyorum 4 macta 14 gol yedım acıl kalecı onerılerınızı beklıyorum arkadslar :S gelen sut gol oluyor kaleyı tutsun yeeter :)
-
Roma'dan kaleci ZOTTİ'yi kiralayabilirsin.
-
sana başka yerde bulamayazağın 2 kaleci söliyim ikisi de çok iyi
1-Olazabal barcada
2-Piotr Czaplinski
-
-
Ks yi yöneten kötü gidiyorsan lütfen istifa et:D Kalecide sorun yok bence İvankov çok iyi kaleci ben en az 20 kez ks ile kariyer başladım ivanovda sıkıntı yaşamadım taktiğini değiş bence
-
Quote:
Originally Posted by
Sergio_Aguero
Ks yi yöneten kötü gidiyorsan lütfen istifa et:D Kalecide sorun yok bence İvankov çok iyi kaleci ben en az 20 kez ks ile kariyer başladım ivanovda sıkıntı yaşamadım taktiğini değiş bence
degısmedıgım taktık kalmadı yedıgı gollerı gorsen gulerdın ozellıkle uzaktan sutlar banko ıcerde...
-
kaleye ufuk ceylan ı öneririm genç bi kaleci ilerde önemli bi yıldız oluyo Türk hem
-
Başarılar.İstedginiz yerlere ulasırsınız umarım
-
Quote:
Originally Posted by
vagabond35
degısmedıgım taktık kalmadı yedıgı gollerı gorsen gulerdın ozellıkle uzaktan sutlar banko ıcerde...
bence yinede sorun sende
-
işte sivassporun transferleri burak abiye kıyak sslerını ben eklıyorum :)
http://img408.imageshack.us/img408/5141/adsz2pg8.jpg
-
Transfere doğru düzgün para harcamadık. Zaten bir çok yabancımız vardı kadroda hava toplarına hakim olabilicek bir oyuncu aradım ve Kızılyıldız' dan Castillo' yu buldum. Takıma monte ettik. Bonservisli olarak Gökhan Güney' i aldık teknik bir oyuncu ve pasları çok iyi. Murat Türkkan' ı da arkadaşım diye aldım :):):). Kiralık olarak genç oyuncular yöneldik özellikle Caner Celep çok istediğim bir oyuncuydu.
-
İkinizede başarılar diLerim. Favorim Burak abi ;)
-
burak bey sizce bu transfeler yeterlı mı :D
-
Sivasspor kisitli bütceye ragmen iyi transferler yapmis.Ikinize de basarilar. (:
-
-
işte kayserimizin transferleri
lıge ılk bes hafta kotu baslasakda daha sonradan takımı toparlamayı bıldık ssler bırazdan...
http://img507.imageshack.us/img507/3663/kayserizn6.jpg
-
Dostluk kazansın, Akif kazanmasada olur :D başarılar gençler ligin tozunu attırın hayde :D
-
Aman aman...
Elhadji bey sarmış yine eş dost akrabayı takıma toplamaya :p
Akif'de Kartalspor'un 2 yıldızını kadroya katmış ama İsko yok.
Sivas bu ligde ilk 10'a giremez :D
-
Basarılar Kayseri yıldız oyuncularıyla daha önde.Bu arada kaleye Fenerbahceden Volkan Babacan'ı öneririm.
-
Vallahi taktiğimiz çok sağlam rakipleri her türlü yıldırırız. Kendimize güvenimiz tam.
-
Transferler güzel lig çekişmeli bakalım kim daha yukarıda bitirecek ligi maçları bekliyoruz artık :)