Sayfa 136 / 142 İlkİlk ... 3686126134135136137138 ... SonSon
4,051 ile 4,080 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

vay be sen aurelio gibi adamı hemde türk statüsünde egoların yüzünden kaptır sonra josica nın peşine düş..İlginç.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Josico gelirse; Xabi, Senna gibi isimlerin geçti bir transfer döneminde alındığı için komedi olur.Colsa bile daha iyidir...Aslında bu ikisini de alıp paranı çöpe atacağına ya git iyi bir ön libero al ya da Selçuk'a , Maldonado'ay güven

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Josico'nun Fm profili.En azından iyi kötü bir fikir vermesi için..

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Lig Tv haber bültenine Marca gazetesinden biri bağlandı Josico ile kayıt dışı konuştuğunda Fenerbahçe'ye gelmek istediği söylemiş.Eğer kulüpler anlaşırsa yarın İstanbul'a gelebilirmiş.

Gelirse rezalet olur kanımca ası alamadık yedeğini alalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kariyer desen yok, son dönemlerde formda desen değil geçen sezon topu topu 857 dakika oynamış. Daha genç şans bulur değerlendirir desen, o hiç değil. Bu adamın neyi bizim yönetimi cezbetti cidden merak ediyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Uydurma bir haberdir arkadaşlar, inanmayın. Marca yazmış bu haberi Ispanya'da. Bu gazete daha önce 15 tane transfer senaryosu yazdı bize 2'i doğru çıktı : Güiza ve Aragones. Bence doğru değil. Dünyaca ünlü yıldız olsa yaşını kapatır ismiyle misal Carlos. Öyle bir oyuncuda değil. Alınan kombinelere yazık, insan onlara üzülür de iyi bir transfer yapar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

şaka gibi bu adamı anadolu külüplerinde bile almam ben bu adamı

hadi geldi diyelim yıllık en az 3 m.yuro ya oynar:S

Carlos gibi biri gelse neyse ama bu Josico 32 yaşında ve pekte parlak bir transfere benzemiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aurelio'nun yerini Josico dolduramaz kesinlikle.Daha iyi bir transfer yapabilirdi Fenerbahçe o bölgeye.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ntv'de şu anda 2 yıllık anlaşıldığı yazıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hiç gerek yoktu böyle bir transfere tam anlamıyla "gereksiz" bir iş oldu Kontejyan doldu boşu boşuna

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aragones Senna'yı istiyordum o bölgeye ama olmadı, bugün de Önder'le doldurmaya çalıştık dedi. Josica'yı sordular, yarın gelecekmiş dediler ve Aragones de hiç haberi yokmuş gibi "Eğer gelecekse iyi bir oyuncu, faydalı olacaktır" dedi.

Ama yönetim hoca isterse diyor, Aragones'in de yarın gelip gelmeyeceğinden haberi yoksa, bu nasıl durumdur diyorum kendi kendime.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

*Senna'ı almak istiyoruz
    -Yok satmayız Yedeğini verelim ?
    * Hmm ... Olur

Gordon olayı gibi oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Colsa gelseydi keşke. Josico sonbaharınında sonbaharında. Resmi sitede açıklama yok umarım almayız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bence bu adam çok iyi bir performans göstericek .
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Aragones Senna'yı istiyordum o bölgeye ama olmadı, bugün de Önder'le doldurmaya çalıştık dedi. Josica'yı sordular, yarın gelecekmiş dediler ve Aragones de hiç haberi yokmuş gibi "Eğer gelecekse iyi bir oyuncu, faydalı olacaktır" dedi.

Ama yönetim hoca isterse diyor, Aragones'in de yarın gelip gelmeyeceğinden haberi yoksa, bu nasıl durumdur diyorum kendi kendime.
    Milan Shevchenko'yu alıyor Ancelotti gazeteden öğreniyor transferi Aragones'inde haberi yoktur yarın öğrenir (:

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben Fenerbahçe yönetiminin bu oyuncuyu tanıdığını bile sanmıyorum. Aragones mutlaka bu ismi vermiştir. Hocanın istediği bir oyuncuysa demek ki faydalanacak. Tabi Maldonado'yu da hoca istemişti o da ayrı konu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu transfer hakkında söylenecek çok şey var. Resmi olarak açıklansın bakalım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Josica kesin olarak geldiyse bence yanlış bir transfer olur.Hem yaşlı hem bilinmedik bir oyuncu.Umarım performansıyla beni yanıltır ve yediklerimi yutarım..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maldonado çok daha iyi bir futbolcudur josico tamamen gereksiz bir transferdir edgar davids gelse çok daha iyiydi açıkcası

Nesil
    2006

10 milyon € geldi, UEFA'dan bu para ile Josico alındı ama; herkesin üstünde kuşku olması doğal çünkü; hiz izlemedik. Josico'nun takıma ısınması uzun sürerse anca ikinci yarı gerçek perforansını görebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Xabi ya da Senna'dan birini garanti görüyorlardı herhalde onlar olmayınca da gündemde olmayan gelmesi kolay olan bir oyuncu alındı.

Bİrde bonservis verecek miyiz bu oyuncuya bonservis ödersek iyice saçma olur.

resmi sitede Aragones'in maç yorumları kısmında Josico ile ilgili kısım yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ya başka bir sürpriz isimle anlaştılar ya da şu maç yorumları tamamlandıktan sonra resmi açıklamayı yapacakları için koymadılar. Ama yarın kura çekiminden sonra da açıklayabilirler arada kaynaması için çünkü gelen Josica olacağı için tepki gelmesi yüksek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gordon olayını hatırlattı bana gelişi.Umarım sonuda öyle olmaz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Yahu Gordon transferi ile Josico transferinin ne alakası var? Nasıl bir benzetmedir bu? Josico tamamen Aragonesin referansları sonucunda alınmış bir futbolcudur. Yoksa yönetim ne diye bilinçsiz iş yapsın. Beşiktaş Gordon'u aldığında sağlık kontrolünden bile geçirmemişti.
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Josi gelme istemiyorum seni..
    Git torunlarınla oyna sen! diyesim geliyor ama
    çok acımasız değilim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Josico açıkcası açıkcası gündeme gelen isimlerden sonra heleki yaşı dolayısıyla büyük hayalkırıklığı yaşatacaktır ama çokta ön yargılı olmamak lazım.Aragones istediyse bir bildiği vardır.Göreceğiz nasıl bir performans sergileyeceğini zamanla..

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Yahu Gordon transferi ile Josico transferinin ne alakası var? Nasıl bir benzetmedir bu? Josico tamamen Aragonesin referansları sonucunda alınmış bir futbolcudur. Yoksa yönetim ne diye bilinçsiz iş yapsın. Beşiktaş Gordon'u aldığında sağlık kontrolünden bile geçirmemişti.
    http://www.haberler.com/besiktas-in-...elfeld-haberi/
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ama Gözünde ki Problemi göremedilier..

Mesaj Yetkileri