Printable View
Hemen hemen herkesin inandığına bende katılıyorum.
Trabzonspor'un bu takımı evinde yenmesi sürpriz olmaz. Ancak yense bile turu bırakacağını düşünüyorum. Çünkü Liverpool gol atabilecek güçte. Bu hafta City 3-0 kaybettiler. Umarım Trabzonspor maçında da gol yolları kitlenir ve atamazlar.
Maci kazanacagimizi dusunuyorum ama 1 gol yedimi 3 atmamiz lazim ondan turu gecemiyecegiz.
2-1 alicaz bu maci
İnşallah geçeriz diyorum, çok zor bir ekip geçemezsekte üzülmemek lazım..
trabzon gruplara kalmayı herkesten fazla hakediyo ama işi çok zor bu macta kuyt torres ve gerrard oynamazsa küçükte olsa bi şansı olabilir ama bence liverpool bu maçı ciddiye alır ve turu geçer
Bana Trabzon kazanacak ama yine de eleneceğiz gibi geliyor.Çok zor ama umutsuz olmamak lazım.
Trabzonspor turu geçecek, öyle inanıyorum.
En büyük avantajı Liverpool'a elense bile kimsenin neden elendiniz dememesi olacak ve maça bu rahatlıkla çıkacaklar. Yenebilirler ama eleyebilirler mi orasını maçta göreceğiz.
Trabzonspor'un turu geçebileceğine inanıyorum.Normal sürenin 1-0 bitebileceğini ve maçın uzatmalara gidebileceğini düşünüyorum.Umarım Perşembe akşamı 4te 4 yapmış oluruz.
Trabzon savunma hattı hafta sonu Fenerbahçe maçında SOS verdi. Hem de yoruldu. Ayrıca Glowacki savunmayı toparlayan isim gibi görünüyordu ve bu maçta forma giyemeyecek. İnşallah benim düşündüğümün tersi olur fakat ben Liverpool'un eğer Trabzonspor'un üzerine gelirse en az 2 gol bulacağını düşünüyorum.Skor tahminimi 2-2 ya da 1-2 Liverpool lehine. İnşallah beni yanıltır karadeniz ekibi... Başarılar Trabzon....
Formunun zirvesinde olan Trabzonspor bir o kadar çöküşte olan Liverpool'u yener ve turu geçer.
Trabzon şu anda 4 büyükler içinde en iyi top oynayan takım.. Dünkü maçta ekstra efor sarfettiler yorgunluk belirtisi olmaz umarım takımlarımız artık alışmalı yogun mac trafıgıne..
Insallah hersey gonlumuze gore olur , Yunus'a katılıyorum 4 takımla Avrupa Ligi'ne gideriz inşallah.. Tahminim 2-0 TS..
Trabzonspor alır umarım maçı ve turu geçer.Ama işleri oldukça zor.
Liverpool iyi başlamadı sezona,trabzon ise geçtiğim yıllara nazaran daha derli toplu,oturmus kadro ve iyi oyunla başladı,trabzonun yeneceğini düşünüyorm ancak turu kim geçer o konuda tahminim yok
Trabzon elerse büyük sükse yapar inşallah kazanırız.
Trabzon bizim maçta oynadığı gibi oynasın epey zorlayacaktır Liverpool'u.Ama turu geçerler mi bilemiyorum.Zor olacak ama imkansız değil.
inşAllah geçer turu Trabzon...
Trabzon bu maçta gol falan yemez şimdiden söyleyeyim.Onur Kıvrak olağanüstü bir kaleci...1 gol bulabilirse maçı uzatmalara ordan da penaltılara taşır.Ordan sonrası şansa kalmış...
Trabzon turu geçemese bile liverpoolu çok zorlayacak
Geçenlerde arkadaşlarla konuşurken En kolay kura Trabzonspor'a en zor kura Fenerbahçe ve Galatasaray'a diye konuşmuşduk :) Nitekimde ilk maçlar sonucu bir nebze olsun doğru oldu . . .
Trabzon kendi sahasında o seyirci ile İngilizleri sahaya gömer gibime geliyor.Ne olursa olsun turu geçemeseler bile kimse çıkıpta yazıklar olsun diyemeyecek ;) Ama Trabzonspor'un turu geçmesini can-ı gönülden istiyorum. . .
Torres ve Gerrard maç kadrosuna alınmamış.
Trabzonsporlu oyuncular ve taraftar eğer kaybetmenin çok önemli olmadığı düşüncesiyle hareket ederse ve kazanıp turu geçeceklerine inanırlarsa şu sıralar pek iyi durumda olmayan Liverpool'u formada olan Trabzonspor eleyebilir bence.İşleri kolay değil yine de.Umarım Trabzonspor turu geçen taraf olur.
adnan aybaba
yarın fotomaç'ta trabzonsporla ilgili yazı yazacağım. eğer şenol güneş onu okursa liverpool'u elemek işten bile değil.
:D
Trabzon maçı alabilir. golü erken bulurlarsa çok daha iyi olur..
Torres ve Gerrard'ın olmaması büyük avantaj. İnşl. turu geçecek Trabzonspor.
Torres, Gerrard, Mascherano, Agger, Jovanovic gibi adamlarını Trabzon'a getirmemişler. Umarım şansda Trabzon'un yanında olur.
zor gençler Liverpool ne yapar eder bu maçı aLır ...
Young Boys Fenerbahçe'yi eleyebilyorsa, Tottehnam'a kafa tutabiliyorsa, Braga Sevilla'yı eleyebiliyorsa, Trabzonspor'da Liverpool'u Avni Aker'e gömebilir. Hemde en uygun zaman bunun için, Liverpool kötü bir dönemde, Trabzonspor'da tam tersine bomba gibi :) Liverpool hücum oyuncularını durdurmak anahtar. Her türlü gol bulacak Trabzonspor yeterki yemesinler.
adam komik beyler :DQuote:
arkadaşlar liverpool'da torres ve gerard yokmuş. trabzonspor eleyemezse bu liverpool'u şenol güneş istifa etmeli. yerine en büyük aday abim.
İşte Liverpool primi!
UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda İngiltere'nin Liverpool takımı ile karşılaşacak Trabzonspor'da tur primi 20'şer bin avro olarak belirlendi.
Bursaspor'u yenerek Süper Kupa'yı müzesine getiren, lige de Ankaragücü ve Fenerbahçe galibiyetleriyle başlayan bordo-mavililer, ilk maçta aldığı 1-0'lık yenilginin rövanşında karşılaşacağı rakibi karşısında turu geçecek sonucu almaya çalışacak.
Bordo-mavilil takım, Liverpool karşısında turu geçmesi halinde Aston Villa'dan sonra ikinci kez bir İngiliz takımını eleyecek ve tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmış olacak.
Bordo-mavililerin tur atlaması için rakibini 2 ya da daha üstünde farklı skorla yenmesi gerekiyor. Karşılaşma Karadeniz ekibinin 1-0'lık üstünlüğüyle biterse uzatmaya gidecek, Bordo mavililerin diğer 1 farklı galibiyetlerinde veya beraberlikte ise Liverpool, turu geçen takım olacak.
ŞENER: ''SEVİNÇ YAŞATMAK İSTİYORUZ''
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 34 yıl sonra sahalarında konuk edecekleri Liverpool'u eleyerek Trabzon'a, tüm Türkiye'ye büyük bir sevinç yaşatmak istediklerini söyledi.
Teknik direktör Şenol Güneş ile birlikte bordo-mavili takımın sezona iyi bir başlangıç yaptığını ifade eden Şener, ''Süper Kupa'yı kazandık ve lige iyi başladık. Takımıma güveniyorum. Liverpool'u elersek büyük bir iş yapmış oluruz. Yarın umarım sahadan turu geçecek sonuçla ayrılacağız'' diye konuştu.
20'ŞER BİN AVRO PRİM
Trabzonspor'da, Liverpool'un elenmesi halinde futbolculara verilecek tur primi de belli oldu.
Kulüp başkanı Sadri Şener, turun geçilmesi halinde kişi başına 20 bin avro tur primi vereceklerini açıkladı.
TARAFTAR EFSANE FORMALARLA GELECEK
Trabzonspor taraftarı Liverpool ile yapılacak maça efsane formayla gelmeye hazırlanıyor.
2 Ağustos Trabzonsporlular Günü öncesinde TS Club tarafından satışa sunulan 1976-1977 sezonunda giyilen çubuklu formanın birebir aynısı olan efsane formaya yoğun ilgi gösterilirken, Liverpool maçında taraftarın tribünde efsane formayla takımı desteklemek için kampanya başlattıkları bildirildi.
Taraftar forumlarında ve sosyal paylaşım sitelerinde bu organizasyonla ilgili konular açılırken, tüm taraftarlar, Liverpool maçında takımı efsane formayla destek vermeye davet edildi.
BİLETLER SATIŞTA
Karşılaşmanın biletleri bu sabah Sadri Şener Sosyal Tesisleri'nden de satışa çıkarılırken taraftarlar biletlere yoğun ilgi gösteriyorlar.
Saat 14.00'e kadar yalnızca Taraftar Kart sahiplerine satış yapılmasına karşın gişe önlerinde kuyruklar oluşturuyor.
Biletlerin kale arkası tribün 50 lira, Türk Telekom tribünü (Maraton) 100 lira, kapalı kenar (A,D,E,H) 150 lira, kapalı orta (B,C,F,G) 200 lira ve VIP tribün 300 liradan satışa sunuluyor.
HIRVAT HAKEM YÖNETECEK
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Hırvat hakem Ivan Bebek yönetecek.
Bordo-mavili takımın da karşılaşmaya Onur, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Ceyhun, Selçuk, Colman, Yattara, Umut ve Teofilo 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.
Karadeniz ekibinde Glowacki ve Engin Baytar'ın yarınki maçta forma giyemeyecekleri bildirildi.
Bu arada Trabzonspor'un kaptanı İbrahima Yattara, uzun bir aradan sonra ülkesinin milli takım kampına çağrıldı. Yattara'nın, Gine Milli Takımı'nın 2012 Afrika Kupası eleme maçları çerçevesinde 5 Eylül'de Etiyopya ile oynayacağı maçın aday kadrosuna davet edildiği belirtildi.
LigTv
Torres ve Gerrard Avni Aker'e gelemiyor
Yattara'nın Steven Gerrard'a Avni Aker'de çalım atma hayalleri suya düştü...
http://u.goal.com/91300/91349_news.jpg
Liverpool Menajeri Roy Hodgson, Fernando Torres ve Steven Gerrard'ın Trabzonspor ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi play off turu rövanş maçının kadrouna almadığını açıkladı.
inşallah trabzon eler ama ben bir farkla yine liverpool'un yeneceğini düşünüyorum 1-2 skor tahminim .
Gerrard,Torres,Agger,Mascherano yok Liverpool'da.
eler trabzonspor liverpool'u
Maxi Rodriguez'de yok.Jovanovic'de heralde listeye alınmadı.
Umut kadro dışı!
Trabzonspor'da Liverpool sınavı öncesi şok gelişme! Şenol Güneş, Umut Bulut'u maç kadrosuna almadı!
Bordo mavili ekipte zorlu Liverpool maçı öncesi Umut Bulut şoku yaşanıyor! Şenol Güneş Toolouse'un kadrosuna katmak istediği forvet oyuncusunu kadro dışı bıraktı.
Deneyimli teknik adamının Fransız takıma gitmek istediği belirtilen Umut'un, tarihi maç öncesi kafasının karışık olduğu için kadroya almadığı tahmin ediliyor.
Bilindiği gibi Fransa 1. Ligi takımlarından Toulouse, Umut içim Trabzonspor'a resmi teklifte bulunmuştu!.. Fransız kulübü yetkilileri Trabzon'a gelerek bordo mavili yöneticilerle masaya oturmuştu.
Ancak kulübün genel sekreteri Hasan Yener, Toulouse'nin kendilerine dün Umut Bulut için bir transfer önerisinde bulunduğunu belirterek, ''Ancak bu futbolcuyu verme gibi bir düşüncemiz yok'' ifadelerini kullanıp transfer süresinin bitimine az bir süre kaldığını ve böyle bir transferin gündemlerinde bulunmadığını kaydetmişti.
Teknik Direktör Şenol Güneş de basın toplantısında Güneş, Umut Bulut'a Toulouse takımından gelen transfer önerisinden haberinin olmadığını belirtmişti.
(LİG TV)
Liverpoolda çok önemli isimler yok neden olmasın liverpool gerrardısz pek birşey ifade etmiyor zaten
Bu Liverpool şimdi elenmezse bir daha nasıl elenir ? Haydi Karadeniz Fırtınası es bu gece...
mascherano oynamıyacak galiba.