Printable View
Son Vikingur maçı her ne kadar net bir ölçü olmasa da iyi gördüm ben Beşiktaş'ı.Rakip hakkında konuşmaya gerek yok.Faroe tarifesi bu maçta da devam edecektir.Beşiktaş rahat kazanır.
Alsın artık bir zahmet :)
Şu Q7'nin adamlarla maytap geçmesine bayılıyorum ya :D bu maçtada aynısını bekliyorum Q7'den..
NTV vermez mi maci, burada NTVSpor yayini yok da....
Sürpriz yapabilecek bir takım olduklarını sanmıyorum ama hocaları çok büyük sürprizler yapabilir biraz temkinliyim açıkçası.. Ama takıma güvenim tam , kazanırız ..
Beşiktaş iyi yolda, rahat bir skor, rahat bir oyunla istediği sonucu alır.
Fark atmamız lazım. Artık Avrupada söz sahibi olmalıyız.
Beşiktaş çok rahat kazanır oyun olarak.
Beşiktaş rahat kazanır...
0-1 , 1-2 'lik skorlar yeterlidir fazla beklentiye girip farklı bir atmosferlede karşılaşabiliriz. Bunun örneğini geçtiğimiz yıllarda çok ağır yaşadık.
tek rahatlatan şey maçın Plzen'in kendi stadında değilde Prag'ın stadında olması. Yeterince taraftarı gelemeyecektir , gelseler bile kendi sahalarındaki enerjiyi yakalayamazlar.
Umarım iyi bir sonuçla döner yarın takımlarımız. Eleme maçlarında ülke puanı artıyormu ?
-----------------------------Hakan---------------------------
Erhan-----------Toraman----Sivok-----------------Deli
-----------------------------Ernst---------------------------
Hilbert--------------------------Delgado------------Qua
---------------------Nihat-----------------------------------
--------------------------Nobre-----------------------------
Erhan ? :S
Malesef Erhan olacaksa bu takımın sağ beki bu sene , Q7'lerin Guti'lerin bir önemi yok ...
Erhan yerine Ekrem Dağ olabilirdi. Hilbertle önlü arkalı değişmeli oynarlardı, biri ileri çıkarken diğeri geride kalırdı. Onun dışında iyi bir kadro. Umarım güzel bir futbolla rahat bir galibiyet alırız. SALDIR BEŞİKTAŞ'IM OOOOOOLEEEEEEY...
Şu Messi Fenerbahçede veya Beşiktaş'da olsa Acaba Sergen neler der Messi hakkında :0:
Plzen'i Plzen'de yeneceğiz. :p
Yok biz Plzen'de yeneceğiz. :)
orta sahayı çok boş bırakmış schuster rakipte çok rahat geliyo toparlanmak gerek acilen
Beşiktaş neden bu kadar kötü oynuyor ?
David Limberský 1-0
nerdeyse 2 oluyodu
Beşiktaş çok iyi bir dakikada penaltı kazandı. Plzen çok tehlikeli geliyordu.
penaltı....gol eski kaptan:)
Penaltıdan önce faul yokmuydu Q7 Sanki rakibe şarj yaptı gibime geldi ama..
2 gündür şans bizim takımlardan yana.biraz vuruş becerisi olan rakipler olsa bu maçta da dünde ağır skorlar cıkabilirdi.
Beşiktaş'ın ortasahası biraz pas yapabilen her takım tarafından rahatça gecilebilecek görüntü veriyor an itibariyle.
faul var gibiydi yani ben hakem olsam faulü çalardım muhtemelen ama atlaması hayırlı oldu hakemin
Hakan gününde olmasa maç rahat 3-0 4-0 olurdu. Ve Bjk bir penaltı golüyle turun kapısını araladı ancak ışık var mı derseniz, kesinlikle yok.
Delgado'dan hiç memnun değilim. Yaptığı hiçbirşey yok. Bir posizyonda bomboş önü kaleyi bile tutturamadı göbekten.
Ferrari ve Fink gitmez arkadaş, bunu bilir bunu söylerim. Geçen sene az gol yediysek bunda Ferrari-Sivok tandemi ve Ernst-Fink göbeği % 100 etkendir o kadar. Bunu Schuster'e anlatsın artık birileri. Delgado, Zapo ve Holosko gitsin bir yabancı golcü ve yerli sol açık alınsın ki golcü konusunda isteğim belli. Ayrıca 2. yabancı transferi de yapılırsa Tabata gitsin. FERRARİ VE FİNK MUTLAKA KALMALI.!
Daha ilk mactan not vermemek lazim bence. Ne yung boyz ne de bu mac takimlarimizin durumu hakkinda kanaat olusturamaz. Henuz hazirliklar tamamlanmadi. Eylule kadar Avrupada kalabilirsek kaza olmadan, cok daha etkili olacaklardir sonrasinda.
1-1 bitti maç.
İlk yarı adeta şok olduk 30.dakikada kornerler 8-0 dı.Hakan olmasa maç 3-0 olabilirdi ilk yarıda.Ardından 43 dk kada gelen penaltı golüyle eşitliği sağladık çok bastırdıkm ama olmadı.Takımdan gidecekler belli.Holosko zapo ve delgado gitsin fink ferrari kalsın sivok-toraman ilk yarı saç baş yoldurttu.Necip'in 2. yarı oyuna girmesi takımı özellikle Ernsti epey rahatlattı.
Hilbert için erken daha.Ama bence Ekrem ile oynasa daha etkili olurdu.Rakibin duran toplarda etkili olması türk futbolunun yıllardır kanayan yarası.
Her milli maçta korner olunca korkuyorum:)
şablonumuuz belli 4-2-3-1 olacak gibi guti AMC oynayacak bence efnst imceman olabilir yada necip
Ama schuster ernst guti yanyana önlerinde q7 tabata nihat bobo olur herhalde bakalım:)
Beşiktaş için antreman maçıydı. İnönü'de tur gelir. Oyuncular ve teknik heyette kafa rahattır.
İlk yarı çok kötüydük ancak 2. yarı schuster istediği sistemi oynattı. Oyunun kontrolü tamamen bizdeydi 2. yarı. Necip bu takımda rahat rahat ilk 11 oynar. Quaresma'yı beğendim bu maçta , az oynadı ama hatasız oynadı , kaptırdığı tüm topları da geri kazandı. Hilbert hakkında fikir belirtemeyeceğim izleyip göreceğiz. Ama schuster'in oynatmak istediği sistemi beğendim nolursa olsun. Maç sonunda röportajda Schuster asi ruhunu rıdvana da yansıttı .d Rıdvan bu sistemlemi oynayacak beşiktaş tüm sezon dedi. Schuster evet bu takım bu sistemle oynacak ve bu kaliteye de sahip dedi. Ancak dediğim gibi plzen küçümsenecek rakip değil. Hiçbir zaman Balkan takımlarını ve çek takımlarını küçümsememek gerek. İstanbulda rahat kazanıp tur atlarız. Tüm takımlarımıza başarılar.
Hakan arıkan sen bir tanesin , bence iyisin :) Umaırm alır rüştü abisinden kaleyi. Çok yakışıyor takıma.
Hakan o Liverpool maçını yaşamasaydı bu takımın 1. kalecisiydi.
O kadro ile Liverpool maçı mucize sayılmaz , hakan içinde kafaya takılacak bişey olmaması lazım. O seneki kadromuza baktığımda "bu adamlarla CL'mi oynadık biz yok artık" diyorum kendi kendime.
Yazık oldu ülke puanlarına 3 maçta 6 puan kaybettik bu işin sorumlusu kim ? (3 takımında başlığına yazıyorum, hiçbirini birbirinden ayırmadığım için.)
Öyle deme ahmet 1 yıla yakın psikolog yardımı aldı.Kendini Türkiye gibi bir ülkede Hakan'ın yerine koysana.Gazete okuyup internete giriyorsa zaten bitmiştir herhalde.(Tabikki okumuştur:D)
hakan o maçtan sonra orkun gibi sorunlarım var dedi:D