SON DAKİKA... Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer: Galatasaray maçına çıkmama kararı aldık.
Kaynak:NTVSpor
Printable View
SON DAKİKA... Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer: Galatasaray maçına çıkmama kararı aldık.
Kaynak:NTVSpor
Antep macından sonra patlamıs Cetin Sümer , Siyasi oyunlar oynanıyor diyor valla cıksada cıkmasa farketmez ama artislik bir acıklama olmus , şahsen ben inanmıyorum maca cıkmayıp ligden cekileceklerine...
Yazık oldu cidden GS için iyi olur gelçi dinleniriz ama ligin gidişatı ve Diyarbakır ilinin durumu açısından çok kötü oLur...
Bende Alicana katılıyorum çıkmama gibi birşey olamaz.Başkan sinirlenmiştir böyle konuşmuştur ne yapıp edip ikna ederler gibime geliyor.
Türkiye kaybediyor, Diyarbakırspor kaybediyor. Diyarbakır bu maça çıkmayarak hiçbir sorunu çözmüş olmayacak.
Diyarbakırspor endişeleri neyse ortaya açıkça koymalı , Bu eylemle bir yere varamazlar
Şimdiye kadar kaç takım ligden çekilme kararı aldı kaç tanesi uygulandı ?
Başkan'ın canı sıkıldıkça ligden takımı çekmeye çalışıyor. Bu takım buraya havadan mı gelmiş sen ligden çekiyorsun ? Diyarbakır insanının Diyarbakırspor yüzünden yanlış yönlere yönlendirilmesi çok canımı sıkıyor.
Antep taraftarları Bursaspor atkıları / bayrakları açmış, Bursaspor diye tezahürat yaptılar diye Antep'i kötülüyorlar. Anlamak mümkün değil. . .
Her fırsatta siyasi açıklama yapan başkandan başka birşey beklemek mümkün mü?
Diyarbakırspor başkanı Fenerbahçe maçındaki olaylardan dolayı aldıkları ödül gibi ceza olan 1 maç seyircisiz ve 1 maç saha kapatma cezasına bile isyan ediyor. Ben Diyarbakır başkanının zırt bırt çıkıp takımı çekeceğim şeklindeki isyanından burda açıklayamayacağım şekilde pis bir koku alıyorum ve samimiyetine zerre kadar inanmıyorum.
Bıraksınlar bu ayakları. Şov yapıyorlar başka bişey değil. Hiç bir şey yok pozisyonlarda. Biz geçen sene kaç puan kaybettik. Hiç bi maçtan sonra biz bu maça çıkmıyoruz demedik. Konyaspor Anelka'nın efsane golünden sonra biz bundan sonra ki maça çıkmıyoruz dedi mi? Veya bu hafta Antalyaspor yediği golden sonra böyle bir şey dedi mi? Herkes hata ile karşılaşıyor. Kendi lehine olunca iyi, alehine olunca sahaya çıkmıyorum. Yok ya...
Ne merakli bu adam bu takimi ligden cekmeye artik canimi sikmaya basladilar insallah ligden cekilirler. Sanki bank asyadan cikip Uefa icin oynicaklar. Bu ligde okadar takimin ( HER TAKIMIN ! ) hakki yenildi hic biri cekip gitmedi.
Bu ligi bukadar basit dusurmeye kimsenin hakki yok. Sene sonu 10 takim kalcaz heralde. Biri dusuruldu digeri cekiliyor tobe tobe ...
Allah aşkına çıkar Çetin Sümer :)
Bursa maçından sonra sürekli olarak bize karşılar diyo. Ama sen 3 farktan sonra taraftarının yaptığı tezahüratları sustursaydın bunlarda olmayacaktı.
Çetin Sümer hakem hataları diyoda Gaziantep maçında ne zaman hakem hatası oldu ?
Böyle bir açıklamayı önceden de yapmışlardı, uygulamadılar. Bu sefer de uygulayacaklarını sanmıyorum ben.:)
Gereksiz bir açıkLama. Gündemde kaLmak, kendiLerini birşey sanma poLitikaLarı. Çıkmassan, çıkma. Git 2.Ligde oyna o zaman. Niye geLdin ki ?
Fenerbahçe maçında o çirkin şeyler olmasaydı,İstiklal marşına saygısızlık etmeselerdi Bursaspor maçında ve diğer maçlarda böyle olaylar olur muydu.Diyarbakırspor başkanı bize karşı siyasi oyunlar var demeçlerini verdikçe taraftarına sanki intikam duygusunu aşılıyor.Sivil toplum kuruluşlarıyla toplantı yapacaklarmış.Hangi kuruluşlar acaba bunlar.Neyse Galatasaray maçına da çıkacaklardır ama görücez D.Bakır taraftarlarını..
Ucuz populizm. Çıkacaklardır maça.
Umarım Eti puf olayına dönmez.
Eğer sözünün eriyse çıkmaz maça.
Banane top benim oynatmıyorum , küstüm eve gidiyorum ben
Öte yandan çekilsinler küme düşecek takım 1'e insin Horoz düşmesin :zuhaha.
O işler o kadar kolay olsaydı.'' Ben 5 maçtır yeniliyorum,oynamıyorum bu ligte kafama esince bırakıyorum,çekiliyorum'' derdim.Öyle şeymi olur ya.Çıkın topunuzu oynayın arkadaş.Siz futbol takımısınız siyasetmiş,cart curt hikaye onlar ya.Sizde hata var sanırım.Çıkın oynayın topunuzu hayret bişi ya.Ne kadar uzattılar.Kaç haftadır takımı çekerim diyodu Diyarbakırspor Başkanı.Hadi buyur çek o zaman bir tarafın yiyorsa çok kolay ya takım çekmek.Nelere kaldık ya.Çıkıp topunuzu oynasanız hiç bişi olcağı yok.
Ligden çekildiklerini tamamen açıkladıkları gün benim için bayram olacak.. Taraftarının tek yaptığı milli değerlere saldırmak olan bir kulübü ligde istemiyorum kardeşim..
Bizi siyasete alet etmeyin deyip siyasetin alasını yapan şahsın teki, kendi taraftarının yaptıklarını göremeyecek kadar kör ama rakip taraftarın isyanını büyütebilecek kadar da gözü açık birisi D.Bakırspor başkanı.. Yüreği yetiyosa görüşeceği sivil toplum örgütlerini de açıklar öyle çeker takımı ligden.. Siyasete girecek biraz ama şu son zamanki açılımdan hareketle dedikleri örgüt malum olan çıkmaz inş..
bu sezon türk futboluna bir kara leke olarak kalacak gibi görünüyor(Ankaraspor-Dİyarbakırspor)ligden çekilmek ve ya atılmak diğer takımları rahatlatır ve heyacan olmaz
Eğer çekilirseki ben sanmam yürek ister, lig mercimek çorbasına dönecek. Geçen seneyi aratacak..
Diyarbakır Valisi takımın maça çıkacağını söylemiş.
Antep taraftarları maç sonunda Kahrolsun PKK demiş Başkan ben takımı çekecem diyo :D.Neiştir bu ya.Kahrolsun PKK diyince bu Diyarbakırspor'a ne oluyor bilmiyorum ben.Neyse öle yada böyle nasılsa çıkıcaklar maça.
Biz Her maç istiklal marşından sonra "Şehitler ölmez vatan bölünmez. Kahrolsun pkk" diye bağırıyoruz zaten. Ki olması gerekde bu. Sen istiklal marşını ıslıklarsa Al sana "Kahrolsun pkk !"
Bence Çok doğru bir karar. Yine olaylar çıkacak maçtan önce ve maç içinde. Hiç gerek yok . Çıkmasınlar maça. Ama yumşamaya başladılar. Şimdide Gerekirse paf takımla çıkarız diyorlar.
"Kahrolsun PKK" lafına niye bu kadar sinirleniyorlar ki.O laf PKK'ya değil mi?
Üstlerine alınmasınlar geçsinler...
a2 leri antep deplasmanina gitmemis :) Heralde ruyalarimiz gercek oluyor Diyarbakir ligden gidiyor
Diyarbakırspor A2 takımı bugün Gaziantepspor A2 takımıyla deplasmanda oynaması gereken karşılaşmaya çıkmadı. Geçtiğimiz hafta sonu Gaziantepspor ile Diyarbakırspor arasında Gaziantep'te yapılan Turkcell Süper Lig karşılaşmasında yaşanan olaylar sonrası, Diyarbakırspor A2 takımının bugünkü karşılaşmaya gelmediği öğrenildi.
Diyarbakırsporlu yöneticiler bu konuda bir açıklama yapmadı.
KARAR PERŞEMBE AÇIKLANACAK
Diyarbakırspor Kulübü yönetimi, Galatasaray maçına çıkıp çıkmama ile ilgili kararını Perşembe düzenleyeceği basın toplantısıyla açıklayacak.
Yeşil-kırmızılı kulüp yönetimi Gaziantepspor maçının ardından ''ırkçılık içeren söylemler ve hakemlerin yanlı tutumunu'' protesto etmek için aldığı Galatasaray maçına çıkmama kararı ile ilgili Perşembe günü saat 12.00'de kulüp binasında basın toplantısı düzenleyecek.
İstanbul'da gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı için İstanbul'a giden Başkan Çetin Sümer, akşam Diyarbakır'a dönecek. Sümer başkanlığındaki kulüp yönetimi kendi arasında akşam ve Perşembe sabah yapacağı son değerlendirmenin ardından nihai kararını basın toplantısında açıklayacak.
Öte yandan, Kulüpler Birliği Vakfı'nın yanı sıra bazı siyasiler ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle konuyu değerlendirmeye devam eden kulüp yöneticilerine Galatasaray maçına çıkılması yönünde telkinlerin sürdüğü öğrenildi.
Sporx
Burada da ayrımcılık yapmayalım, ülkeyi bölmeye çalışan 3-5 çapulcunun ekmeğine yağ sürüp genelleme yaparak dışlamayalım kimseyi.
Diyarbakır ligden çekilsin, sonra da bunu bazı kesimler çok iyi kullansın, bizi istemiyorsunuz, her gittiğimiz yerde teröristsiniz diyorsunuz diyerek yapmak istediklerini yapsınlar. Ben bunu istemiyorum, sonuna kadar Diyarbakırspor bu ligde olmalı. Diyarbakırspor'u terör örgütüyle eş görenler, terör örgütü diye itham edenler de cezalandırılmalı. Ayrıştırarak, sen kötüsün diyerek elimize birşey geçmez, birlik, beraberlik önemli.
Tabi bunu sağlayacak kurumların da gerçekten samimi olması gerek ve çözüm olabilecek şeyler yapması gerek. Çekilmekle ya da oynatmamakla bir çözüme kavuşulmaz, daha çok karmaşa olur.
Nerde Yaşıyoruz Yav İstiklal Marşını Islıklayan ve Çetin Sümerin de Hiçbir Yaptırım Yapmadan Yapanlara Pis Pis Bakan Bir Başkandan Daha Ne Beklerim Ben Bu Ne Ya Siyasette Siz Burda Siz Nedir Ulan Bu Sizden Çektiğimiz Sizden Başka Varmı Lan Böyle Türklüğü Aşağılayan. Dağda Siz Mecliste Siz Sporda Siz Galiba Bu Türkiye de En Akıllı Sizsiniz Heralde Babanızın Yeri mi Burası. O Belediye Başkanlarınıda Gördük Kulüp Başkanınıda Gördük. Kimse Bana Çıkıpta Demokrasi Var Saygılı Olun Kardeşçe Falan Demesin Bize Bunları Yapanlara Ben Eyvallah Diyecem Ha Yok Öyle:icon_evil:. Zaten Seneye Askere Gidecem Gider Vatan İçin Şehit Olurum Daha İyi. Hadi Eyvallah Herkese.
Ligden çekiliriz tehdidi sadece ligin temel takımları için etkili bir yöntemdir. Diyarbakırspor ligden çekilse kimsenin yas tutacağını sanmıyorum. Hatta sevinçle karşılanacak bir haber olur.
Bir takımın her maçında olay olmamalıdır. Ben genellemelere karşı olsamda yapılanı görmemekte olmuyor. Sen yapılan tezahüratlara karşıysan ve biz Pkk değiliz diyorsan bunun böyle olduğunu göster. Çünkü orada kahrolsun kürtler yada kahrolsun Diyarbakır'lılar denmiyor. Eğer bu denseydi ayrımcılık,ırkçılık lafı doğru kabul edilebilirdi. Kahrolsun Pkk dendiğinde taraftarında katılır ve olay çözülür. Çünkü sen Pkk değilsin ve desteklemiyorsun.
Olayın dibinde küfür kültürü yatıyor. Sen bu etiketi üstünden attığında Diyarbakır kümeye diyecekler veya Diyarbakırla alakalı bir sürü küfür dönecek. Sen bu etiketi üstüne yapıştırdıkça bunlar yerine farklı şeyler söylenmeye devam edecektir.
Bir zahmette çekilsinler. Ama ligden değil bu takımın üstünden ellerini çeksinler..
Belediye Başkanını herkes tanıyor zaten. Yapılanları abartarak iyice kızıştırıyor, spordan siyaset yapıyor. Bence bu olayı yatıştırması gereken kişiler böyle yaptıktan sonra o stadda olay eksik olmaz ve heryerde böyle olay çıkar. Bir belediye başkanı öyle konuşmamalıydı. D.Bakır a söylenen birşey yok. PKK kahrolsun deyince üstlerine alınıyorlarsa bu onların sorunudur.
Maca cikcaklarmis. Bu diyarbakirin baskanida bi oyle bi boyle suphe duymaya basladim.
Insallah Galatasaray sunlara 6-7 tane atarda bi daha karar verirler