vay be sen aurelio gibi adamı hemde türk statüsünde egoların yüzünden kaptır sonra josica nın peşine düş..İlginç.
vay be sen aurelio gibi adamı hemde türk statüsünde egoların yüzünden kaptır sonra josica nın peşine düş..İlginç.
Josico gelirse; Xabi, Senna gibi isimlerin geçti bir transfer döneminde alındığı için komedi olur.Colsa bile daha iyidir...Aslında bu ikisini de alıp paranı çöpe atacağına ya git iyi bir ön libero al ya da Selçuk'a , Maldonado'ay güven![]()
Lig Tv haber bültenine Marca gazetesinden biri bağlandı Josico ile kayıt dışı konuştuğunda Fenerbahçe'ye gelmek istediği söylemiş.Eğer kulüpler anlaşırsa yarın İstanbul'a gelebilirmiş.
Gelirse rezalet olur kanımca ası alamadık yedeğini alalım.
Kariyer desen yok, son dönemlerde formda desen değil geçen sezon topu topu 857 dakika oynamış. Daha genç şans bulur değerlendirir desen, o hiç değil. Bu adamın neyi bizim yönetimi cezbetti cidden merak ediyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Uydurma bir haberdir arkadaşlar, inanmayın. Marca yazmış bu haberi Ispanya'da. Bu gazete daha önce 15 tane transfer senaryosu yazdı bize 2'i doğru çıktı : Güiza ve Aragones. Bence doğru değil. Dünyaca ünlü yıldız olsa yaşını kapatır ismiyle misal Carlos. Öyle bir oyuncuda değil. Alınan kombinelere yazık, insan onlara üzülür de iyi bir transfer yapar.
şaka gibi bu adamı anadolu külüplerinde bile almam ben bu adamı
hadi geldi diyelim yıllık en az 3 m.yuro ya oynar:S
Carlos gibi biri gelse neyse ama bu Josico 32 yaşında ve pekte parlak bir transfere benzemiyor.
Aurelio'nun yerini Josico dolduramaz kesinlikle.Daha iyi bir transfer yapabilirdi Fenerbahçe o bölgeye.
Ntv'de şu anda 2 yıllık anlaşıldığı yazıyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hiç gerek yoktu böyle bir transfere tam anlamıyla "gereksiz" bir iş oldu Kontejyan doldu boşu boşuna
Aragones Senna'yı istiyordum o bölgeye ama olmadı, bugün de Önder'le doldurmaya çalıştık dedi. Josica'yı sordular, yarın gelecekmiş dediler ve Aragones de hiç haberi yokmuş gibi "Eğer gelecekse iyi bir oyuncu, faydalı olacaktır" dedi.
Ama yönetim hoca isterse diyor, Aragones'in de yarın gelip gelmeyeceğinden haberi yoksa, bu nasıl durumdur diyorum kendi kendime.
"YÜCE ATATÜRK"
*Senna'ı almak istiyoruz
-Yok satmayız Yedeğini verelim ?
* Hmm ... Olur
Gordon olayı gibi oldu![]()
Colsa gelseydi keşke. Josico sonbaharınında sonbaharında. Resmi sitede açıklama yok umarım almayız.
Bence bu adam çok iyi bir performans göstericek .
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ben Fenerbahçe yönetiminin bu oyuncuyu tanıdığını bile sanmıyorum. Aragones mutlaka bu ismi vermiştir. Hocanın istediği bir oyuncuysa demek ki faydalanacak. Tabi Maldonado'yu da hoca istemişti o da ayrı konu.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bu transfer hakkında söylenecek çok şey var. Resmi olarak açıklansın bakalım.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Josica kesin olarak geldiyse bence yanlış bir transfer olur.Hem yaşlı hem bilinmedik bir oyuncu.Umarım performansıyla beni yanıltır ve yediklerimi yutarım..
Maldonado çok daha iyi bir futbolcudur josico tamamen gereksiz bir transferdir edgar davids gelse çok daha iyiydi açıkcası
10 milyon € geldi, UEFA'dan bu para ile Josico alındı ama; herkesin üstünde kuşku olması doğal çünkü; hiz izlemedik. Josico'nun takıma ısınması uzun sürerse anca ikinci yarı gerçek perforansını görebiliriz.
Xabi ya da Senna'dan birini garanti görüyorlardı herhalde onlar olmayınca da gündemde olmayan gelmesi kolay olan bir oyuncu alındı.
Bİrde bonservis verecek miyiz bu oyuncuya bonservis ödersek iyice saçma olur.
resmi sitede Aragones'in maç yorumları kısmında Josico ile ilgili kısım yok...
Ya başka bir sürpriz isimle anlaştılar ya da şu maç yorumları tamamlandıktan sonra resmi açıklamayı yapacakları için koymadılar. Ama yarın kura çekiminden sonra da açıklayabilirler arada kaynaması için çünkü gelen Josica olacağı için tepki gelmesi yüksek.
"YÜCE ATATÜRK"
Gordon olayını hatırlattı bana gelişi.Umarım sonuda öyle olmaz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yahu Gordon transferi ile Josico transferinin ne alakası var? Nasıl bir benzetmedir bu? Josico tamamen Aragonesin referansları sonucunda alınmış bir futbolcudur. Yoksa yönetim ne diye bilinçsiz iş yapsın. Beşiktaş Gordon'u aldığında sağlık kontrolünden bile geçirmemişti.
(/s)
Josi gelme istemiyorum seni..
Git torunlarınla oyna sen! diyesim geliyor ama
çok acımasız değilim![]()
Josico açıkcası açıkcası gündeme gelen isimlerden sonra heleki yaşı dolayısıyla büyük hayalkırıklığı yaşatacaktır ama çokta ön yargılı olmamak lazım.Aragones istediyse bir bildiği vardır.Göreceğiz nasıl bir performans sergileyeceğini zamanla..
http://www.haberler.com/besiktas-in-...elfeld-haberi/
So what?
Saike
Ama Gözünde ki Problemi göremedilier..![]()