Sayfa 384 / 492 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484 ... SonSon
11,491 ile 11,520 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Bence Güzel Söylemiş...
    Şampiyonluk Hedefi Tabii Ki Vardır Ama Bunu Herkesle Paylaşıp Takımı Ve Kendisini Baskı Altına Almasının Gereği Yok...
    Böyle Söyleyip Maçlara Rahat Çıkıp Daha Başarılı Sonuçlar Almayı Düşünüyordur...

Hedefimiz İlk 4 Diyip Küçük Hedef Gösterip Sene Sonunda Daha Başarılı Olunca da Zor Olanı Başardık İlk 4'e Oynaması Gereken Bir Takımla Daha Başarılı Olduk Gibi Gösterip Kendisini Daha Başarılıda Gösterebilir
    Yani Kesinlikle Psikolojk Savaş Uyguluyor...
    Güzelde Yapıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=B1RL98o7K_M[/YOUTUBE]

Chelsea - Hull City maçının golleri.

Not olarak, son golden sonra Lampard ve Deco'yu dikkatle ve tekrar tekrar geri sararak izlemenizi tavsiye ediyorum Lampard'ın amacı nedir ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Man U ile Chelsea kafa kafaya giderler. 2 side iyi. Diğerlerini salla.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bende Everton yener diyordum. Geçen sezon Moyes in fanteziLeri yüzünden bu takım ŞampiyonLar Ligine gidemedi. Bu yıL da değişen pek bir şey oLmamış açıkcası. Takımda ki oyuncuLArı o kadar dağınık oynatıyor ki takım zaten organize oLamıyor. Transfer yapmadıLar. DeLi gibi paraLarı var ama oyuncu aLmıyorLar. ALtyapı dan geLen yetenekLi gençLerede yer vermiyor kadroda. Çok ezici bir yeniLgi oLdu.

Benim tuttuğum takımLarın bu kadar ezici sonuçLara uğraması artık başka arayışLara girsem mi diye düşündürmeye başLıyor beni

Moyes gitsin, bu takım efsane oLur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Doğruları söylemiş.Ben ve birçok kişi de Liverpool'un şampiyon olacağını sanmıyor zaten.Bunu kendisi de bilmesi güzel.
    Sen dediysen şampiyonluğu unutsun zate Pool taraftarı.Futbolu biliyorsun gerçekten.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Default Haftanın fotosu!..

Futbol heyecanı tüm Ada'yı sardı! İngilitere Premier League ilk haftasında cumartesi günün oynanan karşılaşmada, Chelsea sahasında ağırladığı Hull City'i 2-1 mağlup etmeyi başardı.

İnglliz basın organı The Sun, Premier League'de ilk hafta karşılaşmaları arasından haftanın karesi olarak, Chelsea-Hull City maçında 90. dakikada Drogba'nın golünde çaresiz kalan kaleci Boaz Myhil'in görüntüsünü seçti.

Stamford Bridge Stadı'nda oynanan karşılaşmada konuk ekip Hull City ilk yarının 28. dakikasında Stephen Hunt'ın golüyle 1-0 öne geçerken Chelsea'nin beraberlik golü 37. dakikada Didier Drogba'nın golüyle geldi.

İkinci yarıda tamamen üstün olan taraf ev sahibi Londra ekibi olurken galibiyet golünü 90. dakikada Didier Drogba'nın harika golüyle lige üç puanla 'merhaba' dedi.

İşte Haftanın Fotosu:

Sporx

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Foto Süper

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Gercekten cok ilginc bir kare. Yakalayanida tebrik etmek lazim

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Süper ya

Nesil
    2007
    Yer
    34

Top nerde Myhill ne yapıyor anlamadım

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    Sen dediysen şampiyonluğu unutsun zate Pool taraftarı.Futbolu biliyorsun gerçekten.
    Real Madrid küme düşer diyen insan futboldan anlıyorsa ben fazlasıyla anlıyorumdur.

Nesil
    2006

ManU, Premier Ligi, Şampiyonlar Liginden daha önemli görüyor, Liverpool ise Şampiyonlar Ligini daha önemli görüyor. İlk dörde girip Şampiyonlar Liginde oynamak istiyorlar. Liverpool bana göre bir kaç yıl daha bu hasretten uzak kalacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Nemanja Matic Chelsea'de

Chelsea, kadrosunu 20 yaşındaki Sırp oyuncuyu transfer ederek güçlendirdi.

Slovak kulübü MFK Kosice'nin başkanı Blazej Podolak, yaptığı açıklamada 20 yaşındaki Nemanja Matic'i 1.5 milyon avro karşılığında Chelsea'ya sattıklarını açıkladı.

Ülkesinin 21 yaş altı milli takımında da forma giyen Matic, bu sezon İsveç'in ev sahipliği yaptığı Avrupa Şampiyonası'nda da forma giydi. Genç yetenek, sergilediği performansla birçok Avrupa takımının dikkatini çekmişti.

Orta sahada görev yapan futbolcunun, yeni kulübüyle 4 yıllık bir sözleşme imzalayacağı da gelen haberler arasında.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Benitez'in bu yılda şampiyonluk yarışına erkenden havlu atması onu tartışılır adam haline getirecektir..Liverpol bu yılı iyi değerlendirmeli..Unıted eski gücünde ve havasında değil..Chelsea ise bence çok kötü bir teknik adamla iyi kadrosuna rağmen tökezleyecektir..Ama ilk hafta Liverpol yine çok kötü sinyaller verdi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim görüşüm ise şampiyonluk isteniyor ise, Benitez'den tez zamanda kurtulmaları gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Real Madrid küme düşer diyen insan futboldan anlıyorsa ben fazlasıyla anlıyorumdur.
    Senin gibileri cebimden çıkartırım ben arkadaşım.Önce o cümlede neyi ima ettiğimi anla sonra gelip benle atışmaya çalış.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Wenger: "Avrupa Süper Ligi'ne Az Kaldı"

Fransız teknik adam, Avrupa "Süper" Ligi'nin kurulması için hazırlıkların sürdüğünü belirtti.

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Avrupa 'Süper' Ligi'nin önümüzdeki on yıl içerisinde kurulacağına ve büyük takımların gelirinin daha da artacağına inanıyor.

The Daily Mail'e açıklamalarda bulunan Wenger, "Avrupa Ligi'nin önümüzdeki on yıl içerisinde kurulacağına inanıyorum. Bunun yerel ligleri etkileyeceğini de düşünmüyorum. Ancak bunu sağlamak için çok sert kurallar konmalı" şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nden gelen paranın artık bazı takımları tatmin etmediğini belirten Arsenal menajeri, "Çünkü bazı takımlar bunun kat kat fazlasını harcıyorlar. Ayrıca ordaki parayı UEFA yönetiyor" ifadelerini kullandı.

Yerel liglerin her zamanki gibi hafta sonları, Avrupa Ligi'nin ise hafta içi oynanması ile hiç bir sorun yaşanmayacağına inanan Wenger, böyle bir şey olursa takımların çok geniş bir kadroya ihtiyaç duyacaklarını da sözlerine ekledi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Taylor’un Talibi Çok

Newcastle United’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Steven Taylor’un birçok Premier Lig ekibinin transfer listesinde olduğu ifade edildi.

Newcastle’da forma giyen İngiliz savunma oyuncusu Steven Taylor’un, Liverpool başta olmak üzere birçok Premier Lig ekibinin transfer listesinde olduğu ifade edildi. The Newcastle Evening Chronicle’ın haberine göre, Taylor için Liverpool, Aston Villa ve Everton gibi kulüplerin devreye girdiği ifade edildi.

Everton Teknik Direktörü David Moyes’in, Joleon Lescott’un Manchester City’e gitmesi halinde, Taylor’u kadrosuna katmak isteyeceği belirtildi. Taylor’un Championship’te oynamak istemediği ve transferi konusunda yönetimden yardım beklediği belirtildi.

Newcastle yönetimi, yüksek maliyetli Michael Owen, Obafemi Martins, Mark Viduka ve Damien Duff gibi oyuncularını göndermeyi başarmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer bu gerçekten yapılırsa büyük kulüpler ile diğer kulüpler arasında bir uçurum olur. Gerçekten çok saçma bir olay...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yalnız şöyle bir şey de var.Haftasonu lig,hafta içi çarşamba falan bu Avrupa ligi olursa ülkelerde kupa maçları nolucak ? FTK gibi kupalar falan kaldırılır o zaman.Düzen falan bir şey kalmaz.Yapılırsa çok zevkli olur fakat oturtulmuş bir düzen var.O düzen bozulur mu bilmem.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bu gece Sunderland-Chelsea maçı oynandı....Maç Chelsea'nin 3-1lik üstünlüğüyle sonra erdi....

Sunderland Bent ile öne geçti fakat kalan dakikalarda Sunderland geçilmezi oynayınca 3-1le sahadan boynu bükük ayrıldılar...

Chelsea'de Cole,Bosingwa,Deco iyiydi....Golleri Ballack,Lampard ,Deco attı....

Sunderland gole kadar iyiydi fakat daha sonra çok geride kaldılar.Modern futbol ne diyorsa tam tersini yapınca %35lik bir topla oynama yüzdesiyle berbat bir oyun sergilediler...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Liverpool, Kyrgiakos'u bitirdi

Liverpool, beklenmedik bir hamleyle AEK'dan Sotiris Kyrgiakos'ı transfer etti.

Defansını güçlendirmek isteyen Liverpool, Rafael Benitez'in talimatıyla AEK'dan Sotiris Kyrgiakos'ı transfer etti.

Yunan oyuncu, Atina ekibinden önce Eintracht Frankfurt ve Glasgow Rangers kulüplerinde forma giymişti. Goal.com Yunanistan'a göre, Liverpool bu transfer için 3 milyon avro ödeyecek. Premier Lig ekibinin ilk teklifinin 1,5 milyon avro olmasına rağmen, AEK'nın 5 milyon avro istemesi üzerine pazarlık sonucunda ortada buluşuldu.

Martin Skrtel ve Daniel Agger'in sakatlıkları yüzünden kadro kurmakta zorlanan Rafa Benitez, bu transferle biraz olsun rahatlayacak. Kyrgiakos'ın kulüp tarafından bir-iki gün içinde açıklanması bekleniyor.

Goal.com

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

L'Pool bu transferle şampiyonluk adaylığında birinci sıraya cıktı...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Gökhan Zan'ın yontulmamıs hali.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Liverpool,Kyrgiakos'u bitirdi
    Hem transferini, hemde futbol hayatını

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

oynayamaz

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Tribüne Amigo Diye Mi Almışlar??
    Liverpool Gibi Bir Klübe Bırakın Bu Oyuncuyu 30 Yaşındaki Bir Oyuncu Almayı Yakıştıramıyorum...
    Sevdiğim Bir Klüp Olan Liverpool'un Tanınmamış da Olsa Bir Genç Oyuncu Almasını Tercih Ederdim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kyrgiakos'un ne işi var Liverpool'da?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Benitez sen transferden anlıyosan Dahada birşey demiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bizim Türkler bile o kadar anlamadığı halde gidip bu adamı almaz büyük takımlarımız Koskoca Liverpool kimleri alıyor Hadi çok iyi bir oyuncu olsada yaşı geçmiş olsun ama bahsettiğimiz adam AEK'da son demlerini yaşamaya başlayan birisi.

Mesaj Yetkileri