Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 273 / 422 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon
8,161 ile 8,190 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Default Perez: “Villa’nın gelmesi an meselesi”

Real Madrid başkanı, Valencialı yıldızın transferinin her an gerçekleşebileceğini söyleyerek, taraftarlara bir müjdeli haber daha verdi.
    Florentino Perez, David Villa transferini kısa zaman içerisinde gerçekleştireceklerini belirtti.
    İspanyol oyuncunun Madrid ekibine transfer olmak istediği belirtilmişti. Dün bir açıklama yapan Villa da önümüzdeki sezon Bernabeu’da forma giyeceğini belirtti.
    Söylentileri doğrulayan bir diğer isim de Real Madrid başkanı Perez’di. Marca gazetesine konuşan Perez, “Villa gerçekten çok iyi bir oyuncu ve biz de bu transferi bitirmeyi çok istiyoruz. Valencia başkanı Llorente artık gerekeni yapmalı. Villa’yı almamız artık an meselesi”
    “Valencia kulübü ile güzel bir dostluğumuz var ve bu transfer görüşmeleri de oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşti. Geçmişte kulüpler arasında bir sorun olup olmadığını bilmiyorum ama benim zamanımda böyle bir durum olması mümkün değil” diye belirtti.

Goal

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2-3 Sene Genç Yetiştirip Kadrosuna takviye yapmaya Çalıştı ama Bunu Beceremediler. Eski Real madrid'e Geri Döndü Dışardan Yıldızları kapmaya Devam ediyorlar Ve çok başarılı olacaklarından Eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Kimse tutamayacak bu takımı artık

muhteşem bir takım olacak Real yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cidden çok abarttıLar ama ben haLa ßarceLoNa'yı geçebiLeceğini düşünmüyorum çünkü defansif adamLarı yok bu ofans gücünün bi kaka haric defansı yok kaka da aLan savunması yapıyo zaten ve bu takım ayağında top varken oynıyabiLecek bi takım. Ee ßarceLoNa'da rakibine koLay koLay top vermeyen bi takım oLduğu için bence ne oLcağı yine beLLi...
    Screw you guys, I'm goin' home

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Cidden çok abarttıLar ama ben haLa ßarceLoNa'yı geçebiLeceğini düşünmüyorum çünkü defansif adamLarı yok bu ofans gücünün bi kaka haric defansı yok kaka da aLan savunması yapıyo zaten ve bu takım ayağında top varken oynıyabiLecek bi takım. Ee ßarceLoNa'da rakibine koLay koLay top vermeyen bi takım oLduğu için bence ne oLcağı yine beLLi...
    6 olmaz da 5 olur

çünkü hala xavi,iniesta messi si yok madridin

Default Zidane: “Ribery için uğraşıyoruz”

Zidane, Real Madrid'in Ribery transferini gerçekleştirmesindeki ısrarını sürdürüyor.

Bayern Münih yalanlamayı sürdürse de Real Madrid Frank Ribery'i renklerine bağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Real Madrid'in sportif danışmanı Zinedine Zidane, Le Parisiean'e yaptığı açıklamada, “Şu an Madrid'de değilim. Ancak Ribry için çalışmalarımız devam ediyor. Bu işi bitirmek için doğru yolda ilerliyoruz” dedi.

Yeni işine de değinen efsane isim sözlerini, “Sürekli başkanımızla beraberim. Hergün birşeyler öğrenmeye devam ediyorum. Şu ana kadar soyunma odasında neler olup bittiğini biliyordum. Artık saha dışında da neler olduğunu öğreniyorum” şeklinde bitirdi.

AS gazetesinde de Zidane'nın birkaç güm içersinde Bayern Münih ile görüşerek Ribery'e imza attırması beklendiği iddia edildi.

Goal

Default Robben yolun sonuna geldi

Yıldız oyuncuları kadrosuna katmaya devam eden Madrid ekibi,Arjen Robben ile yollarını ayırmak üzere.

Real Madrid, önümüzdeki sene Arjen Robben’i kadrosuna tutmak istemiyor. Takımda kesin olarak yer bulamayacağı belirtilen Hollandalı futbolcudan, kendisine kulüp bulması istendi.

Robben'in durumuna ilişkin açıklama, kulübün yeni genel direktörü Jorge Valdano tarafından yapıldı. Başkan Florentino Perez de göreve gelmeden önce de bu oyuncuyla yolları ayırmayı düşündüğünden bahsetmişti. Bu arada İngiliz ekiplerinden Tottenham’ın, Robben ile ilgilendiği öğrenildi.

The Guardian’ın haberinde, Valdano’nun “Robben ile yollarımızı ayırmayı düşünüyoruz. Kendisine gelen teklifleri değerlendirmesini öneririm” şeklindeki sözlerine yer verildi.

Chelsea de istiyor

Madridli futbolcunun menajerliğini de yapan babası Hans Robben, Hollandalı yıldızın Tottenham’a gitmeyeceğini, zira Bernabeu’da kalmak istediğini belirtmişti.

Robben’i bir risk olarak gören Madrid ekibi, bu oyuncunun satışından en yüksek düzeyde kâr elde etmeyi planladığı belirtiliyor. Bu arada Chelsea’nin Robben için Real’e 30 milyon avro bonservis bedeli teklif ettiği de söylentiler arasında yeralıyor

Goal

Default “Iniesta-Messi ikilisi, Kaka-Ronaldo'dan iyi”

Guardiola’nın sağ kolu Vilanova, kadrodaki bütün oyuncular gibi Real Madrid’in yeni kadrosundan korkmadığını söyledi.

Ezeli rakibi Real Madrid’in transfer bombalarını bir biri ardına izlemek zorunda kalan Barcelona’da herkes ağız birliği etmişcesine Real Madrid’den çekinmediklerini dile getiriyor. Kaka’nın Santiago Bernabeu’ya biten transferi, Cristiano Ronaldo’nunsa henüz beklemede olan transferi, Barcelona’nın yıldızları Andres Iniesta ve Lionel Messi’ye hayran olan İspanyol tarafarların ağzının suyunu daha da akıtacak gibi görünüyor.

Şimdiye kadar Real Madrid’in transferlerine kayıtsız kalan Barcelona’da yardımcı hoca Tito Vilanova’nın tavrı da diğerlerinden farksız.

Sport’a konuşan Vilanova, “Real Madrid bizi korkutmuyor. Futbolda hiç kimse bizi korkutamaz. Kadrolarını güçlendiriyorlar ve Cristiano Ronaldo ile Kaka gerçekten iyi oyuncular. Ancak Real Madrid’in bunu yapması gerekiyor çünkü şampiyonluğu bu sene bize kaybettiler. Öte yandan bizim kadromuzda dünyanın en iyi orta saha oyuncusu Iniesta ve en iyi forveti Messi var. Bence bu ikili Kaka ve Ronaldo ikilisinden daha iyi” dedi.

Daha sonra çok tartışılan Samuel Eto’o konusuna da değinen Vilanova sözlerini şöyle sürdürdü;

“Kendisinden çok memnunuz ve onu takımda tutmak için herşeyi yapacağız. Ancak bazen bu tip konular kolay olmuyor çünkü futbolcuların kendi temsilcileri de işin içinde. Ben herşeye rağmen Eto’o’nun kalacağına inanıyorum”

Real Madri’in olduğu gibi Barcelona’nın da ismi bazı futbolcularla geçiyor. Özellikle Franck Ribery, Zlatan Ibrahimovic ve David Villa transferlerinde ön plana çıkan Barcelona’da yardımcı hoca Vilanova “Ribery iyi bir oyuncu ve onun bizde olması bizi mutlu eder. Ancak Bayern, onun ayrılmasını istemiyor” diyerek Ribery’ye olan sempatisini de dile getirdi.

Villa ve Ribery ikilisi daha önce Barça’yı Madrid’e tercih edebileceklerini söylemişti. Ancak son haftalarda Madrid, iki oyuncunun da tercihi olmaya başladı.

Goal

oyun tarzını sevmem robbenin. tek yönlü bir oyuncu ve bazen bencil olabiliyor. chelsea yi bozar bence. ispanya ligi en iyi seçim robben için

isiesta ve kaka nın stilleri farklı bu yzden evet iniesta messi daha iyi, çünkü birbirlerini tamamlıyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen gün ne demiştim
    Rijkarrd: "Arda-Lincoln, Alex-Semih'ten daha iyi"

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Kesinlikle Daha İyi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bencede İniesta'yı orta sahada içbir futbolcuya değişmem, tıpkı messi'de olduğu gibi..

İkisinin uyumu daha iyi diye söylese daha yerinde olurdu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ronaldo ve Kaka'nın uyum sağlayabilecekleri bile belli değilken bu açıklama yersiz olmuş

Nesil
    2008
    Yer
    Karabüklü-Sinop/Ayancıkta

Ne kadar teknik veya kalite olursa olsun takımda " takım ruhu " olmazsa iş yapmaz.şamp ligi finalinde gördük işte naptı manchester her topu ronaldoya attı.attıda noldu 2-0 lık cillop gibi yolladılar
    Kaka eyvallah süper oyuncuda ronaldo robbeni çekemez orda
    Barcelona için ribery güzel olur ama henry sönük kalabilir çünkü zaten orta saha belli yaya torue - xavi - iniesta sağ kanat zaten belli messi ortada , forvet eto sola ribery daha iyi olur henry elinden çıkarması gerek bence barçanın tabi ribery kesinse

Nesil
    2008
    Yer
    Karabüklü-Sinop/Ayancıkta

manchester city alırmı alır

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Geçen gün ne demiştim
    Bunun konuyla ne alakası var ?
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

iyi bari giderse bayağı sevinirim çünkü hiç sevmediğim ve Real'e yakıştıramadığım bir oyuncu.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Fotospor-Fanatik-Fotomaç üçlüsü bunu 3 büyüklere alır hemen .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Geçen gün ne demiştim
    ee?

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

saçma bir açıklama . daha ronaldo ve kaka 1 kez bile yan yana oynamadı .

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Robben gibi adam kolay kolay bulunmaz para olsa da keşke alsak

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Geçen gün ne demiştim
    Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Bunun konuyla ne alakası var ?
    Quote Originally Posted by matrockmamy View Post
    ee?
    Yahu hemen herşeyden nem kapmayın, daha önceki konuda arkadaş bunun göreceli birşey olacağını ve böyle yorumlara gerek olmadığını söylemişti ona binaen yazdı sanırım.

http://forum.turksportal.net/vb/show...48&postcount=7

Bende aynı fikirdeyim. Maldonado-Josico, Messi-İniesta'dan da, Ronaldo-Kaka'dan da iyi ikili. İsteyen istediğini söyler yani. Doğru olup olmaması önemli değil.

Default Valencia Villa’yı satmıyor

La Liga takımlarından Valencia görüşmeler devam etmesine rağmen David Villa’yı satmamaya karar verdi. Villa'nın menajeri Joese Luis Tamargo, Valencia'nın fikrini değiştirdiğini dile getirdi.

Reuters’in geçtiği habere göre, David Villa’nın menajeri Jose Luis Tamargo yaptığı açıklamada Valencia’nın fikrini değiştirdiğini ve yıldız ismi satmaktan vazgeçtiğini söyledi.

Tamargo, İspanyol basınına “Valenca fikrini değiştirdi. Şu an görüşmeler devam ediyor ama Villa satılmayacak” açıklamasını yaptı.

Şu an İspanya Milli Takımı ile birlikte Konfederasyon Kupası için Güney Afrika’da bulunan David Villa’yı Chelsea, Barcelona ve Real Madrid kadrosuna katmak için yoğun bir yarış içerisindeler.

Goal

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sanki başka çareniz var Kulup borç batağında satmazsanız daha ucuzada gidebilir..

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Gayet aklı başında ve mütevazi cevaplar vermiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

real şampiyon olmak istiyorsa messiyi almalı yani barca önümüzdeki yıl ve ondan sonraki yılda şampiyon bana göre

Enterokinaz Misafir

topunu oynamaya bak sen aslanım.

Mesaj Yetkileri