Sayfa 103 / 896 İlkİlk ... 35393101102103104105113153203603 ... SonSon
3,061 ile 3,090 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Zaten makarasına ekledim..

Belki göl maya tutar..
    Bu kez göl öylesine büyük ki, içerisine Sütaş'ı döksen yine maya tutmaz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bjk konusundada yazdim bugun iste futbolcu menajeri ( unlu eski Manchester city li oyuncu) ile konustuk biraz. Fenerbahceyi ilgilendircek seylerde konustuk.

Volkanla la konustugunu soyledi ve kesinlikle Volkanin ayrilmak istedigini ama Ingiltereyede gelmesi zor oldugunu soyledi. Nasil bisiyse Volkan haftalik 70.000 sterlin istiomus, adam diorki Van Der Sar bile okadar almiyor. Arada artik ne oyunlar donuosa ben anlamadim ama Volkan okadar istemez kendi menajerininde payi vardir.

Cokta Fb le ilgisi olmasada, Tuncay 8 degisik menajere yetki vermis kendisine takim bulmak icin. Bu adamlada konusmus ama tuncay tek menajer kabul etmeyince bu adamda kabul etmedi. Tahmine gore Fulhama gitcekmis.

Adamin ismini hatirladimi yazarim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

haberle dalga geçildiği zaten efsane fotospor imasıyla belli volkanla luganoya gelince ikiside en az 5er maç kacırıyolar yılda hemde kendi saçma sapan el kol hareketleri hırçın tavırları yüzünden dünyanın neresinde görulmus kaleci ve defansların o kadar para kazandıkları ki bunlar dünya çapında ismi olan oyuncular degil yetenekliler ama hepsi o kadar...ikiside gitsin artık yeter yahu kamp baslıycak bunların kaprisleriyle ugrasıyo takım türkiyede bi kaleci bulunabilir stoperde onyewu olacaktır zaten

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Bjk konusundada yazdim bugun iste futbolcu menajeri ( unlu eski Manchester city li oyuncu) ile konustuk biraz. Fenerbahceyi ilgilendircek seylerde konustuk.

Volkanla la konustugunu soyledi ve kesinlikle Volkanin ayrilmak istedigini ama Ingiltereyede gelmesi zor oldugunu soyledi. Nasil bisiyse Volkan haftalik 70.000 sterlin istiomus, adam diorki Van Der Sar bile okadar almiyor. Arada artik ne oyunlar donuosa ben anlamadim ama Volkan okadar istemez kendi menajerininde payi vardir.

Cokta Fb le ilgisi olmasada, Tuncay 8 degisik menajere yetki vermis kendisine takim bulmak icin. Bu adamlada konusmus ama tuncay tek menajer kabul etmeyince bu adamda kabul etmedi. Tahmine gore Fulhama gitcekmis.

Adamin ismini hatirladimi yazarim
    Volkan'ın hiçbir yere gittiği yok.O kişinin bilgisi olduğunu pek sanmıyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Volkan'ın hiçbir yere gittiği yok.O kişinin bilgisi olduğunu pek sanmıyorum.
    Sen saka yaptigimi saniyorsun Volkanla siz belki tekrar anlasirsiniz, Aziz Yildirim in caydirici ozeligi var ama ben yalan yazmiyorum. Ki Volkana ingilterede kimse haftada 70 bin sterlin vermez. Adam dogru dior

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Sen saka yaptigimi saniyorsun Volkanla siz belki tekrar anlasirsiniz, Aziz Yildirim in caydirici ozeligi var ama ben yalan yazmiyorum. Ki Volkana ingilterede kimse haftada 70 bin sterlin vermez. Adam dogru dior
    Sana şaka yapıyosun veya yalan söylüyosun dememiş ki? Adamın bilgisi kıt demiş.. Üstüne alınma yani

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben olsam Aurelio'yu antrenman tesislerinin önünden bile geçirmem. Lugano da gitmeyi kafasına koymuş gibi. Fener'in üst düzey bir stopere, orta sahaya ve sol kanata transfer ihtiyacı var...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz Yıldırım zaten Lugano ile tüm bağları kopardık açıklaması yapmamış mıydı? Fenerbahçe'nin önerdiği ücret belli, kabul ederse gelir, etmezse yönetim de ısrarcı değil zaten.

Volkan'ın Fenerbahçeliliğini kimse tartışamaz, 2 sene önce fiyatı siz belirleyin diyen adamın para konusunda çok da büyük sorunlar çıkaracağını sanmam. Basının gazına gelmeyelim, menajerinin açıklamalarını kimse okumuyor mu yahu?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Aziz Yıldırım zaten Lugano ile tüm bağları kopardık açıklaması yapmamış mıydı? Fenerbahçe'nin önerdiği ücret belli, kabul ederse gelir, etmezse yönetim de ısrarcı değil zaten.

Volkan'ın Fenerbahçeliliğini kimse tartışamaz, 2 sene önce fiyatı siz belirleyin diyen adamın para konusunda çok da büyük sorunlar çıkaracağını sanmam. Basının gazına gelmeyelim, menajerinin açıklamalarını kimse okumuyor mu yahu?
    Volkan'ın derdi paradan çok hak ettiğini almak. Açıklamasıda şu yönde; Fenerbahçe'ye duygumu veriyorum bizden çok daha fazla kazananlar maç kaybetiklerinde hiçbirşey olmamış gibi davranıyorlar ama; biz otobüsde arka koltukta ağlıyoruz dedi. Volkan belki bu yönden haklı bu yüzden ücretini yüksek olarak istiyor. Ama Volkan'dan daha iyisini bulamıyacağımızdan dolayı mutlaka kalacaktır. Zaten Volkan'ın amacıda hiç olmassa ücretimi artıracağım kadar artırayım baktı Fenerbahçe vazgeçiyor hemen imza atacak.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

F.Bahçe Simplicio'yu resmen istedi

Fenerbahçe, bir süredir peşinde bulunduğu Palermolu Simplicio konusunda daha kararlı adımlar atmaya başladı. Poulsen'i İstanbul'a getirmeyi ikna edemeyen Kanarya, Simplicio'nun fiyatnı sorduğu Palermo'dan 10 milyon avro yanıtını aldı.

Fenerbahçe Fabio Simplicio'yu resmen istedi. İki Alman kulübünün de peşinden koştuğu tecrübeli orta saha oyuncusu, Juventuslu Poulsen'i ikna edemeyen sarı lacivertli kulübün yeni gözdesi oldu.

Simpilcio'nun takımı Palermo'nun başkanlığını yapan Mauricio Zamparini, dün Radio Incontro'ya yaptığı Simpicio'nun durumuna ilişkin açıklamada, "İki Alman kulübü ve Fenerbahçe'yle görüşme hâlindeyim. Ben onu 7 milyon avroya almıştım. Türk takımından 10 milyon avro istedim" diye konuştu.

29 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu, 2006 yılından bu yana forma giydiği Palermo'da 98 karşılaşmaya çıkarken 17 gole imza attı. Profesyonel futbol kariyerine 2000 yılında ülkesinin Sao Paolo takımında başlayan Simplicio, 2004 yılında Parma takımına transfer olarak Avrupa kıtasına ayak basmıştı.

Simplicio Palermo'da genellikle ilk 11 oyuncusu olarak formav şansı buluyor.

Goal.com

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Dün başkanları açıklamış sanırım.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Simplicio önlibero değilki.Çift yönlü oynayabilen bir oyuncu ama ofansı daha sağlam bir isimdir.Poulsen ile çok farklı özellikteler.Yani Poulsen olmayınca bu olsun denilebilecek bir oyuncu değil.F.Bahçe'ye tam manasıyla bir önlibero lazım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Simplicio Appiah'ın biraz daha ofansifi. Emre ile benzer özelliklerde bir ortasaha. Selçuk daha defansif bir oyuncu.

Bize ortasahayı tek başına toparlayabilecek kaya gibi adam lazım.

Olursa iyi transfer olur ama tam anlamıyla istediğimiz transfer olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugüne ait bir fotoğraf.
    Daum ve yardımcıları yola çıktı geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Takım yarın toplanıyor, gelmeleri gerekirdi. Aragones kalan parasını taksitle almayı kabul etmezse bence gönderilmesin, zaten alacağı para kadar kendisine verilecek, peşin ödemezsek başka takımla anlaştığı anda, kalan parasını ödemeye gerek kalmaz. Takımın antrenörü olarak gözükmeye devam etsin. Bayan Basketbol takımında olduğu gibi olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

cok anlamam bu işlerden ama aragones illa peşin istiyorum paramı diyosa biz bu adamı getirsek türkiyeye bak arkadas burası bi şirket sende calısıyosun burda ama pasif elemansın paranı al yat desek o zaman taksitle alacak sonucta degil mi belki primler yuzunden falan biraz daha fazla öderiz ama oda bu yaşta sıcak evinde torunlarını sevmek varken bi yıl daha paşa paşa oturur istanbulda

Default Mehmet Topçu'ya Kanca !!

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde yaşayan ve Fenerbahçe'nin alt yapısında forma giyen lise 3. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Mehmet Topçu, İngiltere Premier Lig'in önemli takımlarının transfer listesine girdi.

Hürriyet'in haberine göre, 22 kez U16 Milli Takım formasını giyen Topçu, Avrupa'nın büyük kulüplerin transfer listesinde bulunduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Futbola 9 yaşında Çorluspor'un alt yapısında başlayan ve 4 yıl bu takımda top koşturduktan sonra 3 yıl önce kendisini izleyen Fenerbahçe'nin alt yapı sorumlusu Şenol Çorlu tarafından 13 yaşında Fenerbahçe'nin alt yapısına kazandırılan orta saha oyuncusu Mehmet Topçu, U16 Milli takımında gösterdiği performansı İngiliz takımlarının dikkatini çekti.

ARSENAL, CHELSEA, MANCHESTER CİTY VE FULHAM İSTİYOR

Bir süre sonra İngiltere takımları genç futbolcu için menajeri Müjdat Gürel'le temasa geçti. Bunun üzerine Mehmet Topçu'nun babası Selami Topçu, Müjdat Gürel ile görüşerek oğlunun İngiltere Premier Ligi'nin 4 büyük kulübü olan Arsenal, Manchester City, Fulham ve Chelsea'nin tranfer listesi arasına girdiğini öğrendi.

Kısa bir süre sonra Müjdat Gürel ile birlikte baba Selami Topçu İngiltere'ye davet edildi. Burada bu takımların yöneticileri ile görüşen baba Topçu daha sonra Türkiye gelerek durumu oğluna anlattı.

Bu teklifler karşısında çok duygulandığını belirten 16 yaşındaki Mehmet Topçu, idealinin Fenerbahçe A Takımı'nın formasını giymek olduğunu söyledi.

MEHMET'İN HEDEFİ FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin menfaatleri doğrultusunda Avrupa takımlarında forma giyebileceğini söyleyen Topçu, “Futbola 9 yaşında Çorluspor'da başladım. 4 yıl alt yapıda oynadıktan sonra Fenerbahçe alt yapısına transfer oldum. Burada transferin hemen gerçekleşmesi ile profesyonel oldum. Daha sonra U 16 Milli takıma seçildim ve 22 kez milli formayı giydim. Dünyanın en büyük kulüplerin transfer listesinde bulunduğum için mutluyum. Ancak benim için önce Fenerbahçe var. A Takım formasını giymek benim en büyük isteğim ve arzumdur. Bunun da olacağına inanıyorum" dedi.

Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Sana şaka yapıyosun veya yalan söylüyosun dememiş ki? Adamın bilgisi kıt demiş.. Üstüne alınma yani
    Adamin cep telefonunda Ahmet Bulut'dan tut Bayram Tutumluya kadar herkesin numarasi vardi Kendiside diyorki Volkan bukadar parayi istemiyor arada illa birileride pay cikariodur, ondan Turk oyuncularin buraya gelmesi zor oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sananes View Post
    cok anlamam bu işlerden ama aragones illa peşin istiyorum paramı diyosa biz bu adamı getirsek türkiyeye bak arkadas burası bi şirket sende calısıyosun burda ama pasif elemansın paranı al yat desek o zaman taksitle alacak sonucta degil mi belki primler yuzunden falan biraz daha fazla öderiz ama oda bu yaşta sıcak evinde torunlarını sevmek varken bi yıl daha paşa paşa oturur istanbulda
    Sözleşmeye bakmak gerekir aslında ama aynı olay basket takımında olduğunda baş antrenör ayrılıyorum dediğinde yönetim bir yere gidemezsin, seni baş antrenörlükten aldık dedi ve antrenör olarak sezonu tamamladı. Aragones de takımın bir çalışanı olarak gelip, zamanı geldiğinde maaşını alabilir.

Ama böyle bir şeyi kabul etmez Aragones ve bir orta yol bulunur, peşin ödeme yapılır ama alacağının yarı fiyatına olur mesela, o şekilde bir çözüm getirilebilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şekip Mosturoğlu bilir bu işlerin ıcığını cıcığını, siz rahat olun

Cemil Turan Spor Direktörü olmuş. Amatör branşların koordinasyonundan sorumlu olacakmış ama futbolda da etkin rolü olur diye tahmin ediyorum zira M.Topuz transferi için Kayseri'ye kadar gitmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Fenerbahçe'nin alt yapısında forma giyen lise 3. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Mehmet Topçu, İngiltere Premier Lig'in önemli takımlarının transfer listesine girdi.

Bir an bizim Topçu sandım yav

Cemil Turan'ın gelmesi çok güzel oldu. Eski futbolcularımızı tekrardan organizasyonlarda görevlendirmemiz çok hoşuma gitmeye başladı. Önce Aykut Kocaman şimdide Cemil Turan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

lise 3. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Mehmet Topçu
    Aynı bizim Memedov'u anlatıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Cemil Turan zaten kulübün içinde olan bir isimdi. Sporu, sporun içinden gelmiş kişilerin yönetmesiyle fark ortaya çıkacaktır. Umuyorum ki bu tür görevlendirmeler artar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Cemil Turan Spor Direktörü olmuş. Amatör branşların koordinasyonundan sorumlu olacakmış ama futbolda da etkin rolü olur diye tahmin ediyorum zira M.Topuz transferi için Kayseri'ye kadar gitmişti.
    Futbolda etkin bir rolü olmaz, Mahmut Uslu'nun yerine geldi.
    Aykut Kocaman ile fikir alışverişi tabi olur ama lafını geçiremez.
    Kayseri'ye gidiş amacı ise bambaşka, Aziz Yıldırım siyasi bir kalkanı kırmak için İbrahim Cingi ve Cemil Turan'ı yanında götürdü. Çok emeği var Aziz Yıldırım'ın şu kulüpte, önce basket maçını izlemeye gidiyor, geceleyin de Kayseri'ye transferi bitirmeye.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Mehmet topçu mu?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Simplicio iş yapamaz Fenerbahçe'de , Fener'in aradıgı adamların daha cok defansif özelligi olması gerekir.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

neden böyle düşünüyorsunuz ya? 2 tane mc miz olacak. 2 yönlü. özer topuz falan da geriye gelen adamlar... bir sağlam stoperle defans problemi falan olmaz. hayet iyi adam simplicio

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by matrockmamy View Post
    neden böyle düşünüyorsunuz ya? 2 tane mc miz olacak. 2 yönlü. özer topuz falan da geriye gelen adamlar... bir sağlam stoperle defans problemi falan olmaz. hayet iyi adam simplicio
    Kesinlikle katılıyorum, ben zaten karşıyım Poulsen gibi isimlere. Ayrıca bizde Poulsen'in yapacağı işi Selçuk, bilhassa Deniz yapabilir.

Daum İstanbul'da
    Luis Aragones'in sözleşmesi feshedildiğinde Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine getirilecek olan Christoph Daum, İstanbul'a geldi.

Yeni sezonda Fenerbahçe'yi çalıştıracak olan Alman teknik adam Christoph Daum, İstanbul'a geldi.

Almanya'nın Düsseldorf kentinden uçakla İstanbul'a gelen Alman teknik adamı, Atatürk Havalimanı'nda Fenerbahçe Kulübü İdari İşler Koordinatörü Serkan Acar ve Dış İlişkiler Müdürü Turgut Acar karşıladı.

Eşi Angelica ve yardımcılarıyla birlikte gelen Daum, havalimanında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Alman çalıştırıcı ve beraberindekilerin çok sayıda valizi olması dikkati çekti. Daum, havaalnından Dereağzı'ndaki Fenerbahçe Konuk Evi'ne gitti.

Alman teknik adamın yarından itibaren Samandıra Tesisleri'nde başlayacak yeni sezon hazırlıklarında takımının başında olması bekleniyor.

NTV Spor

Mesaj Yetkileri