Hakem: Craig Thomson
Tarih: 28 Temmuz Salı
Saat: 21.45
Maç Trt 1 Tarafından Canlı Olarak Verilecek
Allah Yiğidolarımızın Yardımcısı Olsun
Printable View
Hakem: Craig Thomson
Tarih: 28 Temmuz Salı
Saat: 21.45
Maç Trt 1 Tarafından Canlı Olarak Verilecek
Allah Yiğidolarımızın Yardımcısı Olsun
Ben Sivasspor'un 2 maçtada yenilmeyip Anderlecht'i eleyeceğini düşünüyorum :)
Sivasspor'a başarılar diliyorum.Deplasmanda avantajlı skor alabilirseler turu geçebilirler bence.
Deplasmandan Bir Avantajlı Skor Alırsak 1200 Rakımlı Sivasta Turu Belçika Ekibine Vermeyiz Diye Düşünüyorum Allah Hepsinin Yanında Olsun Türkiyedeki 7 Milyon Sivaslı Sizinle
Temsilcimiz Yiğidolara başarılar.Allah yüzümüzü kara çıkarmasın.
Bugra 7 Milyon Sivaslı mı :D oha :D
Maçı TRT verecek bikere daha ne olsun. Sivas'ın kazanmasını çok istiyorum ve eminim yapacaklardır. BÜlent Hoca kadro denemesi yapmazsa çok iyi olur o maçta. O kadar hazırlık maçı yaptı umarım aklında kadroyu oluşturmuştur.
Sivas en azından bu turu geçmeli,birdahaki turda zorlu ekipler gelecek.
Anderlecht kadro kalitesi olarak ahım şahım bir takım olmasa da Avrupa tecrübesi var. Belçika'da Sivasspor'un kesinlikle gol bulması lazım. Her iki takımın da tur şansını %50 olarak görüyorum. Başarılar Sivasspor.
bizim memlekette de bolca Sivas'lı var (Bandırma'da :D) olabilir vardır 7 milyon ben inanırım :)
7 milyon mu bu baya bir abartı oldu.
Maç nerede oynanacak ?
Sivassporumuza basarılar...
Neyse Konumuz Maç Olsun Nüfus Değil
Sivassporumuz Yarın Özel Uçakla Belçikaya Gidecek
Bizim Takımdan Mehmet Yıldız Ve Sezer Badur Sakatken
Anderlecht Takımında Mbark Boussafanın Oynamama İhtimali Varmış
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlk Maç Belçikada
Sivas'ın hazırlık maçlarındaki performansına bakarsak bu turu geçme ihtimali az gibi ...
Sivasspor'a yürekten başarılar İnşAllah bu turu geçerler.İlk maçta tahminim beraberlik olacak skor olarak 1-1 iyi olur
bülent uygun un gerçek yüzü ortaya çıkacak bence. gönül ister sivas elesin ama b.uygun buna engel olabilir, bugüne kadar yaptıkları bi yana tabi ama haddini çok aşıyor ve kendini çok üstün görüyor. daha 40 ına bile gelmedin destur bre, ne oluyoruz.. neyse inşallah sivas bir sürpriz yapar da eler ama çok zor. çok tecrübesizler ve sistem değişikliği oldu takım içinde ayrıca çok önemli oyuncular takımdan koptu.. saygılar..
Anderlecht, iki yıl önce Fenerbahçe'ye elendi. Geçen yıl BATE'ye elendi. Bu yıl niye Sivasspor'a elenmesin? Sivasspor umarım buradan avantajlı bir skor ile döner.
Sivasspor'un bu maçta gol veya goller atması lazım,skor önemli değil.Deplasmanda avantajlı bir skor alıp Sivas'ta işi bitireceğiz.Sivasspor'a güvenimiz sonsuz,maçı TRT'nin yayınlayacak olması da güzel olmuş.
Gerçekçi olmak gerekirse Sivasspor'un şansı sıfır tabi futbol bu herşey olabilir ama ihtimal dahilinde görmüyorum Sivas'ın bu maçı kazanacağını..
Anderlecht Takımında Van Damme Maçta Oynamak İstemediğini Takımdan Ayrılmak İstediğini Söylemiş Anderlecht Defansının En Önemli İsmi Bu Maçta Yok Bizim İçin Çok Güzel Bir Haber
eger anderlecht erman kılıcı bıraz bos bırakırsa erman macın yıldızı olur....
Hadi Yiğido'lar. Yapabilirsiniz...
Yanlız neden Çarşamba günü yapmazlar şu maçı. Sınavdan bir önceki akşama maç mı konulur yahu? :)
olumsuz düşünmeyelim arkadaşlar, pozitif düşünelim pozitif sonuç alalım :D
geçen yıl Cluj, AaB gibi takımla gruplara kalma başarısı gösterdiler. Sivas niye yapamasın?!
bu akşam alacakları bi gollü beraberlik turu getirir. Güveniyorum Bülent Uygun ve öğrencilerine :)
Akşam maçı izleyememe ihtimalimiz var, TRT, Belçika'da ki yayıncı kuruluş ile anlaşamamış. Belçika'da ki yayıncı kuruluş TRT'ye gösterim hakkı vermiyor.
Anderlecht'in kadrosu Sivas'a oranla çok daha iyi ancak elenmeyecek bir ekipte değil...
Sivas'ın geçen seneki oturmuş kadrosu bozulmasaydı ben eleme ihtimalinin daha yüksek olacağını düşünürdüm...
Yeni transferlerde çok önemli ancak aşırı derecede değişiklik oldu.Umarım bu bir dezavantaj oluşturmaz...
Sivas orta sahayı iyi tutmalı.Kaptığı toplarrı en iyi şekilde kullanarak hızlı atağa çıkmalı.Bunu yapabilecel oyuncular mevcut...
----------------------Petkovic-------------------
Abdurrahman----MBamba-----Yasin------Hayrettin
-----------------------İbrahim-------------------
-----------------Cihan--------Murat--------------
Agbetu/Musa--------------------------------Erman
-----------------------E.Martin-------------------
Anıl Abi Mbamba Oynamaz Sanırsam Mbambanın Yerine Sedat Oynar Cihanın Yerinede Onuru Görebiliriz Sahada
Ama Kurduğun Düzende Oynarız:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu Şekilde Oynayacakmışız
Petkoviç - Abdurrahman, Sedat, Yasin, Hayrettin - Mbamba, Musa, Onur, İbrahim, Erman - Ersen Martin
Mbamba-İbrahim-Onur Üçlüsü Ortasahada Musa-Erman Kanatlarda Ersen Tek Forvet:)
Mbamba zaten çok tecrübesiz topa nasıl gireceğini kestiremiyo. Kamanan sakatlıktan çıkmış bu akşam oynayacak. Agbetu yerinede Musa olur büyük ihtimalle.
Sol kanat oyuncuları van Damme takımdan ayrılacağı için maçta oynamayacakmış. Bu sevindirici ama Deschacht olmaz umarım. Onun defansı sağlam ofansı zayıf. Uğur ve Musa o kanadı çok zorlar.
Bülent Hoca Mbamba'yı oynatır diye düşünüyorum ama Sedat'ta oynasa olur...
Yine Onur'da oynasa Cihan'da oynasa ferketmez.Hatta Murat yerine Onur oynasa göbek Onur-İbrahim-Cihan olsa çok daha sağlam olur ama Murat'ı kesmez Bülent Hoca...
Cihan, Onur'a göre biraz daha ofansif oyuncu. Onur tam MC savaşan ama çok teknik olmayan yetenekleri kısıtlı.
Bence Onur'un yerine Cihan'ın oynaması lazım bu maçta.
Cihan daha ofansif ama oda koşuyor,mücadele ediyor.Onur'un daha çok koştuğu,mücadele ettiği doğrudur ama onunda tekniği iyi...
Zaten Bülent Uygun orta sahada koşmayan,mücadele etmeyen oyuncu oynatmaz...
Sezer Badur'u böyle çok iyi noktaya getird.Mohammed'e bile savaşmasını öğretti...
Sergio Pacheco sırf bu yüzden tutunamadı...