2008de aynı olay olmuştu galiba.eski yama programı açmıştı türksportalın..Bunuda açma şansı var mı?
Printable View
2008de aynı olay olmuştu galiba.eski yama programı açmıştı türksportalın..Bunuda açma şansı var mı?
denemisdim sabah, olmamisdi.
maalasef olmuyor
Sadece spiker türkçe oluyor
fm09 da garip bir şekilde dil dosyaları korunuyor.değişteremiyorsun..
cok kotu ya ben 2008 yamasına guveniyodum ben yama diye calısmıyo diyodum demek oyundada calısmıyo tadı cıkmaz simdi oyunun
of ya napacaz şimdi ?
Türksportal en kısa zamanda Türkçe yama çıkaracaktır merak etmeyin :)
Turksportalın yaması yılbaşında çıkacak heralde.daha 1,5 ay var:S..enazından bunu çevirsinler 09a olduğu kadar..iyi olurdu:D
Turksportal Masaüstü 2008 Football Manager 2009 ile uyumlu değildir ve maç spikerine etki ettiği için oyunda hata almanıza neden olabilir.
Uyumlu hale getirmeyi düşünüyormusunuz şimdilik kullanmak için?
Arkadaşlar TM üstünü denedim sadece maç motorundaki spiker Türkçe oluyor. Diğer kısımlar Olmuyor. Ben ss koyacaktım günler önce ama unuttum..
Aşağıdaki dillerde oynanabiliyor ama nedense Türkçe oynanmıyor. İllaki birilerinin yama mı yapması lazım...
http://rapidshare.com/files/16404594...UAGE.ADDON.rar
Czech, Danish, Dutch, English (International), English (United States), French, Italian, Norwegian, Polish, Portuguese, Spanish, Swedish.
Bu yıl Turksportal Masaüstü 2009 yazılımımız Vista/XP uyumlu olarak çıkacak. Yalnız 2008 dil dosyasında farklılıklar var. Eski dosyaları yüklerseniz oyun yavaşlıyor ve beklenmedik anlarda hata veriyor. O yüzden geçmiş dönemlerde yayınlanan bizlere ait 2005'ten kalma olup 2009 diye yutturulan yamalara güvenmeyin
ben sildiğim halde spiker hala türkçe ve hala hata veriyor bu durumdan nasıl kurtulurum
evt bende düşündüm bu işi fakat spiker yazıları hariç türkçeleşmiyor ve oyunda değişik hatalara neden oluyor bence türksportal ekibi yama çıkartana kadar türkçe olmaz bu oyun :)
oyunu kapatıyor kaç kez gitti ne yapmam lazım bilen varmı
komple ikisinide sil yeniden kur
Ben oyunu oynarken yanımda İngilizce-Türkçe sözlük ile oynuyorum.
Gerçekten çok geliştirirsiniz kendinizi, birde böyle oynamaya bakın zaten bi süre sonra bütün kelimeleri öğrenirsiniz.(FM için tabi..)
ark bu fm 08 turkce yamasını fm 09 attıktan sonra cache klasorunu sılıp gırınce oluyor dıyolar ben yuklemedım ama bı forumda okudum gercekten oluyomu bı deneyın alcaaz oyunu bugun ama turkcesız tadımı cıkar yonetıcıler fln ılgılenmıymu ıdare etcek bı yama yokmu YARDIMMMMMMMMMMMMMM
2009 da cok eklenti var mac yorumu, başlı başına ayrı bi medya filan turkce dil yamasını beklioruz..
biz bence çok bekleriz :D
yönetim bi açıklama yapsa herkes rahatlıcak çünkü türkçe yama gelene kadar oynamıyan arkadaşlar var :D
Arkadaşlar hangi yamadan bahsediyorsunuz, yahu oyun resmi olarak 14 Kasım'da çıktı bugün ayın 17si biraz insaflı olun. Buradaki çeviri ekibi hiçbir zorunluluğu olmamasına rağmen bize senelerdir Türkçe yama hazırlıyor. Biraz sabırlı olun, Turksportal bizi hiç bir zaman yarı yolda bırakmadı yine bırakmaz emin olun ;)
Okadar kelimeyi günlerini saatlerini harcayarak çeviriyorlar.Tabiki bu işten bi gelir elde etmek onlarında hakkı.
Türkçe yama neysede bu kulüp logolarının oldugu yama çıksa çok daha güzel olur...
Böyle çok kuru kalıyo ekran logosuz formasız... olmazsa olmaz bence..
arneas diye bi arkadaş vardı Dünyadaki tüm logoların oldugu bi yama yapmıştı .. ondan bu çalışmayı tekrar yapmasını bekliyoruz..
Benim bir tavsiyem var Turksportal'a. Bilmiyorum yapılabilecek boyutta mı? Elbetteki benden önce düşünmüştür bunu Mustafa hocam.
Olsun ben yinede yazayım. Oyun çıkmadan 1-2 ay önce test sürümleri vs çıkartılıyor. Sonrasında demo vs. 2-3 aylık bir sürede Mustafa abimiz ve arkadaşları bu oyunu test ediyorlar.
Benim fikrim şu. Bu kadar önemli bir emek heba olmasın. Profesyonal maaşlı çalıştırılabilecek bir ekip kurulsun... 3 ayda bu işe emek verilsin çalışılsın. Oyun çıkmasıyla birlikte. Turksportal'ın Türkçe yamasıda çıksın. Madem oyun yapamıyor siz yaparsınız...
Ve buna reklam da alınabilir. Ayrıyetten de para ile satılabilir. Bu oyunu Türkçe oynamak çok önemli bazıları için. Özellikle benim gibi cahiller için :D
Fayda fiyat analizi yaptığımda 100 de 100 ü Türkçe olan bir yamaya ben... 20 ile 30 ytl arası bir fiyat biçebilirim.
Benim gibi bir çok kişide öder sanıyorum bu civar bir ücret.
Ne diyorsunuz bu konu hakkında ?
ben senelerdir oynuyorum ve oyunda o kadar büyük bi degişiklik olmadı menüleri filan ezberledim sayılır tabi türkçe olsa daha iyi olurdu ama bu şekilde idare etcez artık.türkçe yama bi kenara da bence oyundaki diger 10 larca sorun çözülse ilk başta daha iyi olacak...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yabancı sitelerde grafik dosyaları var logo,forma vs. ama herifler okyanusya liginin logolarını bile koymuş türkiye ligi yok.araştırmalarım devam ediyor bulunca eklerim...
ya bu yamanında cıkması 6 ay surerse
elimde türkçeye çevrilmiş english.ltc var oyundaki tüm english.ltc dosyaları ile değiştirdim.yine de ingilizce oluyor.
english.ltc dosyalarının yanına ismini değiştirerek türkçe ltc yapıp oyundaki languages den türkçe seçeyim dedim yine olmuyor.
english.ltc dosyasını ltc editörden değil de not defterinden açıp türkçe olan dosyanın içindekileri buraya kopyaladım english.ltc dosyası tamamen türkçe oldu ama oyun yine ingilizce oluyor.belki bir fikir vermişimdir.
LÜTFEN KONUYU İYİ BİLEN ARKADAŞLAR İLGİLENİRLERSE SEVİNİRİZ.BELKİ TÜRKÇE YAPABİLİRİZ.
İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.