Printable View
Yedekler şans bulacaktır kaleci Ufuk olsun :)
Kazanırız ve gruplara kalırız , başarılar...
Bencede kazanır ve gruplara kalırız.İlk 11'de yer bulamayanlar bu maçta oynar büyük ihtimalle.
Mehmet Batdal'ın en çok dikkat çekeceği maç olur.
Tv veriyor mu bu maçı? Fenerbahçe'ye transfer olduğu söylenen Batdal'ı merak ediyorum da
Kalite farkı var ama benim Bucaspor'a karşı sempatim var.Saldır Bucaspor :)
Geçen sene kim 4.oLmuştu Ligde?
Fenerbahçe.
Angarya bir maç.
Linderoth iyileşti, artık bu maçta oynasın ve sakatlanmasın. İnşallah amin.
Maçı Kanal Türk veriyor.İyice saçmalamışlar.Yakında Kral Tv'de maç vermeye başlar.
Saçma salak bir statüye sahip olan kupanın saçma sapan maçlarından biri. Bucaspor'un günahı neydi? Bu futbolu yönetenler hiç mi anlamıyor bu işten yahu.
Bu maç keşke Buca'da oynansaydıda İzmirliler büyük takım seyretseydi. ASY'de olması kötü olmuş. Buca içinde iyi bir gelir olurdu. Sonuçta Galatasaray deplasman, kendi evi farketmez bu maçı yener.
KANAL TÜRK'ün Uydu Frekansı Yeni Değişti Eğer İzleyemeyen Varsa Parametreleri:
F: 10982 S:9600 P:Yatay(H)
Ankaragücünde Yıllarca Oynayan Yılmaz Özlem Buca'damıymış Vaybe Bizzat 2 Kere Karşılaşmıştık Yüz Yüze 19 Mayıstaki Günlerim Geldi Aklıma Yav Vaybe:)
Savunması Çok Ağırmış Bucanın İşi Zor Çok Hata Yapar Bu Savunma GSye Karşı. Üstelik Gs Tam Kadro Çıkmış Bir Tek Aykut Kalede
Arda bu maçta tek forvet olarak oynuyor...
Kewel Dk 17 Gol 1-0
Spiker Elano desede Kewell'dan bir füze geldi.
Galatasaray 17. dakikada 1-0 önde...
Her zaman diyorum. Çaprazdan bu adama indirelim her maç gol buluruz.
Asist ARDA ELANO KEWEL ŞEYTAN ÜÇGENİ:D
Dikkat Ettim Elano'ya Tepki Yok Hiç Taraftarlarca Demekki Medyanın Abartısı.
Kewell düzgün vurusla bizi öne geçirdi..
Aydın yine çok güzel bir pozisyonu ıskaladı. Aydın'a verilen şansın %5'i harcanan oyunculara verilseydi en kötü 4 yıldız daha çıkarmıştık.
Rahat bir maç oluyor. Kewell'ın sol caprazdan klasik gollerinden biriyle öne geçtik.
Linderoth oynuyor ve şuana kadar oyunuyla ona ihtiyacımız olduğunu gösteriyor. Hucuma çıkarken attığı uzun ve dikine paslar çok iyi. Bi mucize olsun da artık sakatlanmasın. Ortasahada ihtiyacımız var ona.
Evet Mesele Özgürcan. Bana Her İzlediğimde Mehmet Yıldızın Halini Hatırlatıyor Vücunu İyi Kullanıyor Özgürcan Bence Haketmedi Hiç. Keşke Beşiktaş Görsede Şunu Alsa:p
Ben Olsam Kalede Aykut Gibi Bir Adamın Yerine Geçen Sene Süper Oynayan Manisada Harikalar Yaratan Ufukla Başlardım. Almışsın Ufuk'u Oynatsana Niye Bu Kadar Israr Edilir Aykuta Anlamıyorum
Kewell sakatlandı. Hakem oyunu durdurdu. Bucasporlu oyuncular oynamaya devam ediyorlar. Birde gidip gol attılar. :) Komik görüntüler ortaya çıktı.
Dk 32 Arda Turan Goooolll
Arda attı. Ona da asist Kewell'dan :) Güzel kontrol, iyi vuruş kaptandan.
Buca Savunması Çok Ağır O Yüzden Çok Rahat Gol Oldu Yine 2-0
Ahmet Çakar Kewel Varmı Belli Değil Diyor Yav Koptum:D:D:D
Elano atıldı...
Elano Sent Off Kırmızı Yedi Artık Ifla Olmaz Bu Adam
Süper Vurdu Yılmaz Ama Gerçekten Bu Adam Yılların Süperlig Oyuncusuydu Ne Yapacağını Çok İyi Biliyor Nereye Atacağını Çok İyi Biliyor Topları. Kişilik Olarakta Mükemmel Bir İnsan.
ARDA YERİNİ AYHANA BIRAKTI. ELANO VE ARDA YOK
Veli ofsayt. Aykut onu da cıkarmıştı zaten. Elano gereksiz yere atıldı. Kırmızı doğruydu ama faulu yapmasına gerek yoktu golü yesekte önemli olmazdı.
Ayhan oyunda, Arda kenarda. 35 dakika sahada kaldı 1 gol 1 asist.
Elano şimdiye kadar takıma hatırlanır bir katkı yapmadı. Attığı bir füze var. Ancak biz biraz daha farklı şeyler bekliyoruz. Bucaspor'u küçümsemek için yazmıyorum. Neticede futbol ne olacağı belli olmaz ama Galatasaray ile arasında kalite farkı var. Sen böyle bir maçta topunu oynayacaksın ve iyi işler yapacaksın. En azından kendine zaman kazandıracak bir maç bu. Ama yine yokları oynuyorsun ve amatörce oyundan atılıyorsun. Hakem doğru kararı verdi.
Gs Diziliş Olarak Görünüşte 4-4-1 Oynasada 4-5-0 Döndü. Linderoth ve Ayhan Göbekte. Aydın Solda Barış Sağda Kewel Hücumda Gözükecek
Buca Süper Bir Gol Kaçırdı Yav:( Yazık Oldu Pozisyona Defansında Büyük Hatası Vardı Ama
Sanırım Devre Bitmeden Buca Gol Bulacak Heralde Sağlam Gelmeye Başladı Pres Yapıyolar Eğer Gol Bulursa Devre Bitmeden Buca 2.Yarı Başka Olabilir
Aydın'ın cezasaha yayından şutu savunmaya çarptı ve kornere gitti ama hakemler vermedi. Belki çok önemli bir pozisyon değil buda mı konuşulacak diyeceksiniz ama görmemek imkansız. Çünkü tek kişi yönetmiyor. Hakem görmediyse yardımcıları ne yapıyordu. Yardımcılar görmedi 4. hakem ne iş yapıyor. O kulaklıkların manası nedir. Türk hakemliğinde iletişim sorunu var. Korner var diyemeyen yardımcı hakemler daha önemli pozisyonları nasıl belirtecekler...
Gs Defansı Presi Görünce Bocalıyor 3 Keredir Hata Yaptı Defans Anlamında Bir Kopukluk Var Topal ve Güngör Ayrı Tellerden Çalıyorlar. Linderoth Kusursuz Oynuyor Bu Maç Açıklarını Kapatmak İçin Çok İyi Gelecektir Eminim Linderotha.
Devre Arası GS 2-0 BUCA
Caner,Ayhan ve Aydın rezalet oynuyor.
Bucaspor 2. yarı çok iyi oynuyor. Galatasaray bu kadar kötü oynamamalı. Penaltıda kaçırdılar. İşte iyi oynamak yetmiyor bazen.
Sonunda Bucaspor attı. Gol Kenan'dan geldi. Hani Galatasaray'a karşı böyle iyi oynadıkla bitsin istemiyorum. İnşallah 2. golde gelir.
Hepsi çok kötüydü , Kwell Linderoth ve Aykut hariç o kadar lakayıt oynadılar valla buca hak etti , Aydın bu takımda şans buluyorsa ben Yaser'e yazık oldu diyorum o zaman.
Mehmet Batdal dedik adamı o kadar övdük, dışarı attı. (:
Yalnız takım çok kötüydü. Bir de Arda'nın kesinlikle psikolojik destek alması gerekiyor.