1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Data Editör İle İlgili Bir Soru

Default Data Editör İle İlgili Bir Soru

Merhaba,
    Arkadaslar Ben Data Editöre Girip Kulup Kuruyorum Clubs Bölümüne Tıklayıp O bölümle İlgili HErşeyi Dolduruyorum Sonra Hiç Bir Şey Yapmadan Kaydedıorum Kaydedıldekden Sonra Oyuna Girıyorum Tabi Önümede Data Secenekleri Çıkıor Ben Kendi Yaptıgımı Seçip Oyun Yaratıyorum Buraya Kadaar Herşey Güzel Ama Oyunda Kurdugum Takım Gözükmuyor Ne Yapmalıyım Acil Yardımınıza İhtiyaçım Var Şimdiden HepinizeTeşekkür Ederim İyi Akşamlar

Yaptığını farklı kaydet mi yapıyorsun yoksa direk kaydet mi?

Kurdugun takımı herhangi bi lige kaydetmemiş olabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takımı eklediğin ligden bir takımı çıkarman lazım...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Takımı oyuna eklemek için öncelkle bir lig belirlemen lazım Ondan sonra o ligden bir takımı çıkarman lazım ... Mesela X takımı TSL'ye eklemek için TSL'den bir takımı o ligden çıkarman lazım eğer takım çıkarmazsan Türkiye datası olduğu gibi kaybolur

Yeni konu açmayayım dedim,bende bir sorunumu belirtmek istiyorum.Data editörü açmak istediğimde "XRC Resource 'MainFrame' (class 'wxFrame') not found!" diye bir hata veriyor.Arıyorum heryerde ama çözümü bulamadım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ParduS View Post
    Yeni konu açmayayım dedim,bende bir sorunumu belirtmek istiyorum.Data editörü açmak istediğimde "XRC Resource 'MainFrame' (class 'wxFrame') not found!" diye bir hata veriyor.Arıyorum heryerde ama çözümü bulamadım.
    aynı hatayı bende alıyorum sorun ne ve nasıl çözebilirim bir bilen yardımcı olursa sevinirim

ParduS ve Romeo3405 nickli arkadaşlarsa yaşanan problem bendede var yardım edebilecek varmı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Batik View Post
    Merhaba,
    Arkadaslar Ben Data Editöre Girip Kulup Kuruyorum Clubs Bölümüne Tıklayıp O bölümle İlgili HErşeyi Dolduruyorum Sonra Hiç Bir Şey Yapmadan Kaydedıorum Kaydedıldekden Sonra Oyuna Girıyorum Tabi Önümede Data Secenekleri Çıkıor Ben Kendi Yaptıgımı Seçip Oyun Yaratıyorum Buraya Kadaar Herşey Güzel Ama Oyunda Kurdugum Takım Gözükmuyor Ne Yapmalıyım Acil Yardımınıza İhtiyaçım Var Şimdiden HepinizeTeşekkür Ederim İyi Akşamlar
    Anladığım kadarıyla yeni bir takım oluşturup kaydediyorsun. Oyuna girdiğinde bu takımın görünmesi için herhangi bir lige dahil etmen gerekiyor.

"XRC Resource 'MainFrame' (class 'wxFrame') not found!"

Bu problemi yaşayan arkadaşlarımız ise şunu denesinler. Aşağıda verdiğim dosyayı

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2008\editor data

içine atsınlar.

http://rapidshare.com/files/14121805...Frame.xrc.html

Sorunun çözülüp çözülmediği ile ilgili burdan bilgi paylaşırsanız sevinirim.

dediğini yaptım disco ama bende bir sorunla karşılaşıldı kapamtılması lazım diyor her editöre girdiğim zaman

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2008

buraya aşağıdaki dosyayı atmayı deneyiniz.

http://rapidshare.com/files/14146002..._data.rar.html

tamamdır benim sorunum çözüldü disco teşekkür eerim yardımın için

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben teşekkür ederim. Sorun çözüldüğüne göre ve diğer sorunlarada gerekli cevaplar verildiğine göre konuyu kilitliyorum.

Mesaj Yetkileri