Originally Posted by
MaliKaya
Oncelikle Aydin kardesim sizin siteden sogudunuzu benim gibi diger arkadaslarimda tahmin edebiliyorlar. Bizler her saat basi sık kullanilanlar listesinde bulunan bu siteye bir mutla girmek istedik, cogu zaman uzulduk bazen icerlendik yalniz, asla ama asla birakmayi dusunmedik. Bizler bu sitenin en iyi gunlerinide gorduk. Ben o gunlerde fazla paylasimlarda bulunamiyordum cunku askerlik, askerlik dosunu is kurmalar v.s derken ancak hayatimi duzene sokarak forum aktif bir sekilde katilim sagliyorum.
Sunucuda problem olabilir, buna amenna, Benim en yakin arkadaslarim bu isi yaptigi icin az cok bilgim var.
Tarihler geriye gitti onada amenna, sonucta katilimlari yeniden saglamak hic saglamamaktan iyidir :D
Yalniz burda esas ogrenmek istedigim sorunun cevabini verirmisiniz?
En son kaynaklanan problem sadece disk kaynaklimi yoksa host serverindeki problem halen giderilemedi mi? Sonucta sadece diskin yanmasi ile alakali bir durumsa, olasi bir disk yanmasi durumunda Mustafa abi nin en son gunluk yedekleme ile sadece 1 gunluk kayiplar ile atlatabiliriz. Ama halen host/server deki problem giderilemediyse bu iyiye isaret degildir.
Bu arada bizler bu iyi ve kaliteli uyusturucuyu birakmazken sakin ola siz yonetimden birileri birakma hakkini kendinde bulmasin!!!