Arkadaşlar bikaç dk önce Türk Telekom aradı. Babamın adını söyledi ve görüşmek istedi. Burada olmadığını söyleyince 20:00 'da arayacaklarını söyledi. Acaba niçin ararlar, bi fikriniz var mı? İçime feci kurt düştü de:):D
Printable View
Arkadaşlar bikaç dk önce Türk Telekom aradı. Babamın adını söyledi ve görüşmek istedi. Burada olmadığını söyleyince 20:00 'da arayacaklarını söyledi. Acaba niçin ararlar, bi fikriniz var mı? İçime feci kurt düştü de:):D
geçen bızıde armıslardı bazı tarufeler hakkında bılgı verıyolar sora ıste sız hangısını secckesını felan bıze sey demıslerde ayda sabıt 9 mılyon verıp sınırsız konusun mu ole bıseydi :D
Hee iyi ya, bende internetle ilgili bişe sandım, kötü oldum bi an:D:D
1 - Adina bi kac numara kayitliysa, hep yuksek fatura oduyorsaniz veya internette kota asimi yapiyorsaniz bi kampaya ile ilgili olabilir.
2 - Borc varsa ariyor olabilirler
Ama ilk secenek daha mantikli sanki :)
Valla bana olsa ben yerimde duramazdım meraktan :D Bence de GeanyGs arkadaşın dediği 1. durum mantıklı :)
Seni çakal senii:D
Girdiğin Siteleri Takip Etmiyorlardır Merak Etme :D:D
Valla tam da yasaklı sitelerin birindeyken aradılar da:D:n:
Youtube Diyerek İyimser Olmaya Çalışıyorum :n:
Bi De Onun Tüpsüzü Varda Ondan Sordum :D
Alt tarafı YouTube zaten :zuhaha :zuhaha:n::n::n:
Bugün aradılar.1 Ocak'tan sonra eve fatura gelmiycekmiş.Netten öğrenicekmişiz falan :p
Hah be Aygün içimi rahatlattın:) E-Fatura olayını diyosun yani. Yalnız E-Fatura için, sana da biraz bedel vermeleri lazım sanırım.
Band kaydıysa kötü ya:) Beni kanlı canlı adam aradı:D
Valla gençler içinize kurt düşürmek istemem ama bizi en son aradıklarında eve yaklasık 600 ytl fatura gelmişti :D bilmiyorum artık seni niye aradılar :D
dua et düşündüğüm olmasın :D :n:
Yok baktım kotada bir sorun yok:D
Ya biraz mantıkla düşündüm de, öyle saçma şeyler için aramazlar zaten:) Ne öyle youtuba veya you başka birşeye girmişsin bunlara karşı aramaları saçma olur bence:D
Aile Koruma Şifresinin olmadığına emin misin ? :p
Yok canım, bilgisayar kullanmayı bilen yok ki benden başka:n:
oh kafan rahat desene bizim evde benden çok babam oturuyor :D
Olsun olsun.Son 1 saat 20 dakika Raşit :D
Eahhahaha Aygün böyle davrandıkça daha da rahatlıyorum be:D
BlackSpirit, hayatta şanslı olduğum belki de tek konudur bu konu:D
Birşey olmaz :D Hem Onlara ne senin özel hayatından :D olmadı mahkemeye verirsin :)
Afacanlara bak hele nelerle uğraşıyorlar :D:D:D
Eee Raşit sonuç ne :D
Valla daha aramadılar:) Aman aramasınlar canım:D
Kıymetini bil Raşit.
Ben 3-3.5 Senedir adsl kullanıcısıyım 1 kere bile aramadılar.:D
Bizide Hiç Aramadılar.. :( hemde 3 Yıldır Falan ADSL Var Bizdede :D
Bizim de öyle yaw:D
bu arada hala aramadılar:) Valla süper oldu:) FMnin patch de çıktı, rahatım artık:D
Yeni tarifeleri var, o yüzden arıyorlar.
Görüşmelerinizi değerlendirerek nereyi ne kadar arıyorsanız, ödeme hesaplamaları yaparak size en uygun tarifeyi sunuyorlar.
Ne olacak, cep telefonu rekabeti, numara taşıması olayı Telekom'un işine gelmedi.