Sayfa 11 / 1204 İlkİlk ... 91011121321611115111011 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Yeni Stadın Locaları Satılmadımı ? Ayrıca Başkan Yapacağımız Transferler Ses Getirecek Diye Açıklama Yaptı...Yapmayacak Olsalar Böyle Bi Açıklamayı Neden Yapsınlar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    İstedigimizi parayı verip alırız Baros,Meira,Lincoln örneginde oldugu gibi ,

Siz raad olun ya yeni yıldızlar geliyor
    onları alırken siz istediğiniz parayı vermediniz, klüplerinin istediği parayı verdiniz tıpkı diğer transferlerde olduğu gibi.. Hamit için Bayern 10 mn € dan aşağı inmez, hadi verin..

Ayrıca yukarda yazılan oyuncular (meira hariç) klüpleriyle sorunluydular..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Mustafa Sarp transferi geLecek sezon için zaten orta aLanı çok iyi oLan GaLatasaray için daha büyük güç oLacaktır. TopaL, Barış, Ayhan ve Sarp orta sahası rahatça taşıyacaktır GaLatasarayı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bir transfer haberi oluyor dogrudur yada yalandır hemen fenerli arkadaslar gelip buraya saçma sapan yorumlar atıyor , ''İmkansız , alamassınız'' ,

@FenerBahceLi vbmenu_register("postmenu_1441246", true);

Hamit'e belki o fiyat cok dahada asagı çekilebilirsi alabilir Galatasaray o miktarı degil Galatasaray hiçbir Avrupa takımı vermez gibime geliyor.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Alamazsınız demek saçma sapan değil ki? yazanın fikridir o. doğru ya da yanlış, ama saçma değil..

Ayrıca benim anlatmak istediğim Bayern Hamiti bırakmaz bu yüzden de o fiyatı aşağı çekmez..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Alamazsınız demek saçma sapan değil ki? yazanın fikridir o. doğru ya da yanlış, ama saçma değil..

Ayrıca benim anlatmak istediğim Bayern Hamiti bırakmaz bu yüzden de o fiyatı aşağı çekmez..
    İyide öyle bir yazıyosunuz ki Galatasaray'ın bütçesi tepecik belediyesporun hamiti istemesi gibi oluyor..Yani anlamıyorum kendinizde M.city bütçesi var felan mı sanıyorsunuz..

Galatasaray lincoln meira Baros bunların hepsi 5+ mn euronun üzeri transferler..

Yani kendi takımlarına ronaldinho, Adrianonun geleceğine inananlar hamit transferi için kafa buluyor..Komik..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Neyse siz benim demek istediğimi anlamadınız..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Fanatikte Lucho ve Capel transferi yazıyor yuh diyorum artık.Bütün takımlara karşı iyice abarttılar ya.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Galatasarayımızın Futbol Komitesi Üyesi Haldun Üstünel, transferdeki en büyük rüyasını açıkladı. Üstünel, Werder Bremen maçı öncesi "En büyük idealim Arda’nın solda, Hamit Altıntop’un sağda oynadığı bir Galatasaray takımı. Ben, Hamit altıntop kadar komple bir futbolcu görmedim. Nereye koysan, orada oynuyor. Hem de çok iyi oynuyor. Son dönemde Milli Takım’ın kazandığı en önemli futbolcu" açıklamasını yaptı.

Üstünel, bu iddialı yorum üzerine "Hamit Altıntop Türkiye’ye gelmez" yanıtını alınca da daha da iddialı bir ifade kullandı: "Çok sayıda ’Gelmez’ denen oyuncuları getirdik. Yazı bekleyin, görürsünüz." Haldun Üstünel, 2008’in son derbisi olan Galatasaray-Beşiktaş karşılaşması için Hamit Altıntop’u Ali Sami Yen Stadı’na özel olarak davet etmişti. Üstünel’in davetini kırmayan Bayern Münihli yıldızı Ali Sami Yen’de gören sarı-kırmızı taraftarlar önce çok şaşırmış, sonra da büyük bir beklenti içine girmişti. Ancak Hamit, sadece davetli olarak maçı izlemeye geldiğini, transferinin söz konusu olmadığını açıklamıştı.

bu açıklama ocak ayında yapılmıştı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Hamit Altıntop şu an sakat..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Galatasarayımızın Futbol Komitesi Üyesi Haldun Üstünel, transferdeki en büyük rüyasını açıkladı. Üstünel, Werder Bremen maçı öncesi "En büyük idealim Arda’nın solda, Hamit Altıntop’un sağda oynadığı bir Galatasaray takımı. Ben, Hamit altıntop kadar komple bir futbolcu görmedim. Nereye koysan, orada oynuyor. Hem de çok iyi oynuyor. Son dönemde Milli Takım’ın kazandığı en önemli futbolcu" açıklamasını yaptı.

Üstünel, bu iddialı yorum üzerine "Hamit Altıntop Türkiye’ye gelmez" yanıtını alınca da daha da iddialı bir ifade kullandı: "Çok sayıda ’Gelmez’ denen oyuncuları getirdik. Yazı bekleyin, görürsünüz." Haldun Üstünel, 2008’in son derbisi olan Galatasaray-Beşiktaş karşılaşması için Hamit Altıntop’u Ali Sami Yen Stadı’na özel olarak davet etmişti. Üstünel’in davetini kırmayan Bayern Münihli yıldızı Ali Sami Yen’de gören sarı-kırmızı taraftarlar önce çok şaşırmış, sonra da büyük bir beklenti içine girmişti. Ancak Hamit, sadece davetli olarak maçı izlemeye geldiğini, transferinin söz konusu olmadığını açıklamıştı.

bu açıklama ocak ayında yapılmıştı
    Kendisinin bile inanmadığı bir şeyi söylemiş.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İnanmamıyorum dememiş. Hayal ediyorum demiş. Hayal edilen şey gerçek olamazmı hiç ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hayal edilen şey gerçek olur, 9 sene önce bugünün akşamında olmuştu hatta...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yok canım tesadüf o

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Her hayal edilen olduğu yer ancak bir film stüdyosu olur.
    9 sene önceki her hayal edilenden biri değildi, bir emek sonucu olmuş birşeydi.Hayalle bile alakası yok, orraya gelineceğini bile kimse hayal etmedi.

Hayalin de ötesinde, Hamit Altıntop gelmez gerçeğini kabul edin, çok komik oluyor yazdıklarınız.Size tesadüfi başarı diyen yok.Kendinizi kandırmayın, eleştiren de yok, biraz daha gerçekçi olun, biraz daha itidalli.

Yakışmıyor bu tavırlar, herkes yaşının ölçüsünde ne yaptığını bilerek konuşmalı, bun dikkat etmezseniz sizin hayatınız siz bilirsiniz.

Mesut'un Fener'e geleceğini hayal eden var mı ki hele Bayern'den ayrılıp gelsin Hamit, biraz ciddi olun lütfen.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Her hayal edilen olduğu yer ancak bir film stüdyosu olur.
    9 sene önceki her hayal edilenden biri değildi, bir emek sonucu olmuş birşeydi.Hayalle bile alakası yok, orraya gelineceğini bile kimse hayal etmedi.

Hayalin de ötesinde, Hamit Altıntop gelmez gerçeğini kabul edin, çok komik oluyor yazdıklarınız.Size tesadüfi başarı diyen yok.Kendinizi kandırmayın, eleştiren de yok, biraz daha gerçekçi olun, biraz daha itidalli.

Yakışmıyor bu tavırlar, herkes yaşının ölçüsünde ne yaptığını bilerek konuşmalı, bun dikkat etmezseniz sizin hayatınız siz bilirsiniz.

Mesut'un Fener'e geleceğini hayal eden var mı ki hele Bayern'den ayrılıp gelsin Hamit, biraz ciddi olun lütfen.
    Ya zaten kimsenin burada Hamit gelecek gibi bir iddiası yok. Biri cıkıp hayalim Hamit demiş. Yoksa herkes biliyor Hamitin kariyerinin önemli anlarında Türkiyeye dönmeyi düşünme gibi bir hata yapmayacagını.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Benim yazdığımın Hamit Altıntopla alakası yok, zaten yeteri kadar sakatlıkla uğraşıyoruz. O da sürekli sakat durumda. Verimli olabileceğini düşünmüyorum. Gelir gelmez bilemem. Nasıl düşünüp, nasıl yorum yapacağıma da karar verebilirim, sen rahat ol..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Hayalin de ötesinde, Hamit Altıntop gelmez gerçeğini kabul edin, çok komik oluyor yazdıklarınız.
    Hamit Altıntop'un neden gelemeyeceğini bana anlatır mısın Cengiz? Kendisi 10M Euro'luk bir oyuncu mu? Bayern'in Ribery'den sonraki yıldızı mı?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Hamit Altıntop'un neden gelemeyeceğini bana anlatır mısın Cengiz? Kendisi 10M Euro'luk bir oyuncu mu? Bayern'in Ribery'den sonraki yıldızı mı?
    Yıldızı değil en iyi rotasyon oyuncularından biri.
    Daha kötü ya yıldız para için satılır, rotasyon oyuncusu en değerlisidir takımın, takımdan hiç kopmaz.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Parasını verdikten sonra öyle bir kopar ki kaçarcasına kopar hem de. Ha bana Gs'nin Avrupa'da oynama şansı bile zorken Şampiyonlar Ligi'nde banko oynayan Bayern'i bırakmaz deseydin anlardım.

Ama rotasyon oyuncu dediğin joker oyuncunun diğer versiyonu herhalde. Piyasda Joker'den bol birşey yok. Hamit'i küçümsemek gibi olacak ama Bayern Hamit'e mi kaldı yani?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Parasını verdikten sonra öyle bir kopar ki kaçarcasına kopar hem de. Ha bana Gs'nin Avrupa'da oynama şansı bile zorken Şampiyonlar Ligi'nde banko oynayan Bayern'i bırakmaz deseydin anlardım.

Ama rotasyon oyuncu dediğin joker oyuncunun diğer versiyonu herhalde. Piyasda Joker'den bol birşey yok. Hamit'i küçümsemek gibi olacak ama Bayern Hamit'e mi kaldı yani?
    Hamit çok kaliteli bir oyuncu, sırada rotasyon oyuncularından değildi.
    Bayern>Türkiye takımları
    Bayern'i bırakıp buraya gelmek için saf olmak lazım.

Bayern Hamit'e kaldı denilebilir, Bayern'i rotasyonu o kadar kaliteli değil.Varolanları değiştirmek her takımı karıştırır, uyumu sıfra indirir.Takıma yedekten maç kazandıran adamı kovmak takıma ihanettir.Hamit rotasyon oyuncusu olsa da ilk 11 kadar değerlidir, teknik seviyesini Almanlar çok iyi biliyor ve ona değer veriyor.Hamit'in ilk 11 hedefi olsa daha önce gelen İngiltere, İspanya gibi teklifleri değerlendirirdi.

Hamit'in ayrılmak gibi bir düşüncesi yok, açık açık söyledi Galatasaray'a gelmem diye.

Bir yöneticinin sezon sonu hayal kurun şöyle böyle demeye hakkı yok, boş laf bunlar.İlgileniyorsan söylersin, alacağız dersin, alacağız demeye bile çekinmek daha da kötü olan.İlgilendikleri bile yok, taraftara oynamak ve koltuğu sağlamlaştırmak için basit olana gidiyor herkes, nasıl olsa balık hafızalı bu ülkede insanlar.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Bayern gibi gözlemcisi bol olan bir takım, isterse Hamit gibi nice futbolcular getirir. Ne kadar kaliteli olursa olsun Hamit'i bayern sırf "rotasyon harikası" diye bırakmaz demen, bizim Hamit hayalini kurmamızdan daha komik bana kalırsa.

Bayern, ilk 11'deki dünya çapındaki oyuncuları dışında hangi oyuncusunu kadrosunda tutmuş ki rotasyondaki oyuncusunu kadrosunda tutsun? Hamit değersiz demiyorum. Ama Hamit'in değerini o kadar çok bilselerdi Milan'dan oddo'yu kiralamazlardı. Hamit'i oraya koyup sağ bek özelliklerinden de faydalanabilirlerdi.

Ayrıca Hamit "Galatasaray'a gelmem" diye açık açık söylemedi. Sanki Galatasaray'da asla oynamam dermiş gibi niye söylüyorsun ki? Ali Sami Yen'e geldiği maçtan sonra spekülasyonlar doğdu. Ona sorulan soruya normal olarak "Bayern'de mutluyum" yanıtını vermişti. Sen bana eğer sağlam bir kaynaktan "Galatasaray'a gelmem" dediğini gösterirsen eyvallah derim.

Ayrıca bir yönetici neden hayalini söylemesin ki? Koltukla ne alakası var? Halk mı seçti Haldun Üstüneli? Genel kurul toplanıyor ve Galatasaray üyeleri başkanı ve yönetimini seçiyor.

Oynadığımız FM'de bile oyuncuyla ilgilendiğini açıklamak var. Haldun Üstünel'in "hayal etmesi" karısı ile konuşmasına benzemiyor bence. İlgilendiğinin beyanatıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bir yöneticinin sezon sonu hayal kurun şöyle böyle demeye hakkı yok, boş laf bunlar.İlgileniyorsan söylersin, alacağız dersin, alacağız demeye bile çekinmek daha da kötü olan.İlgilendikleri bile yok, taraftara oynamak ve koltuğu sağlamlaştırmak için basit olana gidiyor herkes, nasıl olsa balık hafızalı bu ülkede insanlar.
    Senin de kimseye balık hafızalı demeye hakkın yok bence. Ayrıca sana niye bu kadar dert oldu ki bu, merak ettim...

Sheriff Misafir

Galatasaray bir Hamit'e o kadar para bağlarsa takım yerlebir olur. Galatasaray'ın maddi durumu bu transfere izin vermez..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ulAn ne Hamitmiş arkadaş Bir kere şunu anlamanız lazım;
    Hamit bayern için vazgecilmez bir oyuncu degildir. Ederi neyse o fiyat verilirse Bayern de elbet satar. Hamitin ederi ne? 20-30 milyon euro falan da bizim mi haberimiz yok? 5 hadi 6 milyon euro olsun. Bunu veremeyecek mi Gs ? Elbette ki verebilir. He verme gibi bir tercih yapar mı onu bilemem.

Bayerni ikna edip onay almak işin kolay kısmı, zor olanı Hamit'i Türkiyeye gelmeye ikna etmektir. Hamit gelmezse de bu yüzden gelmez Türkiyeye. Bu da normal olandır zaten. Hamitin de Gs'ye gelmem diye bir acıklaması da yok ayrıca. Basın nedense işimize gelince doğru yazıyo, işimize gelmeyince kolpa oluyor O da ayrı birsey.

Diger türlü dediklerine de Aydın abi gayet güzel cevap vermiş. Ayrıca Galatasaray kulübünün ben şuAna kadar şu yıldızı alacagız diye taraftarı umutlandırdıgını görmedim. Burada da zaten Haldun üstünel Hamiti alacagım falan da dememiş, hayalim demiş. Hatırlayın gecen sezonun sonunu. Adnan Polat ne dedi? "Kimse bizden milyon dolaarlık yıldızlar, büyük isimler beklemesin. Zaten sampiyon takımız. Bu takıma 1-2 tecrübeli isim katıp yolumuza devam edecegiz" dedi. Peki o transfer sezonu ne oldu? Meira, De Sanctis, Baros, Kewell gibi isimler alındı. Bu isimleri de gecen sezon gelmeden biz bu topicte yazsaydık yine ABOOO çıkıp "Hayal Kurmayın" falan derdi Ama onlar için "Eto'o, Ronaldinho, Senna, Xabi Alonso" gibi isimler hayal degildi Hayat ne garip...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanırım Emre'nin Fener'e gelmesi, sizi bu konuda biraz cesaretlendirdi. Arkadaşlar Hamit neden gelsin Galatasaray'a?
    Emre neden mi geldi? Adam ilk 11'e giremiyordu (fener'de bile giremiyor o ayrı konu), çok kilo aldı, formsuzdu. Adam geldi o parayı da görünce. Emre 4 yıl önceki Emre olsa, sanır mıydınız gelirdi?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Sanırım Emre'nin Fener'e gelmesi, sizi bu konuda biraz cesaretlendirdi. Arkadaşlar Hamit neden gelsin Galatasaray'a?
    Emre neden mi geldi? Adam ilk 11'e giremiyordu (fener'de bile giremiyor o ayrı konu), çok kilo aldı, formsuzdu. Adam geldi o parayı da görünce. Emre 4 yıl önceki Emre olsa, sanır mıydınız gelirdi?
    Emre Fenerbahçe'de 11'e giremiyor mu? Ben hiç Emre'nin oyuna yedek başladığını görmedim sezon boyunca. Eğer sakat ya da cezalı değilse hep 11'deydi ve maçların çoğunda oynadı.

Hamit konusu da fazla uzadı. Ben avrupada ülkemizi temsil eden oyuncular arasında en tepede Hamit'i görüyorum. Bayern Münih'ten Türkiye'ye gelmek yerine daha da büyük kulüplere gitmek için çabalamalı bence.
    "YÜCE ATATÜRK"

Emre ilk 11 oynamıyor mu ? bilmeden yorum yapmayalım lütfen ..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Gelmezdi, ben gelir demedim ki zaten? (İlk 11 oynuyor ve performansı çok iyi, hatta çok çok iyi)

@uAburak89
    Şahsınıza muhasır bir şey söylediğimi sanmıyorum.
    Halkımız balık hafızalıdır, bu bir gerçek.Kimseyi aşağıladığım yok, gerçek bu.

Eto'o, Ronaldinho ile Senna ve Xabi aynı değil.
    Xabi para için gelir, onu da beceremedi yönetim.14M€ ver bonservise, oyuncuya para verme, o da saçmalık.
    Senna bu sene satılır muhtemelen, yaşı çok ilerledi.Geçen sene de alınabilirdi de hazır isim yapmışken kime fahiş paraya itelesem dedikleri için elde kaldı.

Eto'o ve Ronaldinho'ya inanan varsa zaten atsın kendini denize.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ABOOO kendi kendinle celişiyorsun. Diyosun ki Hamit niye gelsin Bayernden Galatasaray'a; Sonrada Xabi gelse para için gelirdi diyorsun. Sanki Xabi artık ununu elemiş eleğini asmış 30 küsür yasında bir oyuncuymuş gibi konuşup, Hamiti de 20 lik delikanlıymış gibi konuşuyorsun. Bende anlamadım valla.

Mesaj Yetkileri