Printable View
Ankaragücü yeni teknik direktörüyle geçen hafta kazanmayı bildi ve moralliler.Bizim takımda aslında 2-3 maçtır iyi oynuyor ama istediğimiz sonucu alamıyoruz.Son 3 deplasmandır yenildiğimizi düşününce yine çok zor bir maç olucak berabere bitebilir diye düşünüyorum..
O kadar da değil. Galatasaray kazanır ve kazanacaktır da...
büyük ihtimal kaybederiz hagi gider.
Kaybedeceğiz.
Kazanmak hayal gibi, umarım 1 puan çıkartırız.
Kar erisinde önce kazanmak, kaybetmek kalsın (:
Ankaragücünün puan alacağını düşünüyorum
Galatasaray'ın çöküşünün süreceğini ve Ankaragücü'nün kazanacağını düşünüyorum...
Kısmetse maçta olacağım.Yani kaybedeceğiz :)
Rijkaard A.Gücü maçından sonra gitmişti.Yönetimden aynı şeyi Hagi için bekliyorum:DYeniliriz Hagi'de gider
zor bir maç olacak bence GS 1 puan alacaktır
İnşallah ağır bir mağlubiyet alırızda Hagi gider.Şöyle bir kadro bekliyorum:
Zapata
Çağlar G.Zan Serkan H.Balta
Kewell
Stancu Ayhan
Mustafa Sarp Sabri
Servet
Hagi bu herşey beklenir.
Galatasaray kazanacaktır bu maçı.
Galatasaray puan kaybedecektir diye düşünüyorum.
Hagi'nin teknik direktörlüğü Tugay İlk 11'i söylüyor Hagi de mevkiler için random tuşuna basıyor. :D
Baros yarın için kadro dışı .
Cezalıydı zaten Baros normal olarak kadro dışı : )
İleride Kewell, solda Stancu oynarsa hiç şaşırmam.
Sol kanat Hagi'nin oyuncu harcama alanı. Misimovic,Emre Çolak, Insua sırada Stancu.
Fenerbahçe maçında Baros oynayabilir sol kanat yani. :)
Emre Çolak'ı harcayamaz umarım. Sonradan girip iyi performans verdiği maçlar da oldu. Ona güveniyorum ben, gelecekte iyi olacak. :)
Arda gidecek deniyor sene sonu. Emre Çolak monte edilebilir bölgesine.
Maçla alakasız oldu biraz ama muhabbet burada geldi.
Maç içinse, oy vermeye içim elvermedi. Puan kaybedeceğimizi düşünüyorum.
Robert Vittek dün yapılan antrenmana katılmadı grip sebebiyle, tamda form tutmuşken kötü oldu ama maç saatine yetişecekmiş. Güven, Cerny, Aydın, Murat ve İshak hafif sakatlıkları var ama onlar forma verilirse oynayacaklar.
Beklediğim kadro;
______Özden
Uğur - Rajnoch - Aydın - Klukowski
----------Adem - Sapara
Gabric -------Sestak -------------Murat
----------------Vittek
Zor maç olacak, ancak kazanacağımızı düşünüyorum.
İlk 11: Zapata, Lucas Neill, Servet Çetin, Hakan Balta, Çağlar Birinci, Lorik Cana, Ayhan Akman, Aydın Yılmaz, Pino, Harry Kewell, Bogdan Stancu.
Aydın ???!
Yedekler: Ufuk Ceylan, Gökhan Zan, Arda Turan, Barış Özbek, Mustafa Sarp, Kazım Kazım, Yekta Kurtuluş.
Klasik 4-4-2 hadi bakalım.
aydın ve ayhan çok garip
Aydın'ı MC oynatma çılgınlığında bulunmazsa klasik 4-4-2 oynayacağız galiba.
Aydın'ın oynaması ise; Allah akıl fikir versin. :)
Hayret Aydın gol atmış...
Bu gol bana gelsin. :) Israrla altını çizerken Aydın'ın ismini biliyordum böyle bir şey olacağını, gerçi Aydın'ın doğru zamanda doğru yerde olmak dışında pek bir katkısı yoktu gol, esas pay muhteşem ara pası ile Kewell ve güzel çalımları ile Pino'nun.
Beğenmediğiniz Aydın Gol Attı :n: :D:D
Şu Yekta çok iyi oyuncu inşallah onu derbide sahada görürüz.Kadıköy'de ki maçın en iyilerinden Pino'nun formunu bulması önemli bu arada derbi öncesi:D.
Golde ofsayt gibi duruyor aslında...Aydın bi başka durmuş orda :D
Galatasaray köşe gönderi düşmanı :)) Sanırsam geçen hafta da Arena'daki köşe gönderini kırmışlar sapından dikmişlerdi köşeye :) Her hafta 1 köşe gönderi gidiyor :))
İlk anda bana da ofsayt gibi geldi, sonra çizgi çekerek gösterdikleri tekrarda kafam karıştı. İnce bir ofsayt pozisyonu, oyunculardan bile farkeden yok kimse itiraz etmiyor gördüğüm kadarıyla.
Pozisyon ofsayt maalesef. Hakemi eleştirelim diyeceğim de hakem tartışmaları zirvede olur, bizim alakamız yok.
Cana'nın gördüğü sarı kart çok ucuzdu. Vasatın üzerinde bir oyun ortaya koyduk ilk yarıda, Pino ve Kewell öne çıkan isimler oldu.
Kewell degil 40, 45 yasina kadar bu takimin icinde olsun. Gol ofsayt gibi geldi bana da ama bu sezon baya bi aleyhimize pozisyon oldu bunu da görmezden gelelim :D