Bu avatar silme konusu daha önce Beşiktaş - F.Bahçe maçından sonra benim başıma gelmişti ve bu konunun üzerine çok gitmiştim...
Çünkü daha önce ondan çok daha ağır ve "tahrik" edici avatarlar koyulup ses çıkartılmamıştı.Benim amacım standartın sağlanmasını belirtmekti.Başka bir zaman koyulan bir avatara ve ya imzaya ses çıkarmayıp aynı düzeyde başka bir avatarın silinmesi haksızlığın daniskasıdır.Ben haksızlığın olduğu heryerde benle alakası olsun olmasın,benim takımım olsun olmasın konuşmaya mecbur hissediyorum kendimi...
Şimdi Volkan'ın fotoğrafını tahrik edici olduğu için avatarlardan kaldırdınız.Aklıma ilk gelen "2 avans 3'te biter", "Kiralık katil Zapo" imzaları avatarları vardı.Peki bunlar tahrik edici değil mi?F.Bahçeli ve Beşiktaşlı arkadaşları kızdırmıyor muydu?Kimse yanlış anlamasın,bana göre müthiş yaratıcılık taşıyan şeyler bunlar.Silinmesi gerekirdi demiyorum zaten.Eğer Volkan'ın avatarı siliniyorsa bunlarda silinmeliydi diyorum.Bizim portakal avatarları silindiği için silinmeliydi diyorum.Yani adil olunması gerektiğini düşünüyorum.Bir bakıma böylesi bir siteye bu yanardönerliğide yakıştıramıyorum.
Soru: Ama olur mu canım; oyun kuralları içerisinde bir hareket. Hakem kart bile göstermedi, falan filan.
Cevap: Kıstas bu değil. Milli bir maçta Emre'nin basın tribününe yaptığı harekete de kart gösterilmemişti.
Yukarıda yöneticimiz böyle bir örnek vermiş.Ee arkadaş bu hareketin avatarı zaten vardı.Ara arada koyuluyor zaten...:D
Buna bir an önce standart getirilmeli...